СепТемвриЙскатА Мама доБра шАри ПъстРи яйчИца за ПослушнИте ДецА!!!

• 10 955
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
Стела се възстановява добре,даже вече танцувала  Heart Eyes
Може би утре ще ги изпишат
Подробности ще има довечера  Wink

и аз получих същите добри новини на лични! Party Какво по-хубаво от това!Сега ще чакаме да се приберат у дома и щастливата мама да пише от там! Heart Eyes

# 91
Ох, Стели4ка и Галката дали са си ве4е вкъщи  newsm78

# 92
Изписаха ги  newsm51

Последна редакция: нд, 30 апр 2006, 11:01 от izabela

# 93
 Party Браво сега ще си по4инат хубави4ко,и после ще ни пише сигурно Галка  Hug

# 94
  • Велико Търново
Mного се радвам за  Галя и Стеличка - всичко е минало и са си в къщи !!!

Сега - почивка за мама и бързо възстановяване на хубавицата.
В къщи си е друго - моето детенце след втората операция го изписаха на следващия ден и мога да кажа, че се въстанови много по-бързо отколкото първия път в болницата.

# 95
  • София
Ееее,падна ми камък от сърцето като прочетох,че Стела си е вече вкъщи!  Heart Eyes

Момичета,
как сте с гърнето!?
Ние напредък нямаме...аз не го и тормозя детето,де!
Но днес ми направи впечатление,че Тано каза:
 - Тани има аки!
Отиде,взе си гърнето,лепна го на средата на стаята и седна! Казах му да му сваля памперса-не даде!
Кокори се,кокори се...стана и вика: Готооо!

Е,беше акал,но в памперса!  Mr. Green

# 96
  • София
Здравейте
От сутринта сме си в къщи в домашен отпуск и ще ходим само сутрин до болницата.Всичко мина много добре.Благодаря ви на всички  bouquet за подкрепата.

# 97
Галя, страшно се радвам че всичко е минало и сте добре, дано сега да се успокоите и малката и вие покрай нея  Wink и само добри новини да има  thumbsup
Целувки на малката СМЕЛЧАГА от Коко и Криси... и от мен  Kissing Heart, а на теб малко повече спокойствие сега  Joy

# 98
Здравейте
От сутринта сме си в къщи в домашен отпуск и ще ходим само сутрин до болницата.Всичко мина много добре.Благодаря ви на всички  bouquet за подкрепата.

Галче, много се радвам че са ви изписали, моля се  Praynig да се възстанови бързо малкото складурче и да нямате вече проблеми!
Прегръщам те! Hug

# 99
Браво на Стелчето,че вече е добре! Много се радвам Hug  bouquet

# 100
Ох,и на мен ми падна камък от сърцето.Толкова се радвам на добрите новини за Стелката и Галя! Hug

Галче,сега вече можеш да си смениш титлата "много тъжна"!Лошите неща са зад вас и сега трябва да си една щастлива мама на живо и здраво момиченце!  bouquet

Гвен,Холи казва "мамо,ака" и веднага започва да се напъва,та ако успея да я сложа на тоалетната чиния си върши там работата,ако ли не.... Crazy

# 101
  • Стара Загора
Galq, много е хубаво че вече сте вкъщи и сте добре Simple Smile, да я нацелуваш малката.

Нащето семейство не сме се спрели и тези почивни дни, в събота бях на срещата в Пловдив, а днес на детски рожден ден, а мъжа ми вчера ходи до Плевен на свижданена кума ни в казармата.
Днес що годе успях да изчистя къщата, че вчера 5 пъти събирах играчки и книги и докато отида за прахосмукачката и всичко пак беше по земята, не се спира за секунда Ники.
Лека нощ

# 102
  • София
Здравейте,
ние сме добре.
Холи,не мога да не съм тъжна,защото след 1 месец ще се повтори всичко отначало,а и не мога да спра да се питам "защо ни се случва това".

# 103
не мога да спра да се питам "защо ни се случва това".

Галя, миличка, не се измъчвай с този въпрос, от личен опит ти казвам отговор няма и няма да намериш  Rolling Eyes само се тормозиш допълнително  Sad Радвай се, че всичко се развива добре и че детенце ще се оправи  thumbsup Бъди спокойна, силна и ведра заради него, а и заради себе си разбира се. Всичко ще бъде наред и ще остане само лош спомен  yes Кураж и повече усмивки  spoko
Знам, че звучи малко .... абе от страни е лесно ..... ама наистина е така ... за съжаление малко трудно разбрах, че подобни въпроси и тревоги само утежняват нещата

# 104
  • Велико Търново
Галка, много добре те разбирам - и аз това се питах като висях пред операционната, особено втория път - ЗАЩО ?????

Не че си отговорих ,само ми ставаше още  по-гадно.
Така че - както казваше баба ,стискай си душата - още малко , да минава и да заминава.

Много целувки за теб и Стела  Hug

Общи условия

Активация на акаунт