Точно така,да е живичка и здравичка сладурката!
!Опитах да спра,но пита ли ме някой!
В интерес на истината не ми пречи
.Само вечер я кърмя,ходи си на градина,аз на училище...не сме зависими една от друга!
Вечер доста шава и не спи спокойно,а аз пък от година и половина спя без мъж(но това е една друга тема
Някой от вас кърми ли си още дечкото?
И ако има такъв/ива до кога смятат да го правят? А за тези които вече не кърмят, но дъло време са го правили - Как точно спряхте? И те май станаха повечко въпроси, но се надявам да ми простите!

За това,че се кърмим по цяла нощ ли?..вече свикнах!
Изобщо акъла ми не стига как ще я отбивам!
Лесно е когато има баби!
Аз на нашите баби съм казала,че вече не суче,че само ми мърмореха по тел-а,че била голяма и бля-бля
.Лесно им е на тях...ама сега са спокойни,че вече не кърмя,де
При теб какъв е случая?Сладура пристрастен ли е? 
Ама аз от лакомия,замесих 3 дози
,та сега ще пека до довечера! 
Докато не му дам нямам мира. А по въпроса, че още го кърмя слава богу и двете баби ме подкрепят и са "за", но има много хора от обкръжението ми които им е странно че още кърмя! И то като се замисля са преобладаващата част.
, а и така не може да свикне да си спи сам в неговото легло, и сме принудени да спим с него. Освен това не смея да мина на диета или нещо такова, а килцата вече много ми тежат имам още 15 да свалям до предишните!!!
И от горе на всичко и бибата - както той я е кръстил "меме" не може да откаже
.Само вечер я кърмя...

Но около годинката я заряза нацяло!
..сещам се как като й я сложех в устата и тя си я вадеше и ме замерваше с нея! 
не цока само за кеф има какво. Аз затова не смея да мина на диета, защото когато човек мине на диета, организма се изчиства от токсините чрез течностите!
си остават!!!
не съм много впечатлена от резултата
ама колкото-толкова сето вика Мечо пух
и без това тая година нещо съм тотално изкукуригала и немам никаква тръпка кат за празник 
Шаренки,писанки,страхотни!
Защо не си доволна???Супер са!
Аз нямам нерви така да ги шаря,пък и не знам как!