СепТемвриЙскатА Мама доБра шАри ПъстРи яйчИца за ПослушнИте ДецА!!!

• 10 959
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
  • Велико Търново
Галя, стискам много силно палци и мисля за вас ! Всичко ще е наред !

Преди време Криси обясняваше на малкия (все едно па той ще го разбере), че откак се е родил все у дома сме си седели  hahaha нямало пътешествия и хотели  hahaha

В къщи се проведе точно същия диалог (т.е . монолог на каката) със същите думи за пътешествията и хотелите Laughing
А Бобчо само се кокори и не може да разбере какво точно е направил този път  Simple Smile

За Великден се бяхме наканили да ходим в Ямбол при сестра ми, но каката здраво се тръшна болна и  си увяхнахме в къщи Cry   И се мотахме  из парковете .
Ето го Борисчо    Simple Smile

# 76
ООО, flavi, здравей къде се изгубихте  Rolling Eyes Бобчо голям момък станал  thumbsup много готини снимки  Wink
А каката ви как е - слуша ли или вече я тръшка пубертета  Joy

# 77
  • Велико Търново
Тука сме си , но се овъртолихме в болести яко  Twisted Evil  - само Бориската устиска (засега, чукам на дърво Simple Smile )

Аз нали съм една работеща мама , и тичам само напред-назад, та нямам много време да пиша. Добре поне, че имам възможност да чета  Simple Smile

Каката яко я е тръшнал пуберитета. Не мога да се оплача - тя е добро и отговорно дете , но много се е променила.
Сега сме метали - по цял ден и нощ се слуша музика, само за това се говори, купуват се съответните черни тениски с подходящи картинки. Абе засега добре, ама ако със същата бързина се променя, малко ме е страх да си представя какво точно ме чака Confused
При вас как е хавата ? Криси май беше по-голям -  ще да сте по-напред с материала Grinning

# 78
  • София
Гвен,много сладурски снимки! Flutter
Значи в Оби-бар си джиткате,а? Crazy Аз нали ти бях казала,че най-скъпата ми дружка е от там и имам много весели преживелици в този град! Grinning А в Оби-бар колко съм мятала плитки на пилона,ехеее! newsm68

Ами хайде идвайте и да мятаме пак плитки в Оби Бар!  Mr. Green

Вярче,
верно,че не сме се спрели!  Embarassed Ама то е така,като съм си взела мъж пътешественик и от друг град....т'ва е....ще миткам и заради вас!  Heart Eyes

Флави,
много ти се възхищавам,че се оправяш с работа,мъж, две деца,къща....ЕВАЛА!
Аз не знам ще се справя ли един ден?!  Thinking

# 79
Мами,имате ли новини от Галка и Стеличка? Rolling Eyes Дано всичко е минало добре! Praynig Praynig Praynig

# 80
 Дано вси4ко е минало добре  Praynig Praynig Praynig

# 81
Ама то е така,като съм си взела мъж пътешественик и от друг град....т'ва е....ще миткам и заради вас!  Heart Eyes
Ами то затова се гледа  Rolling Eyes а аз кво  newsm78 мойта половинка само на другия край на СФ и ни баби на село (дето вика баткото), ни пътешествия  Joy

При вас как е хавата ? Криси май беше по-голям -  ще да сте по-напред с материала Grinning
Криси е по-голям, ама добре, че още е някак по "дечко", а и покрай брат си май съвсем се вдетини  hahaha та засега нямаме големи поражения от пубертета  #Crazy като изключим, че е станал по-сръдлив, по-мърморещ, по-обидчив и все е неразбран и неоценен милия #Shocked ама това засега се трае  Wink само гони топката и гледа случайно да не се преучи много...  и така засега  Rolling Eyes
А пък за натам не ми се мисли, ще видим как ще я подкараме  newsm78

# 82
  • Стара Загора
Здравейте,
дано я изпишат Стела скоро и да са добри новините  Praynig

Аз съм на работа нищо ново и интересно при нас. Малката почти всеки ден научава нова дума и все ме изненадва.  Казва "кок"-сок, "калк"- кашкавал, там и посочва с ръка.
Много налита на вафли аз избягвах да и  давам ама си намира из вкъщи и я стиска докато не се омаже качествено.

# 83
  • Велико Търново

Цитат
Флави,
много ти се възхищавам,че се оправяш с работа,мъж, две деца,къща....ЕВАЛА!
Аз не знам ще се справя ли един ден?!  Thinking

Гвен ,благодаря  Embarassed
Лудница си е обаче, ще знаеш .

Аз затова толкова се мотах и се чудих за второ дете - беше си ме страх.

Колко се оправям е друг въпрос - но,формално погледнато, къщата още не се е съборила, от работа не са ме изритали, децата са добре - значи, сигурно се справям някак си Simple Smile

# 84
Здравейте,мами!

Влизам за малко само да ви съобщя,че се свързах на лични с приятелка на Галя и тя ми каза,че операцията е минала успешно и Стеличка са я преместили вече от реанимация в друга стая! Grinning
Много се радвам,че всичко е минало добре,доста ги мислех тия дни! Hug
Сега се моля бързо да се възстанови малката сладурка и всички притеснения да останат в миналото! Heart Eyes

# 85
Момичета, хиляди извинения за несъобразителността ми - аз знам за Галя и Стела още от вчера, но забравих да спомена тук, може би защото скоро не съм влизала.

Холи е права, не са вече в реанимация, чувстват се добре. Успокоили са се.
Изпратих им много поздрави от момичетата от форума.

Обещавам ако има нещо ново да съм по-отговорна и да ви успокоя на време.  Blush

# 86
СУПЕР  thumbsup много се радвам, че всичко е минало и са добре  Wink дано бързо да се възстанови малката госпожица и да се приберат живи и здрави у дома  Kissing Heart

# 87
  • София
Ехеее,БРАВО на нашата малка героиня!!!  Hug

Сега вече е важно да се възстанови и пак да лудува!  Heart Eyes

# 88
Браво на Стелката  Hug Дано бързо да се възтанови  Praynig и да се прибират вкъщи  Peace

# 89
Стела се възстановява добре,даже вече танцувала  Heart Eyes
Може би утре ще ги изпишат
Подробности ще има довечера  Wink

Общи условия

Активация на акаунт