СепТемвриЙскатА Мама доБра шАри ПъстРи яйчИца за ПослушнИте ДецА!!!

• 10 954
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
Мерси Wink, ето така трябва да е по-добре вече

# 121
СЛАДУР  dance обича да се снима, а?  hahaha
добре му се отразило гостуването при бабите май  Joy

# 122
  • Велико Търново
Мимис, Жожи е голям сладур с качества за фотомодел Simple Smile Simple Smile

Вяра - стискам палци да ви тръгне по вода с яслите. Въпреки че имаш опит и знаеш какво те чака. Но човек винаги се надява. Дано да не боледува този готин младеж Коко.  Simple Smile Simple Smile
Дано и в работата ти да са толерантни към факта, че имаш малко дете, което ще се раболява (пък и голямо - което в нашия случай изобщо не остава назад с болестите  Close  )

При мен за щастие е така, е аз гледам да не прекалявам и да си свършвам каквото трябва, въпреки болестите.

Абе с една дума  - УСПЕХ !!!  Simple Smile

# 123
Абе с една дума  - УСПЕХ !!!  Simple Smile

Благодаря определено ми е нужен  hahaha отивам на работа на ново място... още даже незнам всичко, с което ще трябва да се занимавам .... а и след 1 1/2 год в къщи  Shocked добре, че поне шеф ще ми е старо приятелче, та се надявам на малко разбиране  Joy

А колкото до яслата ... съм притеснена точно, защото знам какво ме чака  #Crazy като си спомня какво беше с големия - месеци рев сутрин... боледуване и др.екстри  newsm78 само дето него го дадох септември, а започнах работа чак пролетта  Rolling Eyes е ходех на едни курсове, ама не цял ден  Wink .... а сега няма да има и месец и трябва да се оправяме и двамата  smile3555 ама няма как ще се борим  yes

# 124
Хай,мацки! Grinning

Свате,и аз ви пожелавам късмет в яслата и никакви болести! Hug Всички деца са различни,така че не си мисли че зетя ще се държи като баткото! Crazy Ерик като тръгна на градина изпадаше в истерии и няколко дни подред се търкаляше по земята и аз ревях с него! Tired Но на малката панта й хареса от първия ден и никак не е плакала! Flutter

Мимис,голям сладур Жожи! Heart Eyes Имало ли е инциденти при бабите?

Дорка,браво за махането на бибата!  bouquet Сладурката явно е порастнала достатъчно и е решила,че няма нужда от нея! Wink

Тук днес е разкошен слънчев ден  Sunglasses 29 градуса  Shocked ,а вчера бях със зимното яке. hahaha
След малко ще направя няколко сандвича и отивам за децата,та да се възползваме от слънцето! Party Лек ден  на всички!  bouquet

# 125
  • София
HOLY,

все се каня да не питам,професионален фотограф ли е правил снимката от аватара?
Невероятна е и кристално чиста!  Flutter

И аз пожелавам на Коко безпроблемно тръгване на ясла и по-малко уловени бацили!

# 126
Цитат на: Гвен
все се каня да не питам,професионален фотограф ли е правил снимката от аватара

ами,не е професионален,само малко играчка с Фотошопа,не от мен разбира се. Tired

Ето я и оригиналната снимка,мое дело! Mr. Green

# 127
Цитат на: Гвен
все се каня да не питам,професионален фотограф ли е правил снимката от аватара

ами,не е професионален,само малко играчка с Фотошопа,не от мен разбира се. Tired

Ето я и оригиналната снимка,мое дело! Mr. Green

Колко пъти съм се чудила това дали е Холи и твойта цица  newsm78
 Joy

Благодаря на всички за пожеланията, още мъничко остана ... като броя дните лошо ми става .... така, че стискайте палци  thumbsup

# 128
Ол, мами Емили си търси бибата,снощи се е будила два пъти и плака  smile3518 А,днес в колата пак,4е тя в колата винаги е с биба и само вика "дай, дай" И сега едвам я приспах  Whistling Кога ще я забрави -незнам  smile3555

# 129

Мимис,голям сладур Жожи! Heart Eyes Имало ли е инциденти при бабите?

Ами до колкото знам не е имало,поне видимо за мен Mr. Green,ама и да е - мислиш ли ,че ще ми кажат?! WhistlingНай-се ядосах,защото си взели куче свекърва ми и не ми каза предварително,че са го решили,а пред свършен факт #Cussing out,защото знае,че ще започна с предупрежденията да не го пипа детето и т.н., не стига,че котка има и го беше драснала,ами са и куча,  Twisted Evil аман.....

А Холи и аз съм се чудела това на аватара ти дали сте си вие с бебето или не Mr. Green, но вече стана ясно  Grinning

А утре какво ме чака, на пазар трябва сутринта да се ходи, салати да се правят....абе страшно работа....гостите ни ще дойдат още на обяд....Еххх,много ги обичам тези празници, ама като се сетя,че цял ден ще виса на мивката да мия чинии и чиста ,направо лошо ми става ooooh!, че чешмата в кухнята тотално е развалена, и вече банята играе 2 роли , и пералня даже не може да се сложи , Tired и тъпия  мизерен хазаин си прави оглушки, на кой му дреме #2gunfire
Та така девойки....айде оплаках се по между другото, ама то се свиква със всичко и така....ще си мислим само хубавите неща....
Айде поздрави от нас Hug

# 130
  • София
Днес ни махнаха превръзката.Купих много готина шапка на Стела и когато ми остане време ще я снимам и пусна снимки.
Точно преди операцията Тя пък си е сцепила бибата.Сега я дъвче ама не по-много и не я кефи.Като се приспиваме,защото сега аз винаги лягам с нея,тя ми я дава аз да я цокам.И така заспиваме аз със бибата,а тя без Laughing

# 131
ЧестИт ИмеН Ден нА слАдЪк ЖожИ!!Да е жив и здрав,много да слушка мама и тати и да порастне умно и добро дете и да се гордее с името си!Весел празник и много приятни емоции ви пожелавам!  bouquet  bouquet  bouquet

...казвайте ако има други именници да поздравя и тях! Heart Eyes

Галка,да цункаш малката сладурка и ще чакаме с нетърпение снимките! Heart Eyes

Цитат на: Дорка
Ол, мами Емили си търси бибата,снощи се е будила два пъти и плака   А,днес в колата пак,4е тя в колата винаги е с биба и само вика "дай, дай" И сега едвам я приспах   Кога ще я забрави -незнам 

Няма да се предаваш!!Всяко чудо е за 3 дни.Изтърпи я още малко и ще я забрави нацяло.Иначе ако сега омекнеш ,после ще ви е по-трудно да махнете бибата!Успех! Hug

# 132
  • София
Честит имен ден на Жожи!!!
Да е много здраво и весело дете!!

# 133
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЖОЖО, ДА Е ЗДРАВ, ПОСЛУШЕН И ВСЕ ТАКАВА УСМИВКА   Tada

Аз пък му скрих на Калоян шишето с биберона, че в яслата не ги искат ....  Cry и сега само ходи и вика "шише...шише..."  Rolling Eyes ама няма  Joy иначе пие и с накрайник, и със сламка, и от чаша, и от тия шишета от мин.вода дето имат капачка като на препаратите  hahaha ама пусто все шишето си търси ... друго си е да си цокне  Wink ама няма  no вика...вика, пък като съвсем ожаднее пие - къде ще ходи  Laughing

# 134
Честит имен ден на Жорко   bigdance2
Да е жив,здрав и много щастлив   bouquet

Емили снощи не се е будила нито веднъж, спинка си много спокойно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт