БЪРЗИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ - хранене и захранване - 41

• 69 352
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Киса - за съжаление българските далеч не са най-добрите като качество продукти, не виждам много смисъл аз честно, но ти си знаеш.

# 61
От българските каши 'Слънчо'-обаче са със сухо мляко ,някои от тях са без захар и безглутенови, има и зеленчукови,избора е богат.Много бях против тази марка, обаче моето дете след всички възможни и скъпи каши ,тези най и бяха вкусни.Като цяло както казват момичетата,добри български пюрета няма,то си зависи и от вкуса на бебчето де,вземала съм рядко Ганчев,хапваше ги бебка , но на мен ми бяха странни....

# 62
  • Варна
Благодаря ви!  Hug

# 63
На Слънчо му прая млечна каша лека нощ.има и на Ганчев каши също са хубави,но са по-гъсти са на конситенция сръвнение със Слънчо които стават по-редички.Бебевита Овко са хубави пюренца също.

# 64
Не съм съгласна за гореспоменатите продукти. Примерно и двете марки (Овко и Бебевита) имат плодови пюрета със захар вътре, нишесте и не знам си още какво. Ако това е хубаво пюре...
Кашите на Слънчо пък имат сок от грозде, какво прави той там в една оризова каша да се неначудиш. Специално млечната каша за лека нощ е със захар. В крайна сметка всеки си прави сам избора за детето си, но определено не могат да се включат в категорията "хубави" пюрета и каши...  Peace

# 65

За Bebevita,сега погледнах съдържанието на плодово пюренце-нямат захар,но имат стъстители (оризово брашно и оризово нишесте)Те са немски,бебка обожава едно тяхно пюре.
Ovko имат и био пюренца-мисля че са добър вариант,понеже момичето иска да ги зарадва с български такива.

(В една статия бяха анализирали почти всички марки на бг пазара и дори и при по-скъпите като Хип,Пазмон, Гербер ... бяха открили  проблем-май процентното съдържание на плод/месо беше по-малко отколкото трябва,не помня със сигурност...Но все пак всичко си е по преценка на майката Simple Smile )

# 66
Не всички са със захар, но има такива и със на Бебевита. Всеки път като съм в Лидл (в Германия живея) ги оглеждам. Онлайн също може да се види състав. Също Хип имат круша с оризово нишесте, както и без. Няма една марка, която да има пюрета само с "идеален" състав, включително и био марките, за съжаление трябва да се чете състава на всяко едно бурканче (естествено за тези, които се интересуват).

# 67
Нито Ovko нито Bebevita са български марки.
Иначе повечето марки имат както пюрета с добър състав, така и не толкова.
От българските не мога нищо да препоръчам и според мен не си струва да се носят, майката може да не хареса състава, моето мнение е, че е по - добре да избереш нещо друго, не храна  Peace
Ако все пак много държиш - Ганчев, Слънчо имат и каши и пюрета и други храни, гледай обозначените месеци и така...

# 68
  • Варна
Мерси, момичета, разбрах ви!  Simple Smile

Кажете ми тогава марка българска вода за бебета, да занеса една туба, все пак се славим с минералната си вода, надявам се, че поне от водата има добра такава.  Simple Smile

# 69
Минерална не е добре за бебе.Девин с розов етикет(изворна) използваме ние.

# 70
И ние сме на Девин с розов етикет  Peace

# 71
За водата девин розов и бебевита.пробвахме и на Ганчев,ама моя син не я хареса както и аз. За пюретата както ти сама каза Скиитър няма идеални пюрета.Моя син всичко ядеше най-вече Овко и Бебевита за мен са хубави марки и са вкусни.единствено Хип не му допадаше зорлем ядеше и хвърлях и тях вкусах и някои бяха  Sick Сега почти не яде купешки освен местни.каквото реши момичето това да вземе за подарък.Бих и предложила някакви каши от елда или с няколко зърна,в чужбина рядко се намират такива.или пък някоя играчка,дрешка,спален комплект подарък,които да остане за спомен.

# 72
В Кауфланд има вода за бебета Бебелан, но не съм виждала туби, разфасовките са 0.5л и 1.5л.

# 73
В някои аптеки има вода Бебелан в големи разфасовки. В София в апреки Ремедиум има и големи туби от тях. За Варна не знам в коя аптека-дрогерия ги има.

# 74
Здравейте!
Искам да помоля мамите, които дават извара да споделят на коя марка вземат. Мисля скоро да я въведав малки количества.

Общи условия

Активация на акаунт