СЕДМИ клас - 9 - Успех!/13.06.-19.06.2016 г./

• 80 812
  • 660
  •   1
Отговори
# 585
  • Някъде там
При нас заявлението го попълваха те на компютър,ние само сверявахме кодовете на желанията,разпечатаха го и го подписах.
В момента имаме линк на който с егн и входящ номер, може да се провери  правилно ли е попълнено и ако има грешка ,има телефон за справка.

# 586
  • Бургас
Mira 1919, обаждат се, няма страшно.  Peace
Благодаря!  bouquet

# 587
Дидева, в секция прием на сайта на РИО намирам само списъците на паралелките. Къде са тези файлове с кодовете? Аз ползвам един PDF файл за кодовете от сайта им, но го намирам чрез Google Simple Smile
Там си е. Над заявленията за класиране. То пише списък с паралелките, но съдържа и кодовете.
http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2016_docs/p … _kodove_2016.xlsx

bouquet Мерси много. Два дни гледам държавния план-прием за паралелките, като си мисля, че това са списъците разделени по видове училища и търся кодове Mr. Green

# 588
При нас заявлението го попълваха те на компютър,ние само сверявахме кодовете на желанията,разпечатаха го и го подписах.
В момента имаме линк на който с егн и входящ номер, може да се провери  правилно ли е попълнено и ако има грешка ,има телефон за справка.

Къде се работи с такива съвременни технологии?  Rolling Eyes
Ако навсякъде работеха по този начин, още на 22-ри сутринта можеше да си знаем класирането. А сега ще пада едно преписване на тефтери............. допотопна работа  Rolling Eyes

# 589
  • Някъде там
В момента имаме линк на който с егн и входящ номер, може да се провери  правилно ли е попълнено и ако има грешка ,има телефон за справка.

Къде се работи с такива съвременни технологии?  Rolling Eyes
Ако навсякъде работеха по този начин, още на 22-ри сутринта можеше да си знаем класирането. А сега ще пада едно преписване на тефтери............. допотопна работа  Rolling Eyes

Пазарджик.Гнездото е бившото училище на децата ми.Организацията наистина беше на ниво.Имаше две стаи,в едната проверяваха имаш ли всичко необходимо а в другата беше приема.Имаше 15 компютъра с по двама човека на тях ,които ти приемат документите.

# 590
"В момента имаме линк на който с егн и входящ номер, може да се провери  правилно ли е попълнено и ако има грешка ,има телефон за справка."
Това е супер напредък  Peace  Вероятно е само на тамошни разработчици дело.

За отпечатването на заявлението - няма ли възможност да се сложи в Header/ Footer име, ЕГН на детето, така няма притеснение ако се разместят листите без телчета.

# 591
Браво на Пазарджик! Впечатлена съм.
Не знам толкова ли е сложно да се добави като опция на сайта, където излизат резултатите, сам да си въведе човек информацията за кандидатстване, както са направили НПМГ например. И само който не може да се справи сам, да ходи на място в училището-гнездо. Кому е нужно разнасянето по пет пъти на една и съща информация от МОН до училищата, после на децата и пак на МОН, и така цял месец. Вчера някаква баба беше виснала в училището от 6 часа, да пазела ред?!? Луда работа.

# 592
  • Някъде там
Браво на Пазарджик! Впечатлена съм.
Не знам толкова ли е сложно да се добави като опция на сайта сам да си въведе човек информацията за кандидатстване, както са направили НПМГ например. И само който не може да се справи сам, да ходи на място в училището-гнездо. Кому е нужно разнасянето по пет пъти на една и съща информация от МОН до училищата, после на децата и пак на МОН, и така цял месец. Вчера някаква баба беше виснала в училището от 6 часа, да пазела ред?!? Луда работа.
Явно мислят че родителите не могат да се справят. Но мисля че ако навсякъде е организирано като при нас,няма да е проблем да отидеш да подадеш документи дори след работа.На мен ми отне 15 минути за двете деца.Погледнах си часовника като влизахме и излизахме,понеже бързах.
А от нашето рио съм възхитена.Още от началото на кампанията, всичко беше обяснено подробно и непрекъснато качват нова информация. Не знам така ли е било до сега,но тази година са се справили много добре.

# 593
Специално за София, on-line подаването на документи би било от голяма полза, особено за кандидатите от провинцията. За НПМГ си подадохме така, но за същинското кандидатстване пътувахме общо почти 6 часа, а свършихме работата за 10-15 минути.

# 594
Здравейте,
Малко встрани от текущата тема.
Има ли христоматия, която съдържа всичките 11 произведения, изучавани в 7 клас?
Намирам някакви с търсачката, но са доста стари и навярно - неактуални.

Учебникът по литература за 8 клас е една малка тухла. Вътре си има всички текстове, върху които се работи.
Само "Преди да се родя" не е цяло, естествено, но пък е достатъчно, за да им се  Sick от него.
Иначе всичко го има тук

https://chitanka.info/collections/school/viii-class
БЛАГОДАРЯ за линка, точно се чудех как да накарам младежа да отиде до библиотеката, така ще ни е много по лесно  bouquet
Нали знаете, че тази година учебниците вече се купуват? То при записването може да попитате за списък  на учебниците. Ако имате късмет, може и да ви кажат нещо по въпроса. Иначе се чака началото на годината, та всеки учител да си каже изискванията.

# 595
Днес и ние подадохме документи, кодовете ги вписваха служителките. Пребирам се и какво да видя : срещу 2 от специалностите пише еднакъв код  #2gunfire ......След разговор с госпожата от курса, бегом към у-щето за прием. Поправиха ми документите, много любезни бяха , но притеснението което изживях.... , а иначе младежа е на плаж Simple Smile

# 596
  • I want it all and I want it now.
Браво на Пазарджик. Така трябва да е навсякъде.

# 597
На нас от уч.гнездо ни дадоха заявление в разширен вариант и нямаше никакви кламери и телчета. Възможно ли е в различните градове по различен начин да са ги разпечатали?

Скрит текст:
Като гледах служебната бележка, таблицата с кодовете и удостоврението се сетих за спорната баба Илийца- всички кутийки бяха попълнени с главни букви: Математика, Отличен и пр.

# 598
unna, "с главни букви: Математика, Отличен и пр. " - тези вече са станали нарицателни  Twisted Evil

# 599
На нас от уч.гнездо ни дадоха заявление в разширен вариант и нямаше никакви кламери и телчета. Възможно ли е в различните градове по различен начин да са ги разпечатали?

Едва ли. Съфорумките, които споделиха за кламери и телчета, просто са си попълнили и разпечатали заявлението едностранно вкъщи и са закрепили листите един към друг с тяхна помощ.

Общи условия

Активация на акаунт