СЕДМИ клас - 9 - Успех!/13.06.-19.06.2016 г./

• 80 824
  • 660
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
stranger4, пишат се и оценките от НВО, и тези от НПМГ.  Peace

Мишел69, ако не е професионална паралелка, не се иска медицинско.

# 91
Едно въпросче.
Тук :

А. След успешно положени приемни изпити:
                                                      Оценки
                                                 с думи           с цифри
1. НПМГ, Математика......................................    Отличен………   5.80…………
.....................................................................    
се пишат и оценките от НВО или само от допълнителен изпит, който в нашия случай е математика в НПМГ?

И трите.

# 92
stranger4, пишат се и оценките от НВО, и тези от НПМГ.  Peace

Мишел69, ако не е професионална паралелка, не се иска медицинско.
Благодаря!
И на  Дидева!

# 93
Накой беше писал за паралелка Информатика, че трябва медицинско?

# 94
Може би си чела за системното програмиране в ОМГ. Там паралелката се води професионална, ако не се лъжа.

# 95
  • Пловдив
Може би си чела за системното програмиране в ОМГ. Там паралелката се води професионална, ако не се лъжа.

Точно.  Peace
Но понеже е в ОМГ си иска уточнение, все пак не е професионална гимназия.

# 96
Здравейте и от мен! Как пишете: напр. II АЕГ - ЧЕ-АЕ;ИЕ;М добре ли е или ги отделяте със запетая?
Не вярвам да се заяждат за такива детайли, но кой знае. Наистина е по-лесно да се попълват на компютър заявленията и би трябвало да се приемат навсякъде така попълнени, защото с copy-paste от файла с кодовете е по-малка вероятността да се сбърка.

# 97
  • София
Здравейте и от мен! Благодаря за новата тема.
Чакам щерката днес да се прибере от екскурзия и да си подреди окончателно желанията. Отивам да ви чета, че да не изпусна важна информация. Гледам с наближаване на заветния миг по подаване на заявленията заформили са се въпроси всякакви. Simple Smile

# 98
 Много интересно! В София не чух да има изнесени резултати по училища!
 Много двойки, но и съобщиха за 240 шестици само по БЕЛ в повече от миналата година.
Е, в кои училища са тези шестици? С колкото родители говорим, с изключение на Първа частна математическа, никъде не чухме за високи резултати! Защо е тази тайнственост? newsm78

# 99
  • София
Имам един принципен въпрос:
Ако (да не дава Господ) се стигне до 4-то класиране (директорското) и на място в училището се подават документите, как става запълването на свободните бройки? По бал или по ред на вх. номер за подаване на документите? Освен това възможно ли е участие за свободните бройки на 4-то класиране в повече от едно училище?

# 100
  • Пловдив
В Пловдив видях едно училище да се хвали с резултатите си. На второ място е след децата от ОМГ. И са качили снимки от някаква статистика. Не знам обаче кой има достъп до нея.
240 шестици или 240 отлични оценки?
240 шестици е възможно само на първи модул.

# 101
  • София
emilio94, няма тайнственост. Някои училища са разлепили резултатите, други - не. Онзи ден михах покрай едно училище и имаше оценки на входната врата.
СМГ също имат отлични резултати.
Училището на сина ми има нелош резултат по БЕЛ - 5 и малко (не помня точно) - при около 150 деца.

# 102
 С колкото родители говорим, с изключение на Първа частна математическа, никъде не чухме за високи резултати! Защо е тази тайнственост? newsm78
По телевизията ли да покажат списъка?
Първото училище, за което се сещам е СМГ. Отивам на сайта му и какво да видя - съкратена статистика! Частно училище? Сайта на " Света София". Вероятно и по други сайтове има информация.
Ако (да не дава Господ) се стигне до 4-то класиране (директорското) и на място в училището се подават документите, как става запълването на свободните бройки? По бал или по ред на вх. номер за подаване на документите? Освен това възможно ли е участие за свободните бройки на 4-то класиране в повече от едно училище?
Щом искат оригиналите на удостоверението и служебната бележка с оценките, явно е по бал и само в едно училище.

# 103
  • I want it all and I want it now.

Отивате до училището и подавате документите. Ако, има други желаещи, директора свиква комисия и се разглеждат документите  на всеки един. Разглеждат ги по бал.  Отговарят почти веднага или в рамките на 2 дни. По добре да не стигате до там. Подават се документите в едно училище.

# 104
  • София
Много интересно! В София не чух да има изнесени резултати по училища!
 Много двойки, но и съобщиха за 240 шестици само по БЕЛ в повече от миналата година.
Е, в кои училища са тези шестици? С колкото родители говорим, с изключение на Първа частна математическа, никъде не чухме за високи резултати! Защо е тази тайнственост? newsm78

Никое училище не е длъжно да изнася поименно резултати от НВО.

Общи условия

Активация на акаунт