СЕДМИ клас - 9 - Успех!/13.06.-19.06.2016 г./

• 80 840
  • 660
  •   1
Отговори
# 165
Ще му стигне - не се притеснявай. Какви му са оценките?
[/quote]
Математика 5,661 БЕЛ - 5,375 , общ бал за СМГ 34,358  ....Твърде много деца има с оценки по математика 5,375 , поне така гледах в статистиката....Притеснено ми е .
Фредерика , а при вас какъв е бала ?

# 166
  • София
природните науки, които те овладяват извън училище.

Същото важи и за учениците, учещи в МГ. Физици посещават школа (някои даже две) в училище, но се подготвят и във Физически факултет на СУ, а също и в школата на Теодоси Теодосиев в Казанлък. И по останалите природни науки е така. Рамо до рамо се подготвят извънкласно и ученици от ЕГ, и такива от МГ.

+1 Peace

# 167
  • най-шареното място
Учат и навън, но има значение с кава цел учат - допълнителни знания /хоби/, състезания /високо ниво/ и откритие /научни интереси/ или догонване на наборите в други училища /ниско ниво в училище/. За всички области това - не само МГ или ЕГ, хуманитарни и природни научки.

# 168
  • София
Срокът за подаване на заявленията е до 21 юни, нали (включително понеделник и вторник)?

# 169
  • най-шареното място
да

# 170
  • Пловдив
РИО Пловдив са вече в 21 век.  Mr. Green Качили са на сайта заявление и списък с паралелките така, както трябва да са описани в заявлението. Кодове няма, ще се попълват от приемащите.  Peace

# 171
  • София
АК си има своите правила и учи своите възпитаници да ги спазват. Това не означава, че на децата в АК не се дава възможност да се подготвят за състезания по природни или други науки. Осигурява им се много качествена подготовка, НО в допълнение към учебната натовареност. Затова Колежа не е за всеки. Човек трябва хубаво да си направи сметката.  Peace

# 172
Черна станция, зависи Peace Топ университети могат да се атакуват и от ЕГ. И двете бг деца, приети миналата година в Харвард, са от ЕГ.

Могат, да не съм писала друго? Но не се атакуват с езика само, а главно с други умения. Езикът е просто задължително условие, но не бонус. Освен това има малка разлика между "приети в Харвард" и "записали се в Харвард". Обикновено приетите в Харвард са доста повече, но после децата от МГ основно избират други университети, защото са по-подходящи за тях.

# 173
  • София
А аз къде съм написала, че с език ги атакуват?

# 174
  • най-шареното място
АК си има своите правила и учи своите възпитаници да ги спазват. Това не означава, че на децата в АК не се дава възможност да се подготвят за състезания по природни или други науки. Осигурява им се много качествена подготовка, НО в допълнение към учебната натовареност. Затова Колежа не е за всеки. Човек трябва хубаво да си направи сметката.  Peace

Това ми стана интересно. Как се осигурява? За физик или математик и за гимнастик или певец примерно.

# 175
Ако някой има поглед за подготовката в ЕГ Иван Вазов Пловдив, моля да сподели  има ли разлика в нивото на подготовка между отделните езици. По-конкретно ме интересуват испански и френски. Чувам кофти отзиви за френската паралелка, но не са достатъчно обосновани и затова се интересувам.

# 176
  • Пловдив
Мога ли да си изпринтя заявлението, да го попълня в къщи и да го подам готово вече?

# 177
  • I want it all and I want it now.
Може. Ако нещо се обърка и в училището гнездо има заявления. Само не попълвайте кодовете  Peace

# 178
  • най-шареното място
А ако се радвктира за да е на 2 страници ще се сърдят ли?
На 2 страници ще има място за 15 желания грубо.

# 179
  • Пловдив
ina.bg, тази година всички са много доволни от френската паралелка в Ив. Вазов /8клас/. Но децата са доста по-мотивирани. От там идва основната разлика. С мотивирани и учещи деца се работи по-добре.
И по двата езика, които те интересуват, се иска здраво учене през първата година. И двата езика са романски и не са много леки за учене.

VELLA, да се надяваме, че ще може. Щом са го качили официално на сайта си. А и така струпването на хора в училищата-гнезда ще понамалее малко. Но след като се сблъсках с девойка в 7 клас и майка, които нямат нито справочник, нито понятие как се образува бал за дадено училище или изобщо какви училища има, предполагам, че пак ще има мислещи на място хора.
Но ако може да се избегне писането на място, ще е супер.

Syn, до миналата година РИО-Пловдив не приемаше попълнени на компютър и разпечатани заявления.

Общи условия

Активация на акаунт