СЕДМИ клас - 9 - Успех!/13.06.-19.06.2016 г./

• 80 814
  • 660
  •   1
Отговори
# 255
Аз пратих дъщеря си у приятелка, че да се разсее малко. Хич не ми се мисли сега за желания, но трябва.  Моята си държи на френската и толкова.  Ще я уважа. Не искам да направя избор,  за който после тя ще съжалява и ще ми натякват всеки ден.  Tired Иначе се чудя дали първите дни да отидем или последните, за да изчакаме-пък може някое друго желание да й дойде...

# 256
Защо не отидете във френската гимназия да я разгледате?

# 257
  • България, София
Моля да ми кажете в 91НЕГ паралелките колко са и как се изписват. В предишния сборник не са ми много ясни нещата.
Като една паралелка.

# 258
А профилираните предмети къде се записват?

# 259
  • София
До наименованието на гимназията.

# 260
  • у дома
Някоя от осмокласните мами може ли да ми потвърди дали това са произведенията,които се учат в 8 клас по литература https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=C936E1122EAE59CB!859&app=Word&authkey=!ACN-bNzgOuARlsc

Не знам защо не ми се получава линка-от тук  http://sou73.bg/category/chil-parents/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%87%D … 0%BE%D1%82%D0%BE/ го гледам-за 8 клас списъка...

# 261
  • I want it all and I want it now.
Това са произведенията.

# 262
  • Пловдив
svetlaem, това са, но са предимно стихотворения и разкази. По-обемно е "Крадецът на праскови", ако 150 стр. могат да бъдат сериозен обем и "Преди да се родя". Но те така или иначе работят само по това, което е в учебника.

# 263
  • София, Bulgaria
Нахлувам в темата, за което се извинявам!!!Някой може ли да помогне спешно??? Голяма издънка стана с едно дете, 2-ка на матурата по математика...има 15т., гледах табличката за изчисляване на резултата, правилно ли съм разбрала/защото за мен е на китайски/ за 3-ка са необходими 16т. ?
Много благодаря!

# 264
  • най-шареното място
Да, на точка от тройката е, но под нея.

# 265
Нахлувам в темата, за което се извинявам!!!Някой може ли да помогне спешно??? Голяма издънка стана с едно дете, 2-ка на матурата по математика...има 15т., гледах табличката за изчисляване на резултата, правилно ли съм разбрала/защото за мен е на китайски/ за 3-ка са необходими 16т. ?
Много благодаря!
Да. 16 точки са за тройка.

# 266
  • София, Bulgaria
Много, Много благодаря!!! smile3525

# 267
  • София, Bulgaria
А знаете ли дали има срок, в който може да се поиска преразглеждане на резултата? Утре, късно ли е да стане това... 1 точка и работата е оплескана...

# 268
А знаете ли дали има срок, в който може да се поиска преразглеждане на резултата? Утре, късно ли е да стане това... 1 точка и работата е оплескана...
Оценките са окончателни и не подлежат на промяна.

# 269
  • София, Bulgaria
Оценките са окончателни и не подлежат на промяна.

т.е. не може да се пусне молба за преразглеждане на резултата?

Общи условия

Активация на акаунт