СЕДМИ клас - 9 - Успех!/13.06.-19.06.2016 г./

• 80 818
  • 660
  •   1
Отговори
# 270
А знаете ли дали има срок, в който може да се поиска преразглеждане на резултата? Утре, късно ли е да стане това... 1 точка и работата е оплескана...
Оценките са окончателни и не подлежат на промяна.

т.е. не може да се пусне молба за преразглеждане на резултата?
Не, не може. Ако можеше, вероятно всички, които не са с пълни шестици биха го направили.

# 271
  • София, Bulgaria
А знаете ли дали има срок, в който може да се поиска преразглеждане на резултата? Утре, късно ли е да стане това... 1 точка и работата е оплескана...
Оценките са окончателни и не подлежат на промяна.

т.е. не може да се пусне молба за преразглеждане на резултата?
Не, не може. Ако можеше, вероятно всички, които не са с пълни шестици биха го направили.

Или с двойки! Благодаря! Исках да да разбера дали е вярно...едни учителки казаха, че можело...

# 272
Аз пратих дъщеря си у приятелка, че да се разсее малко. Хич не ми се мисли сега за желания, но трябва.  Моята си държи на френската и толкова.  Ще я уважа. Не искам да направя избор,  за който после тя ще съжалява и ще ми натякват всеки ден.  Tired Иначе се чудя дали първите дни да отидем или последните, за да изчакаме-пък може някое друго желание да й дойде...
Моята дъщеря си мечтае за френската от 4 клас. Тази година взе сериозно да се колебае, защото "всички" й говорят колко тъпо училище било. Балът й стига и за немската. Взе решение и аз я подкрепям изцяло. Избра 9 ФЕГ. Вижте форума на училището, разходете се дотам и решете заедно.

# 273
  • В офиса
Аз пратих дъщеря си у приятелка, че да се разсее малко. Хич не ми се мисли сега за желания, но трябва.  Моята си държи на френската и толкова.  Ще я уважа. Не искам да направя избор,  за който после тя ще съжалява и ще ми натякват всеки ден.  Tired Иначе се чудя дали първите дни да отидем или последните, за да изчакаме-пък може някое друго желание да й дойде...
Моята дъщеря си мечтае за френската от 4 клас. Тази година взе сериозно да се колебае, защото "всички" й говорят колко тъпо училище било. Балът й стига и за немската. Взе решение и аз я подкрепям изцяло. Избра 9 ФЕГ. Вижте форума на училището, разходете се дотам и решете заедно.

Знам за още две (поне) страхотни момичета, на които балът им стига за НЕГ, но ще запишат 9 ФЕГ по първо желание.  Peace Хубави класове ще направите там тази година.

Обаче за испанската не чувам никой. Вярно, че ми е частна извадката, но миналата и по-миналата година пък имах чувството, че всички там отиват.

Днес нашите са на училище Simple Smile Имат една готина традиция, за да им върви по вода Simple Smile

# 274
  • Бургас
все пак в нашия клас всички ще са с 6-ци по Мат. и Бел., и другите учители са проявили голяма щедрост, успехът на класа е над 5.80  Laughing моят младеж, който тотално пренебрегваше другите предмети цяла година, изведнъж завърши само с две 5-ци - по биология и химия

# 275
А в нашето училище днес са организирали купон. С цветя и усмивки ще се разделят с учителите и с приятелите си от училище. То на нас целия випуск са ни приятели, та ще им мъчно че се разделят.

Успех на всички деца!

# 276
Здравейте и успех на децата с приема им в желаното училище!
Скрит текст:
Извинявам се за нахлуването в темата,но имам една молба.За моя приятелка от София търсим учителка по математика,която да може да работи с девойката през лятото.Проблема е,че е с много пропуски от 6-ти клас и трябва да навакса преди есента.Момичето живее в Хаджи Димитър,но не е проблем да пътува с градски транспорт.Моля ако някой може да предложи учителка,да ми напише координатите на лично.Предварително благодаря  bouquet

# 277
  • Чукарландия
В училището на сина си организират прощално парти заедно с учителите, тази вечер в един ресторант. Вълнуват се за партито, а едновременно с това им е и малко тъжно от раздялата, носталгично. 99% от децата са още от яслата заедно. Hug

# 278
Докарахме го до 23 реда с желания. Спрямо резултатите от миналата година само първото желано училище е под въпрос. За останалите би трябвало да му стигне балът. Включили сме паралелки в 6 училища, но само първите две са желани - останалите са резерва. Написали сме на опашката и старото училище по сантиментални причини. Пък и там със сигурност ще се "закачи" на първо класиране, ако се стигне до там.
Днес си взима бележника и удостоверението. После вероятно ще ходят на пицария, но това още не е сигурно. И моят както не си даваше зор по останалите предмети, така завършва с 3 петици - биология, химия и география. Избягвали сме тези предмети като профилиращи в избраните паралелки.

# 279
Докарахме го до 23 реда с желания. Спрямо резултатите от миналата година само първото желано училище е под въпрос. За останалите би трябвало да му стигне балът. Включили сме паралелки в 6 училища, но само първите две са желани - останалите са резерва. Написали сме на опашката и старото училище по сантиментални причини. Пък и там със сигурност ще се "закачи" на първо класиране, ако се стигне до там.
Днес си взима бележника и удостоверението. После вероятно ще ходят на пицария, но това още не е сигурно. И моят както не си даваше зор по останалите предмети, така завършва с 3 петици - биология, химия и география. Избягвали сме тези предмети като профилиращи в избраните паралелки.

И нашата седмокласничка не ги обича много тези предмети - особено географията. Отказва да пише всички паралелки с география като профилиращ предмет.

# 280
  • София
Аз днес ще ходя да взимам всичките му салтанати. Спомням си, че някой беше споменал нещо за някакъв печат на гърба на... Бихте ли припомнили?
Оценките ги зная (като цяло доста щедри за моето дете). Само по физическо, музика и технологии може да има някакви изненади Simple Smile.

# 281
Училищата - гнезда ще приемат ли документи в събота и неделя?

# 282
  • Пловдив
мюмла, на удостоверението  Laughing

NautilusPompilius, принципно не. Пише - в работен ден.  Peace

# 283
  • София
dundi73, благодаря  bouquet

# 284
  • най-шареното място
Избутаха и този месец! Весело да завърши годината!

На мен изборът ми е много притеснен, така както бях спокойна цяла година.
Скрит текст:
Профилът, които видимо ще пасне на детето, не е одобрен от ученика, няма кой да го натисне за него и ще го пропусне. Езикът не е избран макар да не е чак толкова важен сега. Стигна до цели! 5 желания. Все е напредък някакъв.

Общи условия

Активация на акаунт