СЕДМИ клас - 9 - Успех!/13.06.-19.06.2016 г./

• 80 688
  • 660
  •   1
Отговори
# 450
Отидохме в гнездо на Възраждане, наложи се да преписвам цялото заявление защото не приеха съкратения вариант.  Накараха ме да си попълня сама кодовете,  а после внимателно ги сравниха.
Номера на удостоверението го написаха те.
Ние писахме и НПМГ - само сравниха оценката която сме вписали дали отговаря на оценката от служебната бележка.
Нямаше много хора бяха осигурили голяма зала за попълване и две комисии, минахме доста бързо въпреки че преписвах  Simple Smile В последния момент ме хвана "параноя " и писах още три училища .....излишно напрежение създадох на детето си ....Но дано на 27.6 всички да сме доволни .

# 451
  • София
Рали, в краен случай така ще стане и без това ще ви стигне бала за СМГ.
На мен не ми искаха бележка от НПМГ вероятно , защото гимназията я  нямаше като желание, нищо че оценката фигурираше като такава след тези от НВО .
Наплашиха ме, че може да счетат цялото заявление за невалидно. Трябваше да пишем само СМГ, явно попаднахме на параноичен приемащ Simple Smile
Все пак, май няма да има проблеми последно. Обещала е служителката да се обади като ги предаде все пак.

# 452
  • дядовата ръкавичка
Отидохме в гнездо на Възраждане, наложи се да преписвам цялото заявление защото не приеха съкратения вариант. 

gala, какво означава "съкратения вариант"?

# 453
  • София
Айяла, съкратеният е с по-малко редове за изброяване на желания.

# 454
  • София
Изготвила съм си заявление с точно 50 реда, колкото са ни желанията. Трябва ли да има още 2 страници празни редове до 145, както е в разширения вариант. Дали ще го приемат точно с 50 реда?

# 455
На мен не ми го приеха, дадоха ми от там един образец  с 145 желания. Но това се случи в училището гнездо на Възраждане - София.
Не искам да подвеждам никого, при нас беше така.

# 456
  • София
В сайта на РИО София ги има качени и двата варианта. Явно някои приемащи наистина се престарават в изискванията.

# 457
dundi73 и Дидева, благодаря за бързия отговор!

# 458
  • София
Има ли изискване как да е отпечатано заявлението (двустранно/едностранно)?

# 459
  • София
Удостоверението за завършен 7 клас какво представлява? На сина ми са дали удостоверение с вписани оценки и е един лист само .Дали е това? Друго няма. newsm78

# 460
Имам въпросче: в гнездото ми дадоха нов входящ номер и казаха, че с него ще проверяваме първо класиране, а не с входящия номер от външното оценяване. Така ли е, и има ли значение това, че сме от провинцията а кандидатстваме в София?

Входящия номер от днес е входящ за самото училище.
Доколкото знам ще си проверяваме с номера от Служебната бележка за НВО.

# 461
  • у дома
Крайно разочарована съм от нежеланието на служителите от училището ни да издадат удостоверението за завършен 7 клас! Дано успея да ги преборя днес, защото имам един ден за подаването на документи. Sad

А инспекторат във вашия град няма ли  newsm78
Даже и да няма казваш на директора,че ако нямаш до края на работния ден удостоверение ще звъниш в инспектората да ти обяснят защо не може-хич не я обичат тази думичка инс8пекторат директорите и ще имаш удостоверението далеч преди края на работния ден...Казвам ти ог от личен опит-мен ме мотаха така преди 3 години,когато трябваше да го записвам след четвърти клас

# 462
  • София
Лична карта на ученика трябва ли при подаването?

# 463
  • Пловдив
Лична карта на ученика трябва ли при подаването?

Не. А и не всички седмокласници имат лични карти.  Laughing

# 464
  • София
Супер. Аз имах предвид тези ученическите лични карти.

Общи условия

Активация на акаунт