Какво ни казват планетите тази седмица

• 145 145
  • 1 460
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
Да, Слънце в Скорпион, Асцедент Рак. Много вода, много нещо.  Laughing

Разбирам те  Hug  Аз пък съм със Слънце в Риби и Асцендент Скорпион. И аз съм много ВОДНА  Heart Eyes

Освен споменатите Водни Слънце + Асцендент, се радвам и "се радвам" на Меркурий и Венера в Риби, Уран на Асцендента в Скорпион и Марс в Рак.

Титания, сърдечно ти благодаря за хубавата седмична прогноза  Hug bouquet

Хубав ден на всички от мен!!!

# 376
Страхотна прогноза! Simple Smile Идват парички - балсам за душата и празният портфел! Чакам ги от цяла вечност.
Благодаря за хубавата информация! Дай Боже да е валидна за всички знаци!
Хубав и успешен ден! Praynig Peace

# 377
Не знам вчера какви точно бяха аспектите, но имах вълшебното усещане, че обичам всички хора - близки, познати, и искам да ги даря с любов и ми се получава.
Не ми се случва често, да не кажа, въобще, да имам такова усещане.

# 378
  • София
Вероятно се дължи на факта, че Марс навлезе в знака рак. Семейството, емоциите и внимателния подход към хората се предполага, че ще бъдат водещи в следващите около 2 месеца.

# 379
Аз имам слънце в началните градуса на рака.

# 380
  • София
Значи имаш съвпад на натално слънце с транзитен Марс. На това се дължи  Peace

# 381
  • Sofia
А пък аз имам натален Марс в Рак  Peace

# 382

И аз. Асцедента ми е в Рак, а Марс ми е в Д2.

Вчера докато заспивах се сетих, че се казва тригон, а не триъгълник.  Laughing Та имам тригон на Уран с Марс.

# 383
  • Sofia

Вчера докато заспивах се сетих, че се казва тригон, а не триъгълник.  Laughing Та имам тригон на Уран с Марс.

И аз  Heart Eyes  Тригон на Марс в Рак с Уран в Скорпион.
Извинявай, че питам, ама Д2 означава 2 дом ли?  Peace Hug

# 384

И аз  Heart Eyes  Тригон на Марс в Рак с Уран в Скорпион.
Извинявай, че питам, ама Д2 означава 2 дом ли?  Peace Hug
Да, дом 2. Не се извинявай.  Hug Тази информация би ли трябвало да я оставя за себе си? Но пък така няма да намеря себеподобни и да сравнявам впечатления.

# 385
  • Sofia
Както си прецениш ти самата  Peace

Не само ние двете сме споделяли лични неща от наталите си в астро-темите във форума  Peace  така че спокойно и направи така, както ти го чувстваш за правилно за себе си.

Иска ми се да ви питам: как се чувствате и отразяват ли ви се планетните конфигурации? Аз днес се чувствам отлично! Мисля, че е заради Марс, който транзитира в Рак. И нали моят рожден Марс е в Рак, тоест в момента транзитният Марс съвпада с наталния ми. Чувствам се силна и оправна. А може би е и заради Венера в Телец. Венера седи на трон в Телец. Прекрасно е, наистина! Усещате ли го? Аз се чувствам женствена и някак спокойна, улегнала, зряла, удовлетворена. Прекрасно усещане  Heart Eyes От утре и Меркурий сяда на своя трон в Близнаци. Как да не му е хубаво на човек?  Heart Eyes  Луната е в Скорпион. Това може би също ми действа много добре, защото пада върху Асцендента ми и рождения ми Уран. Луната и утре е в Скорпион. И така  Hug

# 386
Принципно Марс не дава спокойствие на никой,но секстилът му с Венера в момента може да донесе мир и любов в семейството.Освен това Марс в Рак е в падение и хич не му е лесно да стои мирен и да прави компромиси.

# 387
  • Sofia
Принципно е точно така  Peace  но при мен транзитът му прави съвпад с рождената позиция. Марс върху Марс. Усещам СИЛАТА в себе си. Това имах предвид. А спокойствието идва от Венера в Телец и може би заради секстила между Марс и Венера.

# 388
Принципно е точно така  Peace  но при мен транзитът му прави съвпад с рождената позиция. Марс върху Марс. Усещам СИЛАТА в себе си. Това имах предвид. А спокойствието идва от Венера в Телец и може би заради секстила между Марс и Венера.
bouquet

# 389
На мен Марс сега  ми попада при Сатурн, който ми е в рак, в 12 дом. А Луната в Скорпион не ми дава мир. Обикновено усещам някакво напрежение. Венера ми е в Скорпион, в 4 дом, но е в опозиция с Марса ми. Тази опозиция ме прави слаба, уязвима.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт