Какво ни казват планетите тази седмица

• 145 645
  • 1 460
  •   1
Отговори
# 705
Да допълня прогнозата си - както при знака Скорпион двата му управителя си взаимодействат чрез квадратура ( по-горе писах за това),така и при знаците Риби и Водолей имаме взаимоотношения между управителите им, съответно: Юпитер/Нептун ( за Риби )и Сатурн/Уран ( за Водолей ).При тях обаче аспектът е тригон ( 120 гр.),който е с юпитерово значение и е положителен - енергията е добра,предава се плавно,без усилие и напрежение,т.е. темите по домовете в натала,намиращи се в посочените знаци ще са ползотворни и ще можем да работим по тях безпрепятствено и с голяма доза късмет и оптимизъм.Тригонът Уран в Овен / Сатурн в Стрелец се задържа доста дълго време и ни даде възможност   (и все още е в сила,но с отслабващ ефект) да намерим начин да съчетаем стари проекти в нови нова обстановка, да поставим на нова основа забравени идеи ,да изпълним дадени отдавна обещания, изобщо да се вместим успешно в нова социална среда или да преобразим кръга от приятели и съмишленици.Този тригон ще се повтори ( макар и не съвсем точен ) в първите градуси на Телец/Кози рог  м.07, 08, 09 и 10  2018-та год. и ще благоприятства хората с планети в първата декада в земни и водни знаци (Дева,Рак, Риби, Скорпион). Другият оформящ се в момента тригон между управителите на Риби ,Нептун в Риби и Юпитер в Скорпион  ще властва през цялата 2018-та год ,като най-силно ще действа сега,до Нова година и м.05,06,07,08 и 09
2018-та год. и ще ни даде възможност да се справим успешно с делата по дома на наталните Риби,както и да отворим сърцата и душете си за нематериалните неща в живота - да се обновим духовно,да се обърнем към нуждаещите се , да бъдем добродетелни и добронамерени,да бъдем спонсори,творци и да бъдем спонсорирани,да сме безкористни и прощаващи.Най-облагодетелствани ще са Раците,а след тях Телец,Дева,Кози рог.За скорпионите си знаем - те почти цялата 2018-та ще са на върха на късмета и щастието.
Между другото - днес е точният съвпад на Венера с Юпитер в 8-ия гр. на Скорпион,което за съжаление няма как да видим на небето през нощта,защото са в лъчите на Слънцето (т.е. близо до Слънцето) и се движат с него.Тази
прегръдка на Малкото с Голямото щастие бележи нов цикъл на взаимоотношения между двете планети .Следващият им съвпад е на 23.01.2019 г. в 17 гр на Стрелец.

# 706
  • Sofia
Титания, много ти благодаря, винаги ми е приятно да те чета  Heart Eyes

# 707
  • SF
Съвпадът на Венера и Юпитер е в съвпад с моето натално Слънце с орбис от 3 градуса. Надявам се, че при мен събитията ще бъдат още по-благоприятни. Simple Smile
Най-накрая.
При съвпад Венера-Юпитер пуска ли се тото? Simple Smile

# 708
При съвпад Юпитер/Венера по принцип човек може да се впусне в хазартни игри,но дали ще спечели е друг въпрос.
Трябва да се види в натала му дали е предразположен Grinning към такива печалби.

# 709
  • SF
В натала У5 е Уран. В 5-и дом са лунните възли, които правят квадрат към Луна в Близнаци.
Иначе в натала имам широк съвпад Венера-Юпитер, но май са в различни домове - 12-и Венера и 1-и Юпитер. 6 градуса е орбисът на този съвпад. Но има вероятност и да е в 12-и дом, ако преместим само с няколко минутки часа на раждане. Само за 5 минути Юпитер се връща в 12-и дом.

# 710
В натала У5 е Уран. В 5-и дом са лунните възли, които правят квадрат към Луна в Близнаци.
Иначе в натала имам широк съвпад Венера-Юпитер, но май са в различни домове - 12-и Венера и 1-и Юпитер. 6 градуса е орбисът на този съвпад. Но има вероятност и да е в 12-и дом, ако преместим само с няколко минутки часа на раждане. Само за 5 минути Юпитер се връща в 12-и дом.
Кой Лунен възел е в 5-ти дом -Северният или Южният, не може и двата!!! И зависи от аспектите на Уран.Това,че е управител на хазартния дом е добре,но трябва да имате още две причини ,за да се впишете към късметлиите по тази тема.

# 711
Аз съм рожденичка в неделя на 19ти , но тази година нямам настроение да го празнувам и ще се скрия някъде .
Sad( изобщо не усещам положителните ефекти на Юпитер и Венера и кои ли още не Sad

# 712
  • SF

Кой Лунен възел е в 5-ти дом -Северният или Южният, не може и двата!!! И зависи от аспектите на Уран.Това,че е управител на хазартния дом е добре,но трябва да имате още две причини ,за да се впишете към късметлиите по тази тема.

Северният е в 5-и дом и прави квадрат с Луна. Но по натал Уран е в 12 дом на 150 градуса от Сатурн в 7-и дом и относително широк съвпад с Венера (8 градуса).
Аз чакам на тотото, защото от работа няма да стане. Търся, търся, но... Жалко, че Юпитер ми подмина съвсем наскоро АС, също и Слънцето, а не донесе нищо в това отношение. Знам, че един от "подаръците" му е смяна на работното място, нова работа..

# 713
Юпитер е тежка планета ,движи се бавно и трябва време ,за да се прояви.Освен това за хазарт се гледат преди всичко транзитите на планетите и как те се отнасят към натала.Трябва да има поне три причини за такава печалба.Освен това вижте да не би да Ви трябва партньор в това начинание.

# 714
  • SF
Значи... Simple Smile По принцип сега се шегуваме с темата за печалбата от тотото. В момента много повече се интересувам от това да съм здрава и да намеря нова работа.
Заговорихме се за печалби заради транзита на Юпитер. Юпитер, който дава "повече", застана върху наталния ми, върху наталното ми Слънце, подмина ги, но... Освен че малко понапълнях, друго не усетих. Напротив - изживявам труден период.

# 715
Значи... Simple Smile По принцип сега се шегуваме с темата за печалбата от тотото. В момента много повече се интересувам от това да съм здрава и да намеря нова работа.
Заговорихме се за печалби заради транзита на Юпитер. Юпитер, който дава "повече", застана върху наталния ми, върху наталното ми Слънце, подмина ги, но... Освен че малко понапълнях, друго не усетих. Напротив - изживявам труден период.
Явно се нуждаете от по-подробно разглеждане на положението. Опозицията на транзитен срещу натален Юпитер
означава върхов момент на т.нар. Юпитерово възвръщане,което се е случило при Вас преди около 6 год.

# 716
  • SF
Да, преди 6 години, намерих работа след дълго търсене и стресът беше невероятен. Бяха ме наели да правя едно нещо, а после се оказа, че в задълженията ми влиза и друго, за което нямах никакъв опит и се будех нощно време от притеснение. В хода на работата се оказа, че съвсем не е толкова трудно и толкова ново, но първоначанло много се притесних. И даже се разболях сериозно от този стрес.

# 717
И аз съм в момента в подобно Юпитерово възвръщане- транзит срещу натален. Преди 6 години имах голям стрес с децата, разболях се от притеснение и аз. Не можех да спя, не знаех на кой свят съм. Но беше разбираемо, много беше тежко. В пети дом ми е транзита, Раху ми е там също. Децата са добре, но съм в период на огромна трансформация. Дано не се разболея.

Отключиха ми се хранителни алергии май месец, не знам къде да го броя това, и още не съм разбрала дали е цьолиакия, защото трудно се диагностиицира. Все пак не е фатално, няма да умра нито без пшеница, нито без млечни. Но все пак ме удря по здравето.

# 718
DisappointedНищо положително не виждам при мен при транзита на Юпитер, камо ли че сега там са Венера и Луната. От понеделника насам съм в стрес - а от онзи ден смазана. Disappointed  Транзитира в 6тия ми дом, прави опозиция с Марс и Меркурий в 12тия ми дом (Телец)

Скрит текст:
Животинката ми почина и то от нещо вътрешно, което не си личеше и мислехме че е хроничния му проблем. А не беше живяла и половината си живот. Все едно 20-тина годишен човек да си отиде.... беше ми и като детенце и като приятелче в трудните моменти....

Не знам каква е тази положителна трансформация, ама нещо при мен не е така....загубих едно толкова важно същество за мен.

# 719
  • SF
Леле... ТheHotChill... Много съжалявам. Разстроих се, сетих се...

Юпитер не е точно по трансформациите. Транзитен Плутон в момента трябва да ти е някъде в 8-и дом.

Общи условия

Активация на акаунт