Какво ни казват планетите тази седмица

• 145 659
  • 1 460
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте, наближава края на годината и всеки прави своята равносметка, както за мен така и за моите близки и познати годината беше свързана със значителни неочаквани промени, по-голяма част в негативен аспект, много трудности. Разбиращите тук може ли да кажете дали като цяло 2017 беше/ е лоша или недобра година на промени или на мен така ми се струва Blush
Според мен 2017-та беше "шарена",т.е и добро и лошо ,но с превес на негативното. Тя е  1-ца от номерологична гледна точка ( 2+0+1+7 = 10; 1+0 = 1 ),т. е някакво начало на нещо. С многото опозиции и квадратури (негативни аспекти ) на тежки планети ( Юпитер,Сатурн,Уран,Нептун и Плутон) трябваше да си пробиваме път с много нерви и усилия.Разпаднаха се много връзки,и лични и служебни, много хора започнаха  "на чисто" след като приключиха с
тежащи им отношения. 1-цата е свързана повече с отделната личност, изявата на човека като самостоятелна фигура,поради което някои от нас се пребориха да бъдат сами и да се изявят в социума сами и дори да афишират това.За това спомогна много кардиналния кръст ( планети в Овен,Рак,Везни и Кози рог),както и подвижната тау-квадратура ( планети в Близнаци,Дева,Стрелец и Риби). Освен това 2017-та год посрещнахме с фаза "новолуние" на Луната,което се тълкува като самодостатъчност,т.е  "и сам войнът е войн" и не е била нужна подкрепа от някой за делата. 2018-та ще посрещнем с Луна във фаза "пълнолуние",затова считам,че тя ще е коренно противоположна на 2017-та.

# 736
  • София
Надявам се 2018 г. да е по-добра, спокойна и успешна от 2017г.

# 737
Титания , много точно казано за  2017 , Hands Plus1 за 2018

# 738
Аз преди четох, че 2018 изобщо няма да бъде спокойна - даже напротив, очертават се големи промени и то неочаквани.
Сатурн си отива в Козирог, пак ще създава ред и дисциплина, с по-голяма сила даже, защото вече ще си е в знака.

Отделно ще имаме ретроградни Марс и Венера, пак Лунации, ретро Меркурий, който даже единия път ще се застъпи и с ретро Венерата, така че няма да е много спокойна година

# 739
  • София
Лошо....

# 740
То пак всичко зависи и от индивидуалния хороскоп, но като цяло това е, което четох, че няма да е спокойна 2018. Ще поживеем, ще видим

# 741
  • София
На мен ми казаха, че ще е една трудна, несигирна , колеблива година, изпълллнена с много катастрофални събития....

# 742
  • София
На мен ми казаха, че ще е една трудна, несигирна , колеблива година, изпълллнена с много катастрофални събития....

Това е въпрос на личен хороскоп. Със Сатурн на трон в козирог, в обществен план едва ли ще има нестабилност и несигурност - точно обратното.

2018 ще е много трансформираща година за козирозите, родени между 9-ти и 16-ти януари приблизително (иначе казано първата половина на трета декада). Ще имаме транзитен Плутон през натално слънце, а това се случва рядко и много малка част от населението преживява подобна енергия.

# 743

Това е въпрос на личен хороскоп. Със Сатурн на трон в козирог, в обществен план едва ли ще има нестабилност и несигурност - точно обратното.

2018 ще е много трансформираща година за козирозите, родени между 9-ти и 16-ти януари приблизително (иначе казано първата половина на трета декада). Ще имаме транзитен Плутон през натално слънце, а това се случва рядко и много малка част от населението преживява подобна енергия.

И аз точно за Плутон и Сатурн съм се чудила, когато втория си отиде в знака.
КАкво може да се случи тогава? Питам, защото мой близък ще я преживее, човека е Козирог, даже двоен.  Thinking

# 744
Считам,че 2018-а година ще е за дисциплинираните хора със земно-воден хороскоп или с повече земя в натала.
Освен това ще са силни сдруженията ,съдружията , играта в комбина и това ще е  "женска" година с подчертан лунен характер.Този,който върви  "с рога напред" няма да има успех особено след средата на м.май.А това,че ще имаме много ретро планети е призив на вселената към нас да си оправим кашите ,които сме забъркали през 2017-а.Най-много ретро планети ще имаме през м. август,а Меркурий и Венера не се застъпват в ретро фаза - Венера се обръща в директна посока в деня преди Меркурий да се обърне в ретро(16.11.2018г.).Освен това 2018-а е 2-ка,като преминава през царското число 11.  2+0+1+8 = 11 ;  1+1 = 2. Цифрата   "две" се пише трудно,защото има много извивки и вълнообразна линия за опашка.Така ще сме и ние - ще трябва да лавираме,да се провираме през "иглени уши"  и да лакатушим между препятствията,за да изпълним замислите си.Но ,ако успеем да намерим верния път  ( числото 11 - съюз на две единици )ще ни е лесно. От цифрата  "две" ( ръкописно ) можем да нарисуваме патица ("2")или лебед ( "11"). Така,че от нас зависи дали през 2018-а ще бъдем патки за отстрел или красив лебед.Има и трети път -  грозното пате да се превърне в красив лебед.

Последна редакция: нд, 03 дек 2017, 17:28 от Титания

# 745
Двойката е едно от най каръшкото число в нумерологията . Така че и аз мисля, че 2018 ще бъде по лоша .
Единицата е слънце, 2 -луна , раздвоение, амплитуди .Седмицата пък 2017 г някъде съм чела че е числото на бог и хората които го имат в рождената си дата притежават талант и състрадателност . осмицата в 2018 е материална
Моята прогноза е че света ще се "раздели" на две  . По китайския зодиак влизаме в годината на жълтото куче .
За нея казват че е важно човек да бъде прям, откровен, справедлив , за да успее . Лицемерите и хората със подли и зли помисли няма да са в свои води  през годината .

# 746
Аз пък считам,че няма да е по-лоша от 2017-а,защото няма негативни аспекти между  тежки планети.А двойката означава,че ще ни е необходим съдружник,за да си свършим работата,което пък изисква откровеност,дисциплина,
вникване в проблемите на другите , загриженост към тях и най-вече към семейството и оформени вече колективи.
Луната винаги търси другия,човекът-стълб в живота й ,който да възприема и следва.Затова съдружията между равнопоставени ще имат успех - двете единици,лебедът.

# 747
  • Burgas, Bulgaria
Ако и 2018-та ми е като 2017-та  и 2016-та , честно да си кажа  ще стана  контингент на психото.  Едва  оцелях (във всеки един смисъл и аспект)  до сега , ако има още .... се предавам  Sad  !

# 748
  • София
Мадам тиква - не си сама. Последните 2 години ми бяха меко казано кошмарни. Имаше дълбоки емоции, смяна на жилище, неуспешни партньорства, финансова криза и какво ли още не. Важните астрологични събития през годината засягаха много важни точки в натала ми и активираха скорпионската трансформираща енергия на макс. Слава Богу нещата започнаха да се подреждат в последния месец и някак съм оптимист за следващата година. Дано!

# 749
  • BG
Ако и 2018-та ми е като 2017-та  и 2016-та , честно да си кажа  ще стана  контингент на психото.  Едва  оцелях (във всеки един смисъл и аспект)  до сега , ако има още .... се предавам  Sad  !
И аз съм така (припадащо човече) Sad

Общи условия

Активация на акаунт