Какво ни казват планетите тази седмица

• 145 681
  • 1 460
  •   1
Отговори
# 765
Започвам със Стрелци и Близнаци - до 20.12.2017 и двата знака  ще бъдат "тормозени " от транзитния Сатурн,който е в Стрелец и опозиция на Близнаци. Този Сатурн изисква плановост,постепенност и носи известна трудност при осъществяване на идеите.И двата знака не се подчиняват на тези изисквания и само мога да си представя колко неудобно ( меко казано ) им е било през последните две години.На посочената по-горе дата Сатурн влиза в свои води - Кози рог и ще носи подходящо структуриране на земно-водните, т. е животът на Риби,Телец,Дева и Скорпион
ще влезе в релси и всички неща,които са ги тормозели ще отпаднат (това ще го осъзнаят по-късно).За Кози рог и
Рак ,особено за Рак,нещата ще са малко по-различни,но крайният резултат  е  същият . За Везни  и Овен ще е по-трудно - Сатурн ги "квадратира",много усилия и нищо свършено,ще им подрязва крилцата и няма да правят каквото искат,а това,което ТРЯБВА. Те да изчакат до 2020 г.,когато Сатурн ще влезе във Водолей.За Сатурн в Кози рог  повече може да прочетете по-късно в моя сайт. За Лъвовете и Водолеите - сравнително трудничко,но при тях по-силно ще действа Юпитер,който ги "квадратира" от Скорпион. На тях ще им е по-трудно да удържат това,което получиха,когато Юпитер беше във Везни.Това ще е главната им задача за една година.Да не се " изхвърлят" да харчат,да сменят работа и дом.

Ехх, така ми се искаше да чуя нещо хубаво ...как ще чакам до 2020 Disappointed

# 766
  • г.Каварна
Титания благодаря много! Може ли линк към твоя сайт

# 767
няма да чакаме до 2020 някакъв Сатурн да се раздвижи.. Ще си изберем китайския хороскоп и ще дерзаем Smiley

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 14:01 от ***vasilena***

# 768
Титания благодаря много! Може ли линк към твоя сайт
Не знам дали админа няма да ми се разсърди Simple Smile , затова ще напиша следното : astro-titania.com.

# 769
Титания, не разбрах положителните неща за рака важат ли за хора с такъв асцедент?

# 770
Титания   bouquet bouquet bouquet

# 771
  • При децата ми
Титания, благодаря и аз за прогнозите! bouquet

Започвам със Стрелци и Близнаци - до 20.12.2017 и двата знака  ще бъдат "тормозени " от транзитния Сатурн,който е в Стрелец и опозиция на Близнаци. Този Сатурн изисква плановост,постепенност и носи известна трудност при осъществяване на идеите.И двата знака не се подчиняват на тези изисквания и само мога да си представя колко неудобно ( меко казано ) им е било през последните две години.На посочената по-горе дата Сатурн влиза в свои води - Кози рог и ще носи подходящо структуриране на земно-водните, т. е животът на Риби,Телец,Дева и Скорпион
ще влезе в релси и всички неща,които са ги тормозели ще отпаднат (това ще го осъзнаят по-късно).За Кози рог и
Рак ,особено за Рак,нещата ще са малко по-различни,но крайният резултат  е  същият . За Везни  и Овен ще е по-трудно - Сатурн ги "квадратира",много усилия и нищо свършено,ще им подрязва крилцата и няма да правят каквото искат,а това,което ТРЯБВА. Те да изчакат до 2020 г.,когато Сатурн ще влезе във Водолей.За Сатурн в Кози рог  повече може да прочетете по-късно в моя сайт. За Лъвовете и Водолеите - сравнително трудничко,но при тях по-силно ще действа Юпитер,който ги "квадратира" от Скорпион. На тях ще им е по-трудно да удържат това,което получиха,когато Юпитер беше във Везни.Това ще е главната им задача за една година.Да не се " изхвърлят" да харчат,да сменят работа и дом.

Ейй, само хубави работи пишеш за скорпионите, ама къде са бе, къде!? Simple Smile
Ей, го, на: Сега и Сатурн ще влезе в Козирог на 20.12.2017 г. и още по-добре за нас, пък аз съм и с асцендент Козирог!

Последна редакция: вт, 05 дек 2017, 16:05 от Hrispa76

# 772
Хубавите неща обикновено идват по-бавно,още повече,когато ги носят тежките планети.

# 773
  • София
Благодаря, Титания. Няма никакъв проблем с линк към твоя сайт мисля. Все пак не е форум или конкурент на темата, а сайт със астрологични статии. С удоволствие ще прочета статията за козирог Hands Plus1

# 774
И аз искам да благодаря на Титания, близначе съм и минавам през не особено приятни моменти. Обаче пък, уча се от това.
Като гледам себе си, май до 20 декемри като цяло ще ми е доста "забавно".

Скрит текст:
Предстои ми стелиум 15ти януари в 8ми дом. Дано не е много зле положението тогава...

# 775
  • София
 Благодаря, Титанияbouquet
С нетърпение чакам да прочета за Сатурн в Кози рог, че все се надявам нещата да станат по- лесни, ама явно ще трябва да почакам. Laughing Laughing

# 776
Следва седмицата от 11.12.2017 до 18.12.2017 г. Считам,че ще е спокойна и дори малко безинтересна Simple Smile .
В понеделник рано сутринта (ок. 6 ч ) ще е точният квадрат Луна /Сатурн  и до обяд няма да ни върви с плановете,
още повече като прибавим и ретроМерка.Освен това до 15.12 ще е в сила и разпадащият се квадрат Венера/Нептун
( хубавите неща ще са примамливи и омайващи,но с нетраен и не съвсем искан ефект).Така,че да оставим важнете дела за вторник и сряда ,когато Луната от Везни ще прави добри аспекти ( секстил ) с планетите в Стрелец, а те са четири - Венера,Меркурий,Слънце и Сатурн,който е в последните два градуса и вече с нетърпение иска да влезе във владенията си в Кози рог.Обикновено планетите в тези последни градуси ( на всеки знак) са  "уморени", и като за последно могат да направят някои поразии,особено при квадратури към лични натални планети.В случая става въпрос за такива планети в Риби и Дева,а също и Близнаци - опозиция.Трябва да удържим фронта до 20.12 - тогава Сатурн ще влезе тържествено в Кози рог,като в следващите 5 години и 3 месеца ще издава заповедите си от комфортната му зона на зодиака - Кози рог и Водолей . Сатурн е първият управител на знака Водолей,а Уран е съуправител,но някъде може да срещнете и обратното - Уран като първи управител,а Сатурн съуправител.За работа с държавните институции изберете сряда ( Луна секстил,добър,работен аспект, със Сатурн). А вторник е ден на веселба,добри контакти с хора от миналото,или ще се възобновят изоставени планове, или ще вършим неща ,които са ни приятни и забавни.В сряда след 16ч. има опасност от нервно напрежение,припряност и необмислено бързане
висока температура,дошла незнайно от някъде ( Луна съвпад с Марс в Скорпион) и опосно завишени амбиции в службата.В четвъртък целия ден има съвпад на Луна с Юпитер ( точен в 19 ч) и тригон с Нептун - изглаждане на недоразуменията ,даване предимство на другите,може да срещнете и големия спонсор или голямата любов.
В петък Луната влиза във фаза "балсамична",още е в Скорпион.Това е време за изчистване на съзнанието от тежки мисли (макар,че в Скорпион може да стане обратното),за лечебни процедури,за изчистване на дома или
там,където е необходимо.На този ден в 16чи 10 мин е точният съвпад на Венера с ретроМеркурий - дословно :връщане на стара любов,път към стари пътеки,нещо отминало и забравено ще ни напомни за себе си.В събота в
3ч и 08 мин Луната навлиза в Стрелец и  планетите в този знак стават пет - Сатурн,Слънце,Венера,ретроМеркурий и Луна - не знам как ще се справят стрелците с тази енергия ,но с техния оптимизъм и широка душа ще намерят начин.И всъщност в границите на ок.58 гр. са събрани планетите от септенера ( всички без Уран,Нептун и Плутон)
като включим Марс и Юпитер в Скорпион,което показва силно концентрирана енергия в тези два знака.В неделя ок.2ч и 29 мин Луната прави квадрат с Нептун ,най-много да сънуваме някой запомнящ се сън или да се събудим
от необяснимо безпокойство.Иначе целия ден ще е добъри спокоен - Луната ще прави последователно съвпад с РетроМерк  (непредвидени гости,но скъпи ок.11ч Grinning ) и Венера (весели и приятни мигове ок.18чи 30 мин).Точното Новолуние е в понеделник,18-ти, в 8ч 30 мин,но е за следващата седмица.То е последното новолуние за 2017-та год.

# 777
  • При децата ми
Титания, благодаря ти! bouquet

# 778
  • София
Титания, колко си права за днешния ден!  Simple Smile Плановете ми отидоха по дяволите....Надявам се утре нещата да се подредят както трябва!

# 779
И аз ще стискам палци!!!

Общи условия

Активация на акаунт