Какво ни казват планетите тази седмица

• 145 605
  • 1 460
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Много интересна и доста негативна статия. Blush

Да. И периодът е дълъг.....Да се доверим ли на написаното в статията?

# 136
Много интересна и доста негативна статия. Blush

Тъй като наближават затъмненията, ми се иска дс попитам, колко време преди и след точната дата усещаме влияние?
Чета противоречива информация, на места се споменава, че е до няколко седмици преди и след датата, на други места-до месеци преди и след  newsm78
Тоест, влиянието им вече трябва да се усеща?
Освен това, може ли да се поясни к какво се има предвид, че 2 планети започват нов цикъл - много скоро Сатурн и Марс започват такъв, ще бъдат в съвпад в 1 знак, но какво по-особено се очакваот един такъв цикъл?
И аз прочетох статията,БЛАГОДАРЯ НА АМИАМО,и съм съгласна с основните заключения,но....Винаги
има едно НО...,което включва някакво спасение Simple Smile.Отбелязвам и подчертавам много ДЕБЕЛО,че в
сегашния случай Сатурн не е сам - в компанията на Марс е.Това е като трънче в големия зад.... Embarassed
на Сатурн ,така ,че Сатурн няма да е такъв,какъвто си е .И считам,че двете планети взаимно ще се
"погасят" в някаква степен.За държавите - то и сега нещата не са наред.За всеки един от нас зависи
от наталната му карта,но ситуацията не е за подценяване ,разбира се.Аз наблягам на обстоятелството ,че съвпада Сатурн/Марс прави "тау"квадратура с Лунните възли,а не толкова,че е в съвпад с неподвижна звезда от линията на катастрофите (Луната минава по два пъти на месец през тази линия).Точния съвпад Сатурн/Марс е на 24.08.2016г. в 13ч 57 мин. за София (за България).
И като вземем предвид и плюс/минус 5 градуса орбис ,то този съвпад започва от 13.08 и свършва на
03.09.Имайте предвид,че оста на катастрофите е символична и не се изразява само при пътуване,
може да се окаже и задействана и в областта на интелекта,договорите,образованието,търговията,
духовните науки,и всичко което е свързано с линията Близнаци/Стрелец.Освен това не е активирана
цялата линия,а само единия й край (откъм Стрелец неподвижната звезда Антарес).Моментът,при
който наистина трябва да сме внимателни при пътуване е на 25.08 след 16ч,когато Луната застава
в 10-тия гр.на Близнаци,в опозиция на Сатурн/Марс и тогава наистина е задействана т.нар."линия
на кагастрофите".

# 137
Колкото до затъмненията - те са нож с две остриета и зависи къде попадат в наталната ни карта и какво "затъмняват" в нея.Може да се окаже,че ще "скрият" от нас неприятни неща и те ще ни отминат,както може да скрият и нещо добро.Но през вековете се е наложило мнението,че носят негативи и за съжаление в повечето случаи е така.Зависи какви точки от натала ще засегнат,особено силни са съвпадите,орбис ок. 5 градуса.Слънчевите затъмнения понякога влияят чак до следващото
такова(може и 1 год).

# 138
  • София
Титания, благодаря за отоговора! Беше важно за мен!  Hug bouquet

# 139
 HugПредпочитам да наблегна на възможните  изходи от негативните ситуации.Според мен трябва да сме въоръжени с добра енергия,за да можем да преодолеем препятствията в живота. bouquet

# 140
И аз много благодаря, Титания  bouquet

Все пак наистина се надявам положението да не е толкова сериозно. Планувала съм пътувания началото на септември и октомври. Едното е с медицинска цел. Всъщност като се замисля, след тези 2 пътувания, ми предтоят още 2 до края на годината. Всички са извън страната.
Иначе най-напрегнато пак остава за подвижните знаци. Рибите кога ще отдъхнат?  Blush

# 141
  • София
Новият цикъл Марс-Сатурн започва в точен съвпад с наталния ми Уран. Shocked

# 142
  • в 1001-та нощ
Не е много точен, по моите разбирания  Peace Но, при теб в натала има такъв аспет на ъгъл, както и Сатурн управлява асцендента. Уран е У2 в 11 дом - по тези параметри огледай. Отбележи си отделните фази на цикъла,  особено твърдите мажорни аспекти и виж как ти влизат в картата и кога Simple Smile

Интересно е при теб. Може да се наложи да дисцилинираш интернет покупките, да се занимаеш с наследство, сега нямам възможност да се задълбоча - един общ поглед хвърлих Simple Smile

# 143
И аз много благодаря, Титания  bouquet

Все пак наистина се надявам положението да не е толкова сериозно. Планувала съм пътувания началото на септември и октомври. Едното е с медицинска цел. Всъщност като се замисля, след тези 2 пътувания, ми предтоят още 2 до края на годината. Всички са извън страната.
Иначе най-напрегнато пак остава за подвижните знаци. Рибите кога ще отдъхнат?  Blush

Преди всичко трябва в наталната карта да има предпоставки за "сериозно" положение,за да се при-
тесняваш от транзитите.А колкото до Рибите - те са си най-добре от подвижните знаци,все пак висшия
им управител Нептун си е при тях. Simple Smile.Макар,че другия им,Юпитер е срещу тях -объркана работа,рибешка Simple Smile.Явно и те ще чакат 10.09.,когато Юпитер ще излезе от Дева и ще влезе във Везни.

# 144
Здравейте,
Нова седмица (08.08 до 14.08 вкл.) - нов късмет! bouquet И започва добре - секстил Слънце/Луна ,но
сме го проспали Simple Smile,затова пък трябва да сме се събудили с настроение.Проспали сме и квадрат Луна/Плутон ,може да сме сънували и пророчески сънища.Други аспекти на Луната през деня (понеделник)нямаме,освен оформящата й се опозиция с Уран, около обяд.Тя става точна в 20ч и 42 мин.
Така,че след обяд  на 08.08 може да се почувстваме неориентирани,нервни и емоционално неустойчиви - може да следва смях след сълзи или едновременно и двете.Дано да е за добри неща.Тази опозиция може да отключи в картите ни добри неща - напр. от натален тригон да стане хвърчило или
да преобразува нат.квадрат в триъгълник (дано не стане "тау"квадратура).За отбелязване е и съвпада на Меркурий със СЛВ (точен ок. 2ч 20мин на 09.08),който ще ни даде шанс за изпълнение да решения,взети отдавна .Този съвпад продължава през цялата седмица.Разбира се,отсреща е силният Нептун (в Риби) и строгият Сатурн (в Стрелец на квадрат),които ще ни създават проблеми.Ясно е - няма да ни е леко по начертания път,но считам,че пълната с планети Дева ще се окаже по-силна.

# 145
Луната ингресира в Скорпион в 7ч. 52 мин на 09.08 и ще разсее квадратурите на планетите в Дева/Стрелец).Може да очакваме добър ден,дори и с Луна в Скорпион,която ще направи и тригон с Нептун в късните часове на този ден.Подчертавам и оформящият се тригон Плутон/Меркурий и ето ни
скорпионски привкус на 09,10  и 11 .08.Ще мислим и действаме с план,сюжет и сценарий Simple Smile.Искам особено да подчертая един творчески аспект от 72 гр.(квинтил,основен, дели кръгът на 5 части) и дава
непланирано измъкване от заплетени ситуации.Този аспект ще се случи между Слънцето и Луната в
часовете от 6 до 10 на 09.08 (вторник).Използвайте го,за да се справите с някой или нещо.Вечерта
Луната ще направи секстил с Венера ок.18ч.,приятен завършек на деня.Любовта е скромна (Венера в Дева),тиха и всеотдайна,завършете деня с любимия човек.Също някой може тихичко да придобие и нещо материално. ,напр.да си купи нещо Simple Smile.

# 146
Всъщност този секстил трае от 12ч докъм 24 ч.В  2ч  на 10.08 (сряда) Луната е най-далече от Земята ,в съвпад с Черната Луна,"тъмни" дела по тъмна доба и то в Скорпион,да сме на защитено място и да не даваме на лошите мисли да ни спохождат.По същото време започва и тригонът на Луната с Нептун,кой-
то е точен ок.6 ч  и  40 мин. и действа през целия ден,като ще ни даде възможност да се отърсим за малко от квадратурите Дева/Стрелец и да си дадем заслужена почивка от тях.Може да отидем на масаж,водни процедури,да разпуснем по някакъв начин (внимавайте с алкохола и др.подобни,също и с
лекарства,все пак Луната е в Скорпион).Изобщо 10.08 е добър ден,Луната прави позитивни аспекти с
 Лунните възли,Меркурий,Плутон.Държа да отбележа и страхотния бисекстил,образуван от Плутон,Луната и Меркурий в 15-тия гр. на, съответно, Кози рог,Скорпион и Дева и действащ в часовете
между 10 и 18 в сряда (ден на Меркурий).Това е време за сериозни земни дела (в зависимост от наталните ни домове,където са тези планети).Спокойно можем да търсим решаване на сложни проблеми,скорпионската енергия ни дава възможност.Това ще рече,че трябва да мислим в дълбочина,да изпипваме детайлите,дори да сме подмолни в известна степен и да постъпим като детективи.Особено ще бъдат облагодетелствани онези ,които имат планети в 15-ти гр. на Телец -
ще се образува "хвърчило" към тях - небесна защита и подкрепа,а тези които имат Слънца там ще
имат лично пълнолуние.

# 147
Благодаря ти за анализа, Титания  bouquet

Аз да се отчета, днес на работа настроението ми беше апатично, през цялото време летях в облаците и мечтах за неща, които няма как да се случат в реалността. Не ми се работеше, чаках само да избутам деня и да се отдам на мечти.
Имах чувството, че Нептун изцяло ме беше завлядал-много странно! Дано се посвестя, че не ми харесва тази работа.  Joy

# 148
Но както знаем,много хубаво не е на хубаво и докато се радваме на положителните аспекти на Луната,
 квадратурата й със Слънцето също набира скорост и става точна в 21ч и21 мин.В края на работния ден може да се почувстваме зле емоционално или да предявим желания,които са в ущърб на самите нас.Нека да си останем с добрите чувства от деня,ако можем.На 11.08. ок. 8 ч и 20 мин. Луната прави секстил с Юпитер (отново става въпрос за работа,труд, успехи и високи постижения) и напуска Скорпион ок. 20 ч и 25 мин.От този момент пък Слънцето започва своя тригон с Уран. Ура! Simple Smile.Предстоят ни 10 невероятни дни,особено за Водолеите от третата декада.Луната също ще даде своя принос към
огъня със своята ингресия в Стрелец,където попада в прегръдките на Марс Simple Smile.Петък не е за венерини дела - има квадрат с Луната,точен ок. 13ч.Активирана е "тау"квадратурата Венера опозиция Нептун и
двете планети в квадратури със съвпада Луна/Сатурн от Стрелец. Тази конфигурация ще действа от
11.08 до 17.08 (Луната ще отпадне в събота от конфигурацията) и Венера ще е на прицел.Най силно въздействие ще има в събота и неделя.Неподходящи дни за създаване на нови отношения на любовния фронт,както и за закупуване на разни скъпи неща.Можем да попаднем волно или неволно в любовни триъгълници с негативни последствия.Също е възможно да се разпаднат дълготрайни
връзки поради неясни причини.Горепосоченият период е лош за личните ни взаимоотношения.
Много е трудно да избегнем лъжата,недоверието и мнителността.Единствено СЛВ ще е в помощ на
Венера ,т.е каквото и да изберем във връзките (дали да издържим на изкушението за раздяла или
да се разделим) ще определим своя кармичен път за по-нататък.Всичко ще излезе наяве след един месец,когато Венера ще бъде в 10-тия гр. на своите Везни (ок. 08.09.).Да не забравяме,че и Юпитер
ще навлезе в същия знак на 10.09. и ще даде тласък на отношенията с близките и любимите ни хора.
И така,след главоболния петък ,следва многопластова и многопосочна събота с купища Simple Smile конфигу-
рации - голям огнен тригон (Уран в Овен,Слънце в Лъв,Луна в Стрелец),квадрат Луна/Юпитер,
"тау"квадратура Нептун,Венера,Сатурн.Негативи и позитиви -ръка за ръка.Изборът е голям newsm78
Ще бъдем атакувани по всички фронтове,дори може случките да се сменят доста бързо поради учас-
тието на подвижните знаци,както и на Уран.Няма фокус на темите през този ден - ще бъде засегнато всичко.В неделя ок.7ч и 12 мин Луната влиза в Кози рог и не прави аспекти през целия ден,
но си остава посоченато по-горе "тау"квадратура и тригонът Уран/Слънце.Късно вечерта Луната
започва тригон с Венера и съвпад с Плутон (орбис до 5гр.),но точните аспекти остават за следващата седмица.

# 149
Аз успях да се скарам с една приятелка онзи ден. И то много сериозно. Но и тя се скара с мен. Идеята и беше да закове другарчето и да е по-по-най. Общо взето се сдрапахме на тема кой е по-велик (лъв) и на кой сериозните проблеми са поредните лигавщини, егоизъм и скандалджийство ...

Друго. Писахте нещо да не се тръгва на сериозен път? Ами аз не мога да чакам да мине лятната ваканция. Ако черната мамба (за чиято вражда с мен никой нищо не ми написа! ) се е оттеглива от моето мазе (т.е. ако си разкарат уредите за сушене на мазета още днес и ми монтират успешно нова отводнителна помпа в шахтата утре ) ... то смятам да се мяткам на колата с цялото домочадие и по няколко парцала з авсеки и да хващам друма.

Стискайте палци да нямам черна мамба изненада в гръб! че ми писна!

Общи условия

Активация на акаунт