Какво ни казват планетите тази седмица

• 145 138
  • 1 460
  •   1
Отговори
# 405
МС или Medium Coeli е "средата на небето". Води се най-висока точка в хороскопа/небето, но според някои астролози има и още по-високи. В модерната система това е началото на десети дом, но има системи с друга домификация. Фактически МС може да попадне в 9, 10, 11 дом от изгряващия знак, докато кулминиращият знак отговаря на десети дом по системата на Хермес. Има системи за домификация, при които куспидата бележи средата на дома, не началото. Но сега масово е възприета системата на Плацидус или Кох, там наистина това е началото на десети дом. На много северни ширини МС може да отиде и в 12 дом. Важни са и планетите в кулминация, и тези около МС. Кулминация и Медиум Цели са различни неща. МС е важно, защото от него се тръгва, когато изчисляваме изгряващия знак и градус, а съоответно и цялата домификация в хороскопа.

# 406
  • SF
Купух си картонче за 3лв и спечелих 20  Laughing е, пак е нещо де, това брои ли се за късмет   Party

Да!
Венера е проработила!

# 407
  • SF
Имаш Венера в козирог, 12-ти дом. Луна, Слънце и Марс в скорпион - 10 дом. Северен лунен възел в 9 дом предполага успех и висок социален статут, ако живееш в чужбина. Индия и някои африкански страни са под влияние на зодията ти и живот или взаимоотношения с хората и културата на тези страни биха могли да ти донесат много успех в социалната сфера. Картата ти никак не е лоша (малко луната в скорпи на върха на МЦ е вероятно да ти създава някои бушуващи емоции, с които партньора ти трябва да умее да се справя).

Има и Уран и Северен Лунен възел  в Скорпион.
Марс в Скорпион е управител и се чувства силен и сигурен.

# 408
  • При децата ми
Вихрогонче, Сотис, Есме, много благодаря! Hug
Има и Уран и Северен Лунен възел  в Скорпион.
Марс в Скорпион е управител и се чувства силен и сигурен.

Какво ще рече управител и къде мога да прочета по-обстойно за Уран и СЛВ в Скорпион?

# 409
Здравейте! Нахлувам в темата, защото ми стана интересна темата за мц и работата. Ще ставам учителка. А какво означава уран и нептун в десети дом?

# 410
Възможностите за професионална реализация, кариерни успехи и призванието като цяло не се гледат само по МС и десети дом. Оценява се целият хороскоп. Но МС наистина е много чувствителна точка, особено при прогнозиране.

# 411
Купух си картонче за 3лв и спечелих 20  Laughing е, пак е нещо де, това брои ли се за късмет   Party

Да!
Венера е проработила!

Да, много проработи  Laughing 20лв са си страшна печалба  Laughing
То верно, че човек трябва да е благодарен за това, което има ама все пак можеше по-голяма сума де, с тези аспекти  Crazy

# 412
  • София
Здравейте! Нахлувам в темата, защото ми стана интересна темата за мц и работата. Ще ставам учителка. А какво означава уран и нептун в десети дом?

Уран в десети дом предполага новаторски подход към работата като цяло. Нептун от друга страна предполага грижа и саможертва в името на останалите (техния комфорт, знания, психологическо здраве). Според мен професията ти е подходящо избрана на база двете планети в десети дом.

# 413
 Sotis, моля те, би ли могла да обясниш, системата на Хермес до каква степен е свързана с Везните на Хермес? Отчиташ ли ги и каква тежест им отдаваш?
че тез везни ми бъркат в здравето от 3 години Confused

# 414
Везните на Хермес са антична техника, но това е неточен метод, ориентировъчен. Не може с него да се цепи минутата, определя се само ориентировъчният интервал. Другото е домификация "дом = знак", считано от изгряващия знак.

# 415

Да!
Венера е проработила!

То верно, че човек трябва да е благодарен за това, което има ама все пак можеше по-голяма сума де, с тези аспекти  Crazy
За големите пари трябва да вземат участие и "големите"планети - Уран,Нептун или Плутон.Чакай Уран да влезе в Телец. Simple Smile

# 416

Да!
Венера е проработила!

За големите пари трябва да вземат участие и "големите"планети - Уран,Нептун или Плутон.Чакай Уран да влезе в Телец. Simple Smile

Еее успокои ме значи, имам шансове  Laughing  bouquet

# 417
Везните на Хермес са антична техника, но това е неточен метод, ориентировъчен. Не може с него да се цепи минутата, определя се само ориентировъчният интервал. Другото е домификация "дом = знак", считано от изгряващия знак.
Благодаря много за отговора, даде ми яснота и ме доближи до моето усещане.
Има астролози, които отдават голямо значение в практиката си на тези везни. И заради това светогледът им минава в различна от моята платформа.(още оформяща се) ..тия дни имах отново такъв случай и в крайна сметка май се оказа, че " говорим на различни езици."

# 418
Здравейте! Имам въпросче, което много ме измъчва и ме обърква. Помогнете, да ми светне картинката. newsm78 Натала ми е български. 12 г. живея в Кипър. Искам да погледна в солара, но не зная, дали натала ми е променен, т.е. направих 2 натала и разликата между Бг. и Кр. е минимална. Къде и какво да гледам., за да не се бъркам? Предварително благодаря. Хубав ден от мен! Peace

# 419
Има астролози, които отдават голямо значение в практиката си на тези везни.

При неизвестен час върши работа, дава някакъв ориентировъчен интервал. Не е обаче за фино прецизиране. Това и от опитни астролози, практикуващи и преподаващи антична астрология, съм го чувала. Освен това са сложни изчисления, повечето сегашни астролози нищо не смятат на ръка и дори не знаят как се изчислява хороскоп, а такъв модул за ректификация, автоматично заложен в някоя астро програмка, не знам дали има някъде.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт