Какво ни казват планетите тази седмица

• 145 134
  • 1 460
  •   1
Отговори
# 390
Марс в момента ми е в 4-ти дом в Рак. Никак не усещам спокойствие и сила. Все едно забързано ежедневие, задачите нямат край. Tired  Къде е чак 20.07? Crazy

# 391
Да,така е с Марс Simple Smile ,няма спокойствие.Но пък дава енергия да си свършим работата,да се поскараме с някой и така да изхвърлим натрупани негативи и да решим спорове или поне да дадем заявка,че няма да си "оставим магарето в калта". Grinning. Зависи какви аспекти дава към нашата натална карта този транзитен Марс.А пък В 4-ти дом - на прицел са домашните хора и любимци,а пък може и ремонт да се наложи направим на дома.

# 392
При мен вече Венера си е на трон, скоро ще се "завърне" и ще си се качи върху наталната. В момента, транзитната е в точен съвпад с наталния ми Юпитер, който също е в Телец. От там правят тригон със Сатурн и Уран в 4Д, както и с АС. Еми хайде де, кога ще завалят добрите новини и събития?  Whistling

Иначе вчера за първи път от много време получих добра новина в работата, беше нвочаквано.
Но като цяло не мога да кажа, че съм супер спокойна. Марс в момента ми транзитира в 10Д, но тези дни ще отиде в 11. Не прави аспекти с други планети.

# 393
  • SF
В момента Венера прави съвпад с моя натален Сатурн и съответно точна опозиция със Слънце в натала.
Марс ми транзитира из 9-и дом и не прави аспекти.
Аз се страхувам от Плутон и Сатурн, а не от Марс. В наталната ми карта е в съвпад с К4 и да ви кажа много често се караХ и караМ с членовете на семейството ми. Избухвам на някоя тяхна свършена или недомислена глупост. Те са хората, които могат да ме докарат до бяс и после да се чувствам ощетена и нещастна.

# 394
При мен вече Венера си е на трон, скоро ще се "завърне" и ще си се качи върху наталната. В момента, транзитната е в точен съвпад с наталния ми Юпитер, който също е в Телец.
Моля те,пусни си някакво тото или купи от онези картончета!!!

# 395
В момента Венера прави съвпад с моя натален Сатурн и съответно точна опозиция със Слънце в натала.
Марс ми транзитира из 9-и дом и не прави аспекти.
Аз се страхувам от Плутон и Сатурн, а не от Марс. В наталната ми карта е в съвпад с К4 и да ви кажа много често се караХ и караМ с членовете на семейството ми. Избухвам на някоя тяхна свършена или недомислена глупост. Те са хората, които могат да ме докарат до бяс и после да се чувствам ощетена и нещастна.

Да,така е, при Марс всичко става бързо,с много нерви или физическа работа,но при него обикновено е всяко чудо за три дни.Но като те подхванат Плутон и Сатурн.....В момента аз си страдам от Сатурн ,в точен съвпад с натален Венера/Юпитер.Но нещата бяха сериозни при първото преминаване,сега вече ми е по-спокойно,а пък и тр.Уран ми прави тригон ,така,че поне има някакъв изход.

# 396
При мен вече Венера си е на трон, скоро ще се "завърне" и ще си се качи върху наталната. В момента, транзитната е в точен съвпад с наталния ми Юпитер, който също е в Телец.
Моля те,пусни си някакво тото или купи от онези картончета!!!

Точно това щях да правя сутринта, но не успях, след малко обаче отивам в обедна и ще купя задължително  Laughing

# 397
При мен голямо напрежение тези дни ...имам асцедент рак ..дали има някакво значение?

# 398
Купух си картонче за 3лв и спечелих 20  Laughing е, пак е нещо де, това брои ли се за късмет   Party

# 399
Купух си картонче за 3лв и спечелих 20  Laughing е, пак е нещо де, това брои ли се за късмет   Party
bouquet bouquet bouquet Hug

# 400
  • При децата ми
Много, много ми е интересно да ви чета! Но колкото повече ви чета, толкова по се обърквам! Crazy

Моля, някоя добра душа да ми каже моята Венера къде се намира, че хич не мога да се ориентирам? Praynig Нито в кой знак е наталната, нито пък тразитна! Rolling Eyes
Скрит текст:

# 401
  • София
Имаш Венера в козирог, 12-ти дом. Луна, Слънце и Марс в скорпион - 10 дом. Северен лунен възел в 9 дом предполага успех и висок социален статут, ако живееш в чужбина. Индия и някои африкански страни са под влияние на зодията ти и живот или взаимоотношения с хората и културата на тези страни биха могли да ти донесат много успех в социалната сфера. Картата ти никак не е лоша (малко луната в скорпи на върха на МЦ е вероятно да ти създава някои бушуващи емоции, с които партньора ти трябва да умее да се справя).

# 402
Зависи какви аспекти дава към нашата натална карта този транзитен Марс.
Транзитен Марс ми е в опозиция с натален Нептун - трябва да се пазя от измами. Whistling Четох и че не трябва да прекалявам с алкохол или да залитам към дрогата. Слава Богу съм далеч от мисълта да пробвам какъвто и да е бил опиат, а с пиенето не се тачим много. Рядко ще се случи да съм в компания и да пийна повече от 2 чаши. Друго какво мога да очаквам от този аспект? Peace

А пък В 4-ти дом - на прицел са домашните хора и любимци,а пък може и ремонт да се наложи направим на дома.
Дано не се налагат ремонти. Praynig А с домашните мога да се поскарам по всяко време, хубавото е, че бързо минава на всички ни. Laughing

# 403
  • При децата ми
asen mihaylov, благодаря ти за отговора! Simple Smile А, какво е МЦ? Blush

# 404
  • Sofia
asen mihaylov, благодаря ти за отговора! Simple Smile А, какво е МЦ? Blush

МЦ = МС = Медиум Цели, това е куспидата на 10 дом, тоест това е мястото, където започва 10-ият ти дом. МС често сочи сферата на професионалната реализация. Ако има планета близо до тази точка, тя е много значима. 10 дом е сферата на кариерата, амбициите, желанието за успех и постижения.

Общи условия

Активация на акаунт