Какво ни казват планетите тази седмица

• 145 150
  • 1 460
  •   1
Отговори
# 435
То си е на негова отговорност. Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Важи за всички подобни опити. Mr. Green

# 436
  • София
Лошото е, че продължаваш да си мислиш, че си ми накривила шапката. Сотис, слез на земята и се погледни отстрани какви глупости дрънкаш из всички теми за астрология в този форум. Ако не си жена рак, аз главата да си отрежа.

# 437
Ако не си жена рак, аз главата да си отрежа.

Да не би това да е любимата ти зодия? Не позна, пробвай пак. Не съм юлско чедо.  Grinning

Моето са глупости, твоето са само умнотии – ок, съгласна съм. Така по-добре ли се чувстваш? Безсилието ражда изказвания като твоите.

# 438
  • София
Като типичен козирог не търпя глупостта, нищо повече. Мерси за анализа, ама съм Сатурновско чедо и няма да ти се отдаде, пробвай пак. Хапеш-връщам, толкова  Hug

# 439
Анализ не съм ти правила, ти къде го видя? Сатурновите много ги обичам, да ги навирам по мишите им дупки.  ppp

Но все пак можеш да пробваш да ми познаеш доминантата, имаш право на още няколко опита.  Simple Smile

Катеричка не трябваше да подлива масло в огъня, за мен ситуацията е приключила и е безплодна, неконструктивна.

# 440
  • София
Тя нищо не е казала. Само заяви, че не са й приятни препирните ни, но ти си луда и не разбираш какво ти се пише.

Последна редакция: сб, 10 юни 2017, 23:16 от asen_mihaylov

# 441
А защо Рак? Някакви проблеми с енергията на опозиторния си знак ли имаш?

но ти си луда и не разбираш какво ти се пише.

Ха, ти си вторият за тази седмица, който ми го казва. При това без никакви основания и аргументи.  Joy

А сега осъзнаваш ли, че с лекота поставяш "диагнози", без да си видял, разбрал и опознал човека?

# 442
Ауууу, моля ви, не дейте.  Heart Eyes
 и двамата ви чета с радост и благодарност. bouquet
Какво ви става, какви планети ви влияят. Или сте били конкуренти в минали животи?

Аз Сатурн го обичам. Той ми е спасявал живота. И душата.
И рак много обичам. Детето ми е раче, дядо ми беше рак, великодушен, добър.

Моля ви, простете ми, излязох провокатор, без да съм го целяла.
И двамата имате знания, просто подходите ви са различни Heart Eyes

Sotis, да предположа ли аз , ( това ми е 1 опит в живота) . Мисля, че в теб има нещо скорпионско. Или асц., или силна планета са ти там.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Имаш и някаква тлееща тъга, причиняваща ти рана, имаш мощен  творчески потенциал, а срещаш препятствия в канализирането му?   Не е диагноза, просто го усещам. Иначе, всички имаме нещо да лекуваме.  Нали казват, че затова сме на Земята....да лекуваме /чистим душите си.
.

# 443
  • SF
Защо предполагаш, че в нея има нещо скорпионско? Кое ти подсказва?
Аз залагам на риби.

# 444
Здравейте на всички! Simple Smile Често чета темата интересувам се от астрология, но почти нищо не знам по темата, за жалост. Но уча по малко когато имам време Simple Smile И на Сотис искам да благодаря, защото много неща научих от нея докато я чета в темите за астрология.  bouquet  Heart Eyes
Също и на Асен, защото дава винаги интересна информация и научавам доста и от него. И моля прекратете този безсмислен спор  bouquet Макар да имам чувството, че на вас ви е кеф да си се дърлите  Laughing
Да се включа и аз в предположенията имам чувството, че Сотис е или дева или има лични планети в Дева, но като четох последния пост ми хрумна и риби. Залагам на Дева, Риби или Овен, или Стрелец силни в картата. Слънце в Дева най-вероятно според мен Simple Smile

# 445
Аз залагам на Стрелец   Thinking

Познанията на Сотис са доста по-задълбочени и ако приемем астрологията като наука, то тя има пълното право да бъде колкото си иска арогантна, за да не живеем в заблуди и поглрешни представи за тази необятна материя. За наше добро е  Peace

# 446
Ле-ле -ле!!!Какво е станало тук,без мен!!?? Peace Grinning bouquet Е,това си е Марс в падение,подрива всичко и навсякъде. Задвижен е Кардиналния кръст и това е! Няма как, ще има спорове и лични нападки,ще има обидени,унизени и разплакани ( не визирам никой тук,във форума),може някъде да се стигне и до бой. Явно на всички ни е напрегнато и нервно и ще нападаме или ще се защитаваме яростно.Явно,даже секстила Марс/Венера е слаб в момента.

# 447
  • При децата ми
Ле-ле -ле!!!Какво е станало тук,без мен!!?? Peace Grinning bouquet Е,това си е Марс в падение,подрива всичко и навсякъде. Задвижен е Кардиналния кръст и това е! Няма как, ще има спорове и лични нападки,ще има обидени,унизени и разплакани ( не визирам никой тук,във форума),може някъде да се стигне и до бой. Явно на всички ни е напрегнато и нервно и ще нападаме или ще се защитаваме яростно.Явно,даже секстила Марс/Венера е слаб в момента.

Уффф, както се има предвид, че съм скорпион, сигурно много ще ми се отрази! Sad Докога е в падение този Марс? Mr. Green

Пропуснала съм спора между Сотис и Асен. И двамата обаче чета с интерес! Simple Smile

# 448
Щом си Скорпи - ще ти е добре.Марс е вРак до 20.07.

# 449
  • При децата ми
Щом си Скорпи - ще ти е добре.Марс е вРак до 20.07.

А дано! Чул те Господ!:)Hug

Общи условия

Активация на акаунт