много им вярвам и се опитвам да следвам съветите им). Харесвам и Сотис, и Асен. Симпатични са ми всички. Титания и Вихрогонче ги чета с интерес и в една друга тема.От споровете ви се учим, така че си спорете.
много им вярвам и се опитвам да следвам съветите им). Харесвам и Сотис, и Асен. Симпатични са ми всички. Титания и Вихрогонче ги чета с интерес и в една друга тема.

Е,това си е Марс в падение,подрива всичко и навсякъде. Задвижен е Кардиналния кръст и това е! Няма как, ще има спорове и лични нападки,ще има обидени,унизени и разплакани ( не визирам никой тук,във форума),може някъде да се стигне и до бой. Явно на всички ни е напрегнато и нервно и ще нападаме или ще се защитаваме яростно.Явно,даже секстила Марс/Венера е слаб в момента.

Асене, не обиждай, не ти прави чест!
Сотис, благодаря за информацията, която постваш в астро-темите, винаги ми е била много полезна!
В момента гледам едно хубаво видео за взаимоотношенията между хората и ми се прииска да го споделя и тук:
.Предстоящата седмица (от 12.06 до 18.06 вкл) не се отличава с много астросъбития (както беше предходната).Единственото по-значимо е обръщането на Нептун в ретропосока,което ще стане на 16.06 (петък) в 14ч и 10мин. и ще продължи до 23.11 т.г.Интересното е ,че в този важен момент Луната ще бъде в съвпад с него,което означава,че ще се върнем към старите проблеми в семейството и корените на фамилията,свързани с далечни дрязги и неоправени отношения.

.Единственото по-значимо е обръщането на Нептун в ретропосока,което ще стане на 16.06 (петък) в 14ч и 10мин. и ще продължи до 23.11 т.г.Интересното е ,че в този важен момент Луната ще бъде в съвпад с него,което означава,че ще се върнем към старите проблеми в семейството и корените на фамилията,свързани с далечни дрязги и неоправени отношения.
при мен Нептун е много силно застъпен - двойна Риба съм, отделно Нептун ми е У7, сега транзитира там, а пък и в съвпад с Луната - още по-голяма каша ще стане. Препоръчани теми