Какво ни казват планетите тази седмица

• 145 220
  • 1 460
  •   1
Отговори
# 450
  • SF
Аз благодаря на всички от темата, защото много научавам от вас - Маги, Алена (моите мммммм... Heart Eyes много им вярвам и се опитвам да следвам съветите им). Харесвам и Сотис, и Асен. Симпатични са ми всички. Титания и Вихрогонче ги чета с интерес  и в една друга тема.
От споровете ви се учим, така че си спорете. Simple Smile

# 451
Моля ви, простете ми, излязох провокатор, без да съм го целяла.

Няма за какво да се извиняваш. Понякога хората не усещат, че просто се шегувам. А ти имаш добра интуиция. Права си за творческия потенциал, но не срещам прегради при реализацията му. Да, в такава сфера се изявявам, макар и да не е изкуство. Творчески и интелектуален труд, тясно специализиран, свързан с отговорности. И ми става смешно, когато някое пале, на което му куцат основни понятия, започва да ми скача и опонира. Но го приемам като забавление, без негативизъм. И предпочитам да си говорим за астрология, а не да навлизаме в личното.  bouquet

Може и с Асенчо да имаме напрегната синастрия, знае ли човек, не съм му гледала картата. А може и изгряващият знак да е в несъвместими стихии, макар че по Асцендент нямам нито изразени симпатии, нито антипатии. А може и да съм любимата му зодия.  Joy

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 11:30 от Sotis

# 452
  • SF
Ти трябва малко да ни ориентираш с "топло-студено" относно нашите предположения за твоето Слънце или изгряващ знак в натала ти.
Моето беше - Риби.
Някой те нарече Дева.
Коментирай Simple Smile

# 453
Благодаря за оказаната чест. Темата не е за моя хороскоп, а за седмични прогнози.  Peace

Всеки от вас е нацелил по нещо. При мен доминират трите надличностни планети, на видни места и с много аспекти. Хороскопът ми е плетеница от аспекти, с много конфигурации съм.

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 12:40 от Sotis

# 454
  • SF
Ако искаш, можеш да го направиш в другата тема, където си споделяме за хороскопите, а ако не ти е приятно, няма да се закачаме с тебе повече.

# 455
Ле-ле -ле!!!Какво е станало тук,без мен!!?? Peace Grinning bouquet Е,това си е Марс в падение,подрива всичко и навсякъде. Задвижен е Кардиналния кръст и това е! Няма как, ще има спорове и лични нападки,ще има обидени,унизени и разплакани ( не визирам никой тук,във форума),може някъде да се стигне и до бой. Явно на всички ни е напрегнато и нервно и ще нападаме или ще се защитаваме яростно.Явно,даже секстила Марс/Венера е слаб в момента.

АКо ще е до 20.07. този период, ще се съсипя!
Скорпион съм, с асцедент рак. ЧУдя се дали да не си взема отпуска и да се покрия, за да не направя накоя стратегическа грешка, която да ми струва скъпо.
Настъпиха ме зверски по мазола, всъщност се чувствам с два ножа забити в гърба и ми струва много усилия да не тръгна на открита война. Което би било пълна тъпащина.

Юпитер тръгва директен днес, дано оправи положението. Обикновено много добре планирам ходове, но сега съм в такъв потрес и под напрежение, че ще изпусна нещо в сляпото петно. Стратегията ми е да не предприемам нищо когато съм в афект, но някак си трябва да функционирам.
Луната ми в Козирог би трябвало да ми помогне да удържа юздите.....Побеснял Скорпион не е приятна картинка.

# 456
  • Sofia
На мен текущата астро-конфигурация ми се отразява доста добре.
Чувствам се жизнена, тонизирана и енергична /имам натален Марс в Рак/.
Като че ли усещам доста силно директното Юпитерово движение вече, както и хубавия секстил Венера-Марс.
Желая на всички, които искат, стабилизиране и спокойствие!
Шансове, късмет, устременост и изобилие - за всички ни  Hug Praynig Peace

Скрит текст:
Сотис, Асен, дано дрязгите ви са само на повърхността и вътрешно не изпитвате стрес и неприязън  Hug  Асене, не обиждай, не ти прави чест!  Peace  Сотис, благодаря за информацията, която постваш в астро-темите, винаги ми е била много полезна!  bouquet В момента гледам едно хубаво видео за взаимоотношенията между хората и ми се прииска да го споделя и тук:

# 457
Та, да си дойдем на думата Hug.Предстоящата седмица (от 12.06 до 18.06 вкл) не се отличава с много астросъбития (както беше предходната).Единственото по-значимо е обръщането на Нептун в ретропосока,което ще стане на 16.06 (петък) в 14ч и 10мин. и ще продължи до 23.11 т.г.Интересното е ,че в този важен момент Луната ще бъде в съвпад с него,което означава,че ще се върнем към старите проблеми в семейството и корените на фамилията,свързани с далечни дрязги и неоправени отношения.
Считам,че този съвпад е знаков ( и двете планети са силни в Риби) и че,трябва да погледнем нещата с очите на другия,да открием някъде в себе си "забутаната"  емпатия,скритото някъде съчувствие към другия и да се обърнем назад ,за да поправим грешките си в тази насока.Още повече,че и Марс от Рак
ще ни даде тази възможност,макар и  малко по груб начин,чрез образуващия му се тригон с Нептун.Най голяма полза от тази ситуация ще имат Скорпионите или тези от нас,които имат натални планети там.
    Още в понеделник започва един неприятен аспект и ще трае почти до края на седмицата - квадрат Меркурий/Нептун - следват недоразумения,грешки в документи,пратки,неясно изказани думи или неправилно разбрани такива,разсеяност,непрактичност,невярна информация,откровени лъжи в средствата за масова информация,скриване на истината или поне "отплесване" по незначителни теми,с цел да не мислим за главното,изобщо "жълтини",а някъде може да се покажат и "кафяви" гащи,т. е компромати.Но за да има и нещо положително,Юпитер от Везни,вече директен,ще е в тригон с Меркурий и квинконкс с Нептун и така негативната картина ще се разсее малко,но трябва да бъдем лоялни,честни и готови на компромис.Очаквам завишен брой нарушения и инциденти по пътищата,вследствие на умора на водачите (заспиване на волана),употреба на алкохол,опиати и др.нептунови неща.Най-добри дни за изява,начало на големи проекти и др..подобни са дните 13,14 и до обяд на 15-ти,когато Луната е във Водолей и е засилена Въздушно-огнената стихия.Образуват са много добри конфигурации наречени "хвърчило",които ни предоставят позитивната енергия на планетите.Енергията на опозицията Слънце/Сатурн се разпределя и не е толкова негативна,а по скоро конструктивна и трябва тази седмица добре да си поговорим с шефове,конкуренти и други подобни,за да изясним позициите си.За движението на Луната няма да пиша,защото знам,че Вихрогончето ще направи това.

# 458
При мен в близкото обкръжение се появиха дразнители, но там ситуацията отдавна е назряла и проблемът не е от вчера. По пълнолуние достигна апогея си. За мен е много удобен повод да предприема по-сериозни наказателни мерки, доживях да дочакам по-нагла провокация, отдавна го дебна. А тук във форума възприемам нещата с усмивка – и да разменим няколко остри реплики с някого, не влагам толкова негативен заряд. В живота има къде по-съществени неща. В обкръжението ми има достатъчно "пациенти", за да ги търся и във виртуала. doctor

# 459
При мен в близкото обкръжение се появиха дразнители, но там ситуацията отдавна е назряла и проблемът не е от вчера. По пълнолуние достигна апогея си. За мен е много удобен повод да предприема по-сериозни наказателни мерки, доживях да дочакам по-нагла провокация, отдавна го дебна. А тук във форума възприемам нещата с усмивка – и да разменим няколко остри реплики с някого, не влагам толкова негативен заряд. В живота има къде по-съществени неща. В обкръжението ми има достатъчно "пациенти", за да ги търся и във виртуала. doctor

Съзирам нещо ВОДОЛЕЙСКО (а може и Лъвско) в това изказване.Знае се,че единствен водолеят може бързо да прости и да продължи напред.

# 460
Та, да си дойдем на думата Hug.Единственото по-значимо е обръщането на Нептун в ретропосока,което ще стане на 16.06 (петък) в 14ч и 10мин. и ще продължи до 23.11 т.г.Интересното е ,че в този важен момент Луната ще бъде в съвпад с него,което означава,че ще се върнем към старите проблеми в семейството и корените на фамилията,свързани с далечни дрязги и неоправени отношения.
Считам,че този съвпад е знаков ( и двете планети са силни в Риби) и че,трябва да погледнем нещата с очите на другия,да открием някъде в себе си "забутаната"  емпатия,скритото някъде съчувствие към другия и да се обърнем назад ,за да поправим грешките си в тази насока.

Това изобщо не ми харесва  Naughty при мен Нептун е много силно застъпен - двойна Риба съм, отделно Нептун ми е У7, сега транзитира там, а пък и в съвпад с Луната - още по-голяма каша ще стане.

При мен вчера се отвориха "наболели" теми от миналото, които оставиха лош привкус на взаимоотношенията ми с конкретни лица.
Марс в Рак не би трябвало да ми пречи чак толкова, защото съм водна зодия, както споменах, а и транзитния не прави аспектис лични планети. Друга ще да е причината - нещо от пълнолунието, тъй като при мен беше в 4Д, където е и Сатурн.

# 461
  • SF
Но е много плутонианско!!!

# 462
Единственото по-значимо е обръщането на Нептун в ретропосока,което ще стане на 16.06 (петък) в 14ч и 10мин. и ще продължи до 23.11 т.г.
ще се върнем към старите проблеми в семейството и корените на фамилията,свързани с далечни дрязги и неоправени отношения.
Най голяма полза от тази ситуация ще имат Скорпионите
Титания, правилно ли разбирам, че Скорпионите могат да решат затлачени семейни проблеми след 16.06

# 463
  • Sofia
Тази Астро Прогноза за периода от 12 до 18 юни 2017 г. ще ми бъде по-кратка, приятно четене:

12 юни - Започваме седмицата със стремеж към постигане на професионални постижения, с желание за посвещаване върху кариерата, с амбиции за растеж. Това е така заради Луната в Козирог. С каквато и работа да се захванете днес, ще я свършите повече от добре. Може да желаете по-голяма стабилност, спокойствие, търпение и постоянство в преследване на целите си. Актуалните теми са: дълг, отговорност, карма, възпитание, труд, служене, резултатност.

13 юни - В 2.46 ч. след полунощ Луната преминава във въздушния неподвижен Водолей. Денят е благодатен за всякакви нестандартни хрумвания, за ексцентрични идеи, за занимания с високи технологии и електронни системи.

14 юни - Луната цял ден е във Водолей. Съхраняват се тенденциите от вчера. Общувайте с приятели и съмишленици. Участвайте в групи по интереси и в широките социални мрежи.

15 юни - В 13.21 ч. Луната влиза във водните подвижни Риби. С това се засилва чувствителността, емоционалността и интуитивността ни. Възможно е в момента да сме по-раними и състрадателни от обичайното за нас, както и по-нежни, романтични и поетични.

16 юни - Луната е в Риби. Запазват се тенденциите от вчера. Заниманията с изкуства ще ви заредят чудесно, а водните процедури ще имат отличен резултат.

17 юни - В 20.59 ч. вечерта Луната се премества в огнения кардинален Овен и преобръща общата атмосфера по посока на голяма активност, инициативност, пробивност, смелост, борбеност и оптимизъм.

18 юни - Неделя е. Луната е в Овен. Бъдете дейни и активни, движете се, разходете се, спортувайте, изразходвайте енергия.

За цялата седмица са характерни следните планетарни позиции и аспекти:

Слънцето транзитира стабилно в Близнаци. Близнаци е знакът, който се свързва с пътуването, ученето на нови неща и общуването. Затова през месец юни са подходящи заниманията със слово, път, комуникация, обучение, образование. Водещ е елементът Въздух. Правим нещата бързо и със замах.

Луната преминава пътя от Козирог до Овен, като през цялото време е намаляваща.

Меркурий седи на своя трон в Близнаци, а Венера - на своя трон в Телец. Тези две значими планети са на точните си места. И се движат директно. Можем да очакваме положително развитие на всички процеси, свързани с пътуване, обучение, общуване, любов, изкуства и пари. Марс е в Рак и ни настройва на по-нежна, романтична, чувствена вълна. През целия период е налице хармоничен аспект между Марс и Венера, което е предпоставка за отлични любовни и интимни взаимоотношения.

Юпитер е планетата, носеща късмет, разширение, експанзия, успех и щастие. Той транзитира във Везни, знакът на партньорството и брака, до 10 октомври 2017 година. Достатъчно време, за да преживеем разцвет и съживяване в тази област. На фокус са партньорството и брачните отношения, както и всички дела, свързани със справедливост и търсене на хармония. От 11 юни той се движи директно и с това още повече съдейства за успеха на любовните връзки.

Ретроградните планети са само две на брой - Плутон и Сатурн:

Плутон разгръща пред нас неразрешени от миналото ситуации, които ни подканват да вземем решение за глобална промяна и ни зоват да предприемем дълбоки трансформиращи действия. Бъдете готови за това, защото всяка съпротива е излишна. Плутон неслучайно е наречен великият трансформатор. Плутон в Козирог подсказва за изменения по отношение на кариерата или професията.

Сатурн ни зове да бъдем разумни и разсъдливи в делата си, а тъй като е в знака Стрелец, това ни се отразява най-вече по отношение на връзките ни с чужбина и чужденците, пътуванията ни зад граница, висшето ни образование и философските ни търсения.

Желая успешна седмица на всички!

# 464
Благодаря за прогнозите, момичета Kissing Heart
Желая на всички седмицата да донесе положителни емоции!

Общи условия

Активация на акаунт