Какво ни казват планетите тази седмица

• 145 228
  • 1 460
  •   1
Отговори
# 495
А аз се чудя защо снощи сънувах странен сън, който още помня.

ПП: Новата версия на форума е ужасна. Imp

# 496
ПП: Новата версия на форума е ужасна. Imp

Мислех, че само аз имам проблем с ориентацията в сайта. Дори отзив им писах в едно прозорче, но бях максимално деликатна.  Sick

# 497
  • SF
Аз още карам със старата, но като ви слушам как масово недоволствате, направо ме е страх да натисна бутончето и да се обновя.

# 498
Ужасна е!

И аз им писах снощи, че и днес. Гледам, че и други хора недоволстват.

Дано върнат старата!

# 499
Ужасна е!

И аз им писах снощи, че и днес. Гледам, че и други хора недоволстват.

Дано върнат старата!
С всяко ново нещо е така - докато му свикнеш е зор ! Обаче, на мен най-много ми харесват личицата и картинките:grinning:Hands ClapHands Thumbsup

# 500
Стана ми много интересно това за пророческите сънища, можете ли да ми помогнете какво в картата ми подсказва някакви пророчески възможности, защото много често ми се случва да сънувам и да има нещо вярно в сънищата ми ...

P.S. по пълнолунието сънувах много отрупани плодни дървета със сливи, имаше и ябълки, но не бяха здрави за разлика от сливите, който бяха червени и сочни...освен това препълнени легени с леблебия и един непознат мъж, който явно ми беше гадже, но не го чувствах достатъчно близък ...

# 501
P.S. по пълнолунието сънувах много отрупани плодни дървета със сливи, имаше и ябълки, но не бяха здрави за разлика от сливите, който бяха червени и сочни...

Обвързана ли си? Или още си на етап, в който се оглеждаш за бъдеща половинка, оценяваш качествата на мъжете и перспективата, която би могъл да ти предложи някой по-настоятелен ухажор, ако има такъв? Или точно обратното – все още да не се е появил, а ти вече усещаш готовност. Но сякаш с повече критичност гледаш и оценяваш.

За легена с леблебия не мога да се изкажа, на никакви асоциации не ме навежда.  newsm78

# 502
P.S. по пълнолунието сънувах много отрупани плодни дървета със сливи, имаше и ябълки, но не бяха здрави за разлика от сливите, който бяха червени и сочни...

Обвързана ли си? Или още си на етап, в който се оглеждаш за бъдеща половинка, оценяваш качествата на мъжете и перспективата, която би могъл да ти предложи някой по-настоятелен ухажор, ако има такъв? Или точно обратното – все още да не се е появил, а ти вече усещаш готовност. Но сякаш с повече критичност гледаш и оценяваш.

За легена с леблебия не мога да се изкажа, на никакви асоциации не ме навежда.  newsm78

В самото начало на връзка съм с мъж от друг град и да имам някой опасения, някак си ми е неспокойно, заради разстоянието и заради това, че той е имал дълга връзка, а не знам дали са приключили нещата ... може би наистина ми се ще да знам какво да правя и дали да разчитам на нещо ...
Sotis ..благодаря за тълкуването Purple HeartPurple Heart

# 503
Извинявам се, че разводнявам темата с тълкуване на сънища.

Иначе за леблебия има тълкувания в стандартния съновник, но използвам друг подход – асоциативен, юнгиански. Навремето леблебия нали се е използвала като евтин заместител на кафето? А в съня има пълни легени с такава. Може би този фрагмент от съня отразява твоите съмнения, да не ти пробутат празно за пълно, мъжът да не се окаже въздух под налягане. При всички положения връзката ви още преминава през тестов период.  goodandevil

# 504
И аз се извинявам, но ми беше много полезно и интересно Flowers HibiscusFlowers Hibiscus
Дано издържим теста, много ще съм щастлива Simple Smile Revolving HeartsRevolving Hearts

# 505
Аз още карам със старата, но като ви слушам как масово недоволствате, направо ме е страх да натисна бутончето и да се обновя.
И аз съм със старата. Има опция (все още) за връщане към старата версия.
Новата е сякаш по рекламно ориентирана.

И да е по темата, обичам фазите на луната, в смисъл следя ги, влияят ми, пък и луната ми управлява слънчевия знак. Това новолуние ми съвпадна и рождения ден. Започна много ентусиазирано, но някак си енергията на деня по-късно беше напрегната, вероятно заради съвпада с марсово-плутоновата опозиция.

# 506
И аз се извинявам, но ми беше много полезно и интересно Flowers HibiscusFlowers Hibiscus
Дано издържим теста, много ще съм щастлива Simple Smile Revolving HeartsRevolving Hearts
Тук, във форума има една чудесна тема за сънищата. Потребителката, която ги тълкува отговаря винаги на въпросите и лично за мен е била изключително полезна и точна.

Пожелавам ти много щастие във връзката,  и знай, че "  теста "е до живот.   HugPeace

# 507
Здравейте,бързам да напиша прогнозата си за тази седмица от 17.07 до 24.07 ,защото считам,че е последната с напрегнати аспекти за много години напред:smile:. Марс и Слънцето ще направят точните си квадратури към Уран,
съответно на 18.07 (вторник) и на 21. 07 (петък през нощта). Хората със силен Уран в натала и Водолеите ще бъдат
изключително неадекватни за земни дела и ежедневието, прекалено ентусиазирани ( меко казано ),екстравагантни
неконтролируеми и изобщо,ще са в т.нар. "щур"момент в живота си. Уран е интелектуална планета,колективна,Марс е индивидуална,насочена към изява на личната енергия ( особено физическа ),способността на всеки от нас да напада и се защитава, да се ядосва и бори с конкуренти.Така,че тази седмица ще е борба между личността и колектива, между  "главата" на семейството и членовете му  и т.н. Все пак Слънцето помага на Марс и може би ще ни се наложи да се подчиним на "главнокомандващия". И ще бъде буря преди затишието,като имам предвид,че в събота по обяд ( на 22.07. в 18ч 16 мин) Слънцето ще премине в своята обител знака Лъв,където ще го чака Марс,
ингресирал в този знак на 20.07 (четвъртък) в  15 ч и 20 мин.И започват дните на подчертаната огнена и то лъвска енергия,защото и Меркурий е в Лъв,но за това -  по нататък.Луната пък ще направи последната си четвъртинка  от 28 гр.Овен до 10 гр.Лъв.,като ще премине през Новолунието  на 23.07 (неделя) в 12ч и 46 мин.Това Новолуние е със
засилена огнена енергия,защото, освен,че е в 1-вия гр. на Лъва е и в съвпад с Марс.Много огън,много нещо!!!Добре
е,ако можем да я използваме творчески ( Меркурий в тригон с Уран).Новолунието подсказва действие,без много мислене ( все още е налице квадратура с Уран,макар и разпадаща се),под влияние на импулс и първичен инстинкт.Тези от нас ,които имат планети до 5-тия градус във всеки знак,най-силно ще усетят влиянието му,като трябва да отчетем аспектите ,които прави с наталните планети.При квадрати - напрежение,невървеж,максимални усилия за справяне със ситуацията,при тригони и секстили - по-безметежна и
успешна реализация,при опозиция ( лунен аспект) се изисква изчакване ситуацията да премине или не се случва,това което искаме.Но всичко зависи от натала,защото може да се окаже,че Новолунието прави конфигура
ция и негативите да са полезни (доколкото могат да са такива ).Най-неприятния ден според мен е понеделник,защото Венера прави квадрат с Нептун, и полуквадрати с Уран и Марс (те пък са в квадрат) и трябва да сме внимателни към нови връзки,боравене с пари  (особено кредити - нито да даваме нито да вземаме ,сигурно ще сме и подозрителни,недоволни,може и подтиснати ,Венера започва опозицията с ретроСатурн .Но ,за да има баланс налице е тригонът й с Юпитер от Везни и може би няма да отдадем толкова голямо значение на негативите или ще можем да ги преодолеем по-лесно и безболезнено.Разбира се ,Луната си преминава от знак в знак и дава своя принос към общата картина,като трябва да кажа,че тя е в по-комфортната й част от зодиакалните знаци - в Телец (понеделник и вторник), в Близнаци ,при Венера,в сряда , четвъртък и петък до обяд,в Рак  - събота (вече балсамична,но силна в слабостта си) и неделя до обяд,когато е Новолунието в Лъв и
можем да си напишем желанията,свързани с наталния дом,в който то попада.Като цяло седмицата ще е разнообразна по енергетика,но с превес на забързаността, внезапните , непредвидени ситуации,ще трябва да
преодоляваме пречките с повече усилия,дори и да сме на почивка,все нещо ще изскочи.Повишена опасност при пътуване, травми,свързани с главата и сърцето ( в пряк и преносен смисъл Simple Smile),внимание към режещи инструменти (готвачи,шивачи и др. подобни професии,също и хирурзи,не правете планови манипулации и операции тази седмица).Но както знаем,вселената винаги дава изход дори и при най-натоварените ситуации,затова можем да учим нещо или просто да се занимаваме с интелектуален труд - напр. да отидем в библиотеката ( Меркурий тригон ретроСатурн)или да свършим нещо дълго отлагано или просто да си бъбрим с приятели.

# 508
Благодаря, Титания.  bouquetПолезно ми е да чета насоките.
Ти работиш ли с Лилит, Хирон, астероидите, вертекс, парсовете и градусите?

# 509
Благодаря, Титания.  bouquetПолезно ми е да чета насоките.
Ти работиш ли с Лилит, Хирон, астероидите, вертекс, парсовете и градусите?
При всички случаи построявам натална карта с отчитане на Черната Луна (най-отдалеченото място на Луната от земята,Лилит),Бялата Луна (най-близкото място на Луната в дадения момент да Земята,Селена) и Локус Фортуна,но не винаги ги обсъждам - само,ако засягат темата,която разглеждам. За останалите неща - не ги ползвам,само при много специфични случаи.

Общи условия

Активация на акаунт