Какво ни казват планетите тази седмица

• 145 255
  • 1 460
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря за протегнатата ръка, но не смятам да споделям лични неволи в публичен форум. Наминах да прочета нещо хубаво при вас.Истината е, че съм в някаква дупка. Нали има цикли в живота на всеки. Убийствено е да осъзнаеш, че отглеждаш използвачи и неблагодарници години наред. И като си живееш, като маймуна в цирка им, изведнъж ти просветва. Затворих две врати и много ме боли, и ми е обидно. На път съм да затворя и трета, а с нея и четвърта. Марс и Венера са ми в жестока схватка ooooh!

# 556
Тази седмица не започва добре и за мен ...чувствам се без цел и посока, изобщо сякаш съм загубила надежда ...егати положението ...

# 557
Благодаря за протегнатата ръка, но не смятам да споделям лични неволи в публичен форум. Наминах да прочета нещо хубаво при вас.Истината е, че съм в някаква дупка. Нали има цикли в живота на всеки. Убийствено е да осъзнаеш, че отглеждаш използвачи и неблагодарници години наред. И като си живееш, като маймуна в цирка им, изведнъж ти просветва. Затворих две врати и много ме боли, и ми е обидно. На път съм да затворя и трета, а с нея и четвърта. Марс и Венера са ми в жестока схватка ooooh!
Най - бурният период от живота на всеки човек е около 40 - 43  -тата година и следващия около 52 години,но той е
насочен повече към осъзнаване на духовните ни потребности,дори и при най-големите материалисти.Около 40-43
години се бунтуваме  и искаме свободата си ( транзитен Уран е в опозиция с натален),осъзнаваме нещата,които ни тежат и пречат ( тр. Сатурн опозиция на натален) и обикновено късаме партньорски връзки и изобщо разделите са на първо място.

# 558
Успокои ме с тия 52 години ooooh!, очаквах 54-тата да е най кофти. Нали цикълът е от 9 години.

# 559
Успокои ме с тия 52 години ooooh!, очаквах 54-тата да е най кофти. Нали цикълът е от 9 години.
Не ,на 54 до 56 са тригони между някои от тежките планети и тогава нещата стават по-лесно .

# 560
  • Sofia
Ееее, да не се похвали човек и ...  Naughty Embarassed   Confused

Днес ретроградният Меркурий ми скапа настроението и пълноценното общуване с мъжа ми и майка му.

Направо осезателно си беше и беше много неприятно! Някой друг с бъгове в комуникациите?

# 561
При мен.  Вчера имах ден, изпълнен с такива прояви.
Загубих се в един град, който не познавам. А хем местните жители все ме упътваха "правилно ". В резултат, не можах да стигна навреме в мястото, което планирам да отида от месеци.
Имах едно тотално недоразумение с един продавач на пуканки . В крайна сметка детето си получи пуканките, но след голямо напрежение и изяснявания с продавача.
Много беше интересно -хем ти минава през кожата и хем разбираш причината -защо  става така.

# 562
Не ,на 54 до 56 са тригони между някои от тежките планети и тогава нещата стават по-лесно .
Не съм наясно с материята и по интуиция съм нацелила темата. Всяко следствие си има причина, та реших че планетите са ми  в карамбол ooooh!. Да разбирам ли, че на 54 съм в първа година, а сега в осма и девета, догодина newsm78. Не знам какво е тригон, предполагам връзка на три планети. Знам, че тройката е най стабилното число. Ако има някой да ми метне един боб, че бъгът е много як Praynig

# 563
  • SF
Тригон е връзка между 2 планети, застанали на 120 градуса разстояние една от друга. Simple Smile

# 564
Тригон е връзка между 2 планети, застанали на 120 градуса разстояние една от друга. Simple Smile

Fj Ако разделим 360 градуса на три, са точно 120. Зависи ли отляво или дясно. Защото от другата страна са 240. Ако са три планети на 120 е драгон предполагам Laughing Баси логиката ooooh!

# 565
Дора, смесваш астрология и нумерология

# 566
Дора, смесваш астрология и нумерология
Най вероятно. Пълен лаик съм.Търся логични причини.Преди двадесетина години ми прави специалист пълен хороскоп, та от там помня някои неща. Всичко се случи както каза, но му нямам координатите вече. По врачки не съм, и няма да ходя. Но ако ме насочите към професионалист, за пълна кръвна картина, на лични, ще съм благодарна.

# 567
dora24 , много ме разсмя  Laughing
Нямам си астролог и затова не мога да ти предложа име.
Има тема за препоръка на астролог, погледни в нея. Там се обсъждат доста имена. Peace

# 568
Някой друг с бъгове в комуникациите?
Аз. ooooh! Дано само с това да се размина! Praynig

# 569
dora24 , много ме разсмя  Laughing
Нямам си астролог и затова не мога да ти предложа име.
Има тема за препоръка на астролог, погледни в нея. Там се обсъждат доста имена. Peace
Благодаря, предполагам, че съм смешна, от бъга е Joy Не знам от къде се цопнах при вас, но съм свежа зелена салата. Ще разгледам и други теми, но твърде зле се ориентирам.

Общи условия

Активация на акаунт