Мнение за възглавница Дормео Сиена гел?

• 11 860
  • 15
  •   1
Отговори
Добър ден, мисля да се възползвам от промоцията на Дормео и да купя една от възглавниците сиена гел. Някой евентуално вече до има такава възглавница и да има впечатления? Дали е удобна и качествена и заслужава ли си ? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1
И аз се замислям да си купя такава, така че и аз ще се радвам на мнения Simple Smile

# 2
Ние си поръчахме 2 такива преди около 2 седмици - доволна съм, държи си формата, удобна е. ММ също я харесва, а и промоцията е доста добра в момента.  Peace

# 3

Здравейте  Simple Smile Купих си възглавницата ..доволна съм ,имам шийна спондилоза и с анатомичната възглавница се събуждах схваната сутрин. Сиена гел се " моделира " около главата и усещането за комфорт е несравнимо!

# 4
И аз не се стърпях и си я купих преди малко, ще видим дали ще ми е удобна, нямам търпение да я пробвам довечера. Grinning  Joy  Party

# 5
  На моя син постоянно му е топло и все иска студена възглавница,та се замислям...за тази пише ,че има гел охлаждащ кожата,така ли е?!?!

# 6
  • София
Снощи ползвах възглавницата за първи път (и аз се възползвах от промоцията). Оставих я 24 часа да се проветри (миришеше кофти когато я отворих).
Първи впечатления -спах добре (отдавна не ми се беше случвало)... Сменяла съм до момента доста възглавници, и все неудобни за мен (евтини и средно скъпи).. а тази ми се стори много удобна. За охлаждане още не мога да кажа, снощи беше хладно, но забелязах, че за първи път не се забудих изпотена (обръщам възглавниците сто пъти през нощта, защото ме запарват, изпотявам се и това допринася за редовното ми недоспиване...
Засега препоръчвам, но едва ли една вечер е определяща...мога след няколко дни да кажа със сигурност. Wink

# 7
Снощи ползвах възглавницата за първи път (и аз се възползвах от промоцията). Оставих я 24 часа да се проветри (миришеше кофти когато я отворих).
Wink

Здравейте, Наистина ли се измириса за 24 часа? От къде я купихте? Аз си закупих една възглавница на 08.06 от Кауфланд и още с изваждането от кутията се разнесе ужасно силна миризма на спирт. Изкарах я на терасата уж да се проветри, а миризмата от спирт сега е по-скоро на белина и така вече повече от седмица и няма изгледи да се измирише. Притеснява ме това, е миризмата идва от вътрешността на възглавницата, която всъщност не се пере. Надявах се да успея да я върна, но за съжаление съм на работа и ще мога най-рано в събота, дано не е късно и да ми я сменят или да ми върнат парите.

# 8
  • София
Wink

Здравейте, Наистина ли се измириса за 24 часа? От къде я купихте?
Наистина. И за мен беше учудващо и неочаквано Grinning  След като усетих миризмата, си помислих, че дълго време няма да мога да я ползвам Wink Купих я от Кауфланд на Тодор Каблешков. Simple Smile

# 9
Аз поръчах за децата,но на едната спя аз. Доста съм капризна на възглавници,но тази ми допадна много!

# 10
Здравейте, активна ли е таза промоция? Къде и на каква цена? Сега гледам промоция на Тед възглавници и матраци в Кауфланд, но на Дормео не видях...

# 11
Промоцията на Дормео беше до 15.06.
Иначе, аз не успях да отида и да върна моята, затова я изтърбуших и почти се измириса. Надявам се, че и аз скоро ще започна да си я използвам.
А тези на ТЕД ми привлякоха вниманието, но за сега ще се въздържа.

# 12
а имате ли впечатления от охлаждащата  възглавница на Дормео- Сиана гел?

# 13
И аз се включвам за мнения, но за анатомичната възглавница Риню Евкалипт Simple Smile

# 14
Какво ще кажете за възглавницата на Тед-adry cool с мемори пяна?  Ще я има в Еником за 33 лв от 90.

Общи условия

Активация на акаунт