Сполучливи имитации на маркови парфюми - 15

• 122 096
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
mariqivanova799 Можеш да питаш момчето в магазина за Заг дали продава само шишенца. По мои спомени имаше от 10,12 и 15мл.  Hug
bouquet,благодаря,но ще изнахалствам малко и ще попитам къде е магазинът на Заг и горе-долу на какви цени са им парфюмите,тези дни ме е хванала парфюмната мания.
Магазинът на Заг е до подлеза на Операта, от страната на ДСК, както е писала Брайт. Цената е 18 ст. на мл. до колкото си спомням. Те нямат допълнителни капки. Шишенцата им са скъпи, но пък са много хубави. Разпръскват много фино. Мисля, че 10 мл. шишенце с парфюм излизаше 3,65 лв., а 15 мл. - 4,40 лв. Разгледай, имат добри неща, може да си харесаш нещо.  Peace
Разнежена, имитацията на Ноар от Заг не е лоша. В първите 20-тина минути определено има разлика, но после е добре. Като цяло си заслужава, освен това се предлага само от тях. Аз изпръсках една малка бутилка от оригинала през зимата и после си взех този още като го пуснаха, но вече му е топло. Пробвай отново като се застуди.  Peace

KDS, а като трайност и наситеност как беше Ноар при теб?  Simple Smile

# 121
  • Бургас
Наситен е, трайността е около 5 часа, по-малка от на Черната орхидея и Табако Ванил, например. Това важи и за оригинала, и той е със средна трайност, поне при мен. Peace

# 122
Наситен е, трайността е около 5 часа, по-малка от на Черната орхидея и Табако Ванил, например. Това важи и за оригинала, и той е със средна трайност, поне при мен. Peace

Благодаря ти.  bouquet

Ще го тествам.

# 123
  • Варна
Привет, кои са най-добрите имитации на тези парфюми?
Cafe Rose Tom Ford for
Tobacco Vanille Tom Ford
Noir de Noir Tom Ford for
Tuscan Leather Tom Ford

# 124
Аз съвсем изтрещях парфюмно Grinning Минах покрай един франчайз Рефан днес , погледнах какво има , от тези дето имат капачки с памучета за тест. Grinning Наливала съм от там и винаги съм била доволна от обслужването и взех 15 мл Коко Мадмоазел  да не излизам без нищо. Скоро не съм тествала оригинала, нито ми е бил любим някога, накарах да сипе само 10 капки и хич не е лош на кожата ми.  Heart Eyes

Cafe Rose Tom Ford -  този го имах на Джодекс, момичетата ще кажат предлага ли се още, бяга от оригинала доста според мен, иначе като аромат не е лоша имитацията
Tobacco Vanille Tom Ford - този на рефан си го зареждам постоянно , но на други фирми не съм пробвала, според приятелка това е най-доброто нещо на Рефан изобщо Simple Smile
Noir de Noir Tom Ford  - не знам да има имитация, може би Джодекс , и на мен ми е интересен, но само ако е сполучлив
Tuscan Leather Tom Ford - на Заг Зодиак не е лоша имитацията, но се отличава от оригинала според мен.

# 125
  • Karlovo
allforone много ми харесва аромата на Жасмина на Том Форд,днес го получих .Не е ли малко тежък за тези жеги или си е добре ?

# 126
  • BG-DE
Ах, как не мога тези дни да стигна до Студ. град да го пробвам този жасмин   Cry обаче се сдобих с My Burberry на Рефан и съм много доволна  newsm44 пробвах и този на Заг но разминаването с оригинала ми се видя доста съществено, а и трайността му не ме очарова  Confused KDS беше споделила, че Рефан са развалили Лайт блу и Брайт Кристал, а според мен и Уоманини вече не им е същото (или пък ми се е сторило така заради относително скоро докапчения оригинал  Thinking). Ако някой който го познава отпреди го пробва сега нека сподели дали си е същия.

# 127
  • Варна
Точно днес вземах изпитаното Уоманити, че исках да пробвам 335(залагат, че им е един от топ ароматите), но така ме беше напекло, че не ми се мотаеше. Същото ми се струва, но трайността му нещо я няма. Малко се разочаровах сега вечерта. Ще видя утре как е. Мнения за 335 някой да има?

# 128
allforone много ми харесва аромата на Жасмина на Том Форд,днес го получих .Не е ли малко тежък за тези жеги или си е добре ?

Сега в най-големите жеги не го нося, но когато беше около 25 градуса примерно го носех и се развиваше супер. Сега го слагам само вечер.

# 129
  • Бургас
Сладко,честито Бърбъри, bouquet Олимпеята на Рефан/335/ най-общо казано адски траен, неносим в жегите,лепкаво-сладък,и не толкова доближаващ се до оригинала.

# 130
Привет, кои са най-добрите имитации на тези парфюми?
Cafe Rose Tom Ford for
Tobacco Vanille Tom Ford
Noir de Noir Tom Ford for
Tuscan Leather Tom Ford

Cafe Rose- версията на Jodex не мога да кажа колко е близка до оригинала, но е много хубава и трайна. Имат го и Парфен, но нямам впечатления.

Nikolay87 го ползва, нека да се включи.

Tabacco Vanille- Версията на рефан е много близка до оригинала и супер трайна. Версията на Парфен е по-далечна от оригинала, но също доста трайна. Имат го и Jodex и Баргело. За този на Баргело съм чувала, че е добър.

Noir- имат  Заг Зодиак. Нямам лични впечатления.

Tuscan leather- версията на Jodex e близка до оригинала и много добра и трайна. Версията на Заг Зодиак ми е по-далечна и не толкова трайна. Имат го и Парфен.

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 22:16 от allforone

# 131
# 132
  • София
Cafe Rose на Парфен има разлика в сравнение с оригинала. Но ароматът на имитацията е хубав и траен.  Peace
Днес ми направи впечатление, че магазинът на Парфен в подлеза на НДК започва леко да се оголва - изнасят парфюмите, а до вчера имаше бележка, че ще е затворен до 30 юни. Може и да не просъществува повече.
Заг предлагат NOIR pour femme, а Джодекс предлагат NOIR DE NOIR.  Peace Споменавайки Джодекс ви препоръчвам да се обаждате на посоченият във фейсбук страницата им телефон за уточнение дали имат наличност от парфюм, който бихте искали да си купите. Някои ги нямат в наличност от половин година вече.  ooooh!
А относно Рефан, на мен също ми направи впечатление, че има разлика от партида до партида. Намирам разлика в имитацията им на Далия Дивин. Остава да ги развалят всичките.  ooooh!

# 133
Cafe Rose на Парфен има разлика в сравнение с оригинала. Но ароматът на имитацията е хубав и траен.  Peace
Днес ми направи впечатление, че магазинът на Парфен в подлеза на НДК започва леко да се оголва - изнасят парфюмите, а до вчера имаше бележка, че ще е затворен до 30 юни. Може и да не просъществува повече.
Заг предлагат NOIR pour femme, а Джодекс предлагат NOIR DE NOIR.  Peace Споменавайки Джодекс ви препоръчвам да се обаждате на посоченият във фейсбук страницата им телефон за уточнение дали имат наличност от парфюм, който бихте искали да си купите. Някои ги нямат в наличност от половин година вече.  ooooh!
А относно Рефан, на мен също ми направи впечатление, че има разлика от партида до партида. Намирам разлика в имитацията им на Далия Дивин. Остава да ги развалят всичките.  ooooh!

magicjo, благодаря ти за поясненията. Коригирах поста си.

# 134
  • BG-DE
Брайт, благодаря мило  Hug, щях да забравя да отбележа, че чак сега в големия пек  Simple Smile разбрах защо ти харесва See by Chloe, е сега му е времето, свежо, елегантно и нежно усещане (без сапунената нотка, която ми избиваше яко преди) ако някой търси летен аромат без цитрусов привкус но свеж и с доста добра трайност нека да го пробва  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт