Сполучливи имитации на маркови парфюми - 15

• 122 100
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
=Bright Crystal, много ти благодаря!  Hug Взе ми акъла с толкова много изброени  Laughing ,но едва ли ще ги има всичките. Ще пиша после какво са ми пратили.  bouquet

# 106
  • Пловдив
Скоро, в тази или в предишната тема някой беше споменал за имитацията на DKNY Women на Заг, че е много добра имитация. Ходих да го душна и се влюбих  Kissing Heart - не познавам оригинала, но имитацията е мноооого свеж и много искрящ аромат. Единствения недостатък е малката трайност, дори на моята кожа, която обикновено задържа ароматите, има нужда от подновяване на 2-3 часа. Ако някой е запознат с оригинала, ще помоля да сподели и той ли е така нетраен. Бих си го купила с удоволствие, ако е по траен  Blush

# 107
  • София
KDS, благодаря ти!  bouquet  Hug Дано и при мен изкара 3-4 часа Червения чай, но пък колкото трае, толкова. Ще се пръскам по-честичко.  Grinning Ще пробвам и Синия чай отново. Преди няколко месеца не ме грабна, но ще му дам втори шанс.  Peace

# 108
  • Бургас
Toxic,за нищо Hug сладко,Май Бърбъри на Заг наистина не е никак лош,аз и затова го сложих сред изброените.Обаче на Рефан е по-добър/за мен,макар и не много траен при мен/,пиши и ти после на кой от двата си се спряла. Hug

# 109
Аз от скоро живея в Ботевград и тук само на едно място намерих Рефан,съответно с доста ограничен асортимент.   Rolling Eyes Ще питам жената дали няма вариант да зареждат по-богато.   Mr. Green    Hug bouquet

# 110
  • BG-DE
Мило, благодаря за мнението  bouquet ще ги пробвам но определено мисля да се спра на този, който ми е по-траен  Grinning

# 111
Пробвах от новите мъжки 421, 422, 423. Първия и втория не са лоши Арманита , третия е сапунен Хермес като цяло не са за мен. Налазих мъжкия списък в последно време Grinning Поне да съм в час какво се предлага там.
Стара любов ръжда не хваща , като не харесах друго а имах в себе си 10 мл празно шише го напълних с 037 Ексцентричните молекули за припомняне. Последно ми бяха нъпълнили нещо друго от него, сега отидох да сигурно място, аромата си е точно какъвто трябва да бъде-лек  тамян Simple Smile

Преди време пробвах на кожа на Заг- Ноар пур фем Том Форд.  Останах доста учудена от началото на аромата нещо зелено и помислих че жената се е объркала и ми е пръснала от друго. След това обаче се промени и стана това което трябва. Когато тествах оригинала не забелязах такова начало. Не че  е лошо, ще го пробвам пак след време , че сега е доста топло за него, но тези които са го ползвали зимата да се изкажат има ли такова нещо или аз нещо съм се объркала Grinning

# 112
  • BG-DE
Ами при мен няма зелено, а силно вишнево начало, което постепенно затихва. В началото и аз реших, че са ми сипали нещо друго, защото ароматът ми се развива като нещо средно между МЧР и Долчелезир  #Crazy и общо взето не ми е много близък с оригинала   Simple Smile

# 113
Ясно.  Наесен направо оригинала ще тествам пак.  МЧР и Долчелизир наистина си приличат, но в последния има и ром та даже повече ми харесваше  Grinning

mariqivanova799, най-добре си намери малки шишенца наистина, защото и 30 мл за някои аромати са много. С 10 мл е най-добре.  Simple Smile В Рефан би трябвало да имат 30 мл и аз ги предпочитам като разфасовка.  Явно при вас са решили че това няма да ви стигне та са започнали от 50  ooooh! Grinning ама то е нормално на морето какво ще си играят.

Днес го засякох Червения чай- 3 часа си издържа без подновяване.

# 114
  • Бургас
raznejena*,наистина е по-добре да се купуват малки количества парфюм,едно лято се бях влюбила в номер 150 на Рефан,взех 30 мл,изпръсках ги с кеф.После реших,че трябва да купя 50 мл,да си имам и стана така,че ми омръзна и стоя в шкафа докато не изветря.Между другото на вас изветряват ли ви парфюмите,имам един такъв случай с този на Рефан и още един с Роксан.Уж на тъмно стоят,но се променят.И един на Орифлейм беше станал направо неприятен,но беше на шкафа и го напичаше слънце.

# 115
  • Бургас
mariqivanova799 Можеш да питаш момчето в магазина за Заг дали продава само шишенца. По мои спомени имаше от 10,12 и 15мл.  Hug

# 116
  • Бургас
mariqivanova799 Можеш да питаш момчето в магазина за Заг дали продава само шишенца. По мои спомени имаше от 10,12 и 15мл.  Hug
bouquet,благодаря,но ще изнахалствам малко и ще попитам къде е магазинът на Заг и горе-долу на какви цени са им парфюмите,тези дни ме е хванала парфюмната мания.

# 117
  • Бургас
Магазинът на Заг е срещу централния офис на ДСК,30мл. е към пет и нещо с твое шишенце.Най-евтините шишенца са малко над два лв.

Последна редакция: вт, 21 юни 2016, 17:44 от Bright Crystal

# 118
  • Бургас
bouquet,благодаря,но ще изнахалствам малко и ще попитам къде е магазинът на Заг и горе-долу на какви цени са им парфюмите,тези дни ме е хванала парфюмната мания.
Магазинът на Заг е до подлеза на Операта, от страната на ДСК, както е писала Брайт. Цената е 18 ст. на мл. до колкото си спомням. Те нямат допълнителни капки. Шишенцата им са скъпи, но пък са много хубави. Разпръскват много фино. Мисля, че 10 мл. шишенце с парфюм излизаше 3,65 лв., а 15 мл. - 4,40 лв. Разгледай, имат добри неща, може да си харесаш нещо.  Peace
Разнежена, имитацията на Ноар от Заг не е лоша. В първите 20-тина минути определено има разлика, но после е добре. Като цяло си заслужава, освен това се предлага само от тях. Аз изпръсках една малка бутилка от оригинала през зимата и после си взех този още като го пуснаха, но вече му е топло. Пробвай отново като се застуди.  Peace

# 119
  • Бургас
Благодаря ви за отговорите,ще разгледам и шишенцата, и ароматите на Заг. Hug bouquet

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 00:58 от mariqivanova799

Общи условия

Активация на акаунт