Сполучливи имитации на маркови парфюми - 15

• 122 126
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
Bright Crystal,хубаво го пробвай даже си потърси малка отливка бих те посъветвала най-добронамерено. Хубав е аромата, но навремето колко хора го купиха и после го разменяха. Лично за съм го купувала и разкарвала два пъти. Не ме плаши аромата нося и много по-хард неща , но само от мирисане не можеш да си сигурна че ще го носиш. А и наистина е по към зимен така че имаш време. Не се подвеждай по мнения точно за този аромат добре го изтествай.  bouquet

# 631
BilyanaMoon , Бижу ти е дала линк , аз точно от там си поръчах  Peace  .

Относно Прада Кенди, аз само варианта на Заг познавам , но сега ще потърся и на другите фирми, които ми препоръчахте  bouquet

Днес в обедната почивка ходих до Рефан със списъче, но нито едно от нещата ги нямаше  Tired . Уж ще ги поръчат за другата седмица ........бе не мога да чакам .....ще видим каква глупост ще измисля пак  Laughing  . Хубавото е, че от там си вземам по 10 мл. и ме устройва идеално да се запозная с аромата, но сега взех много лошо да заглеждам и сайта ми  Mr. Green

Да Ви питам IDYLLE GUERLAIN, освен в имитация на Заг има ли го при другите марки? На мен ми хареса този, но не познавам оригиналния аромат и не знам колко е близо до него.

П.П. Видях на първа страница  за Jodex, Parfen

Последна редакция: пн, 08 авг 2016, 18:50 от lina1313

# 632
  • Бургас
Нежност,благодаря ти много за съвета bouquet,аз пръснах само на китките,другаде по мен не съм,но ще се поправя.Пак ще отида и ще пръсна по-смело по врата и в деколтето да видя как ще ми стои. Laughing Знам,че е труден парфюм,но изненадващо ме грабна,а и ми напомня на нещо... Heart Eyes Лина,Идилията на Герлен в имитация на Заг е много зле,почти не я усещам и е доста далеч от оригинала. Имат я още Парфен и Баргело.

# 633
  • BG-DE
IDYLLE GUERLAIN на Заг никак не е сполучлив, една идея по-добре е версията на Парфен но като цяло добра имитация на този аромат, аз поне, не съм срещала. Днес минах с една приятелка през Заг да си сипе Ноар и дамата преди нас купуваше Бамбу, така приятно, нежно и много познато ми замириса, че отнесох една 30-ца, а бях се зарекла да се спра с имитациите  Laughing Пръснах си на ръката и след около 15-ина минути вече бях сигурна на какво ми напомня на олекотена версия на Бърбъри Лондон (някога много го харесвах), оригинала съм мирисала веднъж и нямам спомен да ми е навял подобна асоциация, а понеже изобщо не ме впечатли повече не съм го и пробвала. Предполагам, че версията на Заг няма много общо с оригинала но пък е чудесна  Laughing

# 634
Благодаря Ви, момичета  bouquet

П.П. Кристалче, аз го имам Elixir des Merveilles ....за мен е уникален парфюм! До сега не съм усещала нищо да ухае така. Аромат на лукс, но и наистина е доста труден. В началото го усещах повече мъжки, после ми  стана малко унисекс, дори и сега така го усещам. Определено е за студено време  Peace

Последна редакция: пн, 08 авг 2016, 19:41 от lina1313

# 635
IDYLLE GUERLAIN на Заг никак не е сполучлив, една идея по-добре е версията на Парфен но като цяло добра имитация на този аромат, аз поне, не съм срещала. Днес минах с една приятелка през Заг да си сипе Ноар и дамата преди нас купуваше Бамбу, така приятно, нежно и много познато ми замириса, че отнесох една 30-ца, а бях се зарекла да се спра с имитациите  Laughing Пръснах си на ръката и след около 15-ина минути вече бях сигурна на какво ми напомня на олекотена версия на Бърбъри Лондон (някога много го харесвах), оригинала съм мирисала веднъж и нямам спомен да ми е навял подобна асоциация, а понеже изобщо не ме впечатли повече не съм го и пробвала. Предполагам, че версията на Заг няма много общо с оригинала но пък е чудесна  Laughing
Аз си взех Бамбу преди около две седмици,като преди това го мирисах в оригинал.За мен е абсолютно същия.Дори си бях пръснала на листче и като го извадих и сравних е едно към едно.Но може би зависи и от магазина.В Пловдив,там откъдето аз ги взимам,са наистина много трайни и максимално се доближават,а знам,че има още един магазин,който е малко по-скъп и не са така добри ароматите,да не би нещо да разреждат  newsm78

# 636
  • BG-DE
Както казах не познавам оригинала, еднократно пръсване преди месеци не е нищо, може и да прилича не знам  Laughing обаче се развива, вече не ми напомня на Бърбърито, а на нещо друго но не сещам какво   Thinking Хубав е, харесва ми  Simple Smile

# 637
... дамата преди нас купуваше Бамбу, така приятно, нежно и много познато ми замириса, че отнесох една 30-ца, а бях се зарекла да се спра с имитациите  Laughing Пръснах си на ръката и след около 15-ина минути вече бях сигурна на какво ми напомня на олекотена версия на Бърбъри Лондон (някога много го харесвах), оригинала съм мирисала веднъж и нямам спомен да ми е навял подобна асоциация, а понеже изобщо не ме впечатли повече не съм го и пробвала. Предполагам, че версията на Заг няма много общо с оригинала но пък е чудесна  Laughing
Някога имах Бърбъри Лондон(в оригинал) и ме душеше с многото си цветя. Бамбу много ми харесва, но аз имам версия на Гардени(ако не се лъжа Crazy) и въобще не ми прилича на Лондон. Не знам колко прилича и на оригиналното Бамбу, защото не го познавам, но това наливното е трайно и хубаво. Не завършва зле. Нося си го с удоволдтвие!

# 638
  • BG-DE
И на мен вече не ми прилича на Лондон но определено ми напомня на нещо обаче имам чувството, че не ми е траен но утре ще го пробвам по-обстойно  Simple Smile Бижу, откъде купуваш Гардени?

# 639
На пазара в Дружба има един козметичен магазин до сладкарница Дайски. Там има тази марка + още някаква, тя май е в готово отляти шишенца, но не си спомням коя е другата марка Blush Някой път като ходя натам, ще проверя.

# 640
  • BG-DE
Благодаря, имам приятелка, която много си пада по Ейнджъла на Гардени ще я информирам, че там ги има  bouquet

# 641
Да споделя, че докато си ровя за книги, видях, че е-зона предлагат парфюми на Парфен https://www.e-zona.bg/category/parfyumi-parfen-13047 . Не е богат асортимента, но все пак е нещо в сравнение с цените в сайта им  Peace

# 642
  • БУРГАС
Благодаря Ви, момичета  bouquet

П.П. Кристалче, аз го имам Elixir des Merveilles ....за мен е уникален парфюм! До сега не съм усещала нищо да ухае така. Аромат на лукс, но и наистина е доста труден. В началото го усещах повече мъжки, после ми  стана малко унисекс, дори и сега така го усещам. Определено е за студено време  Peace

Здравейте,това уникално парфюмче има ли имитацийка?

# 643
vevetka ,  Elixir des Merveilles мисля, че няма имитация , но не съм много сигурна. Bargello предлагат 152-Marveiles Hermes, но до колкото съм чела е имитация на http://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Eau-des-Merveilles-9.html   Peace

Дано се включат и други момичета/момчета и да кажат   Simple Smile

# 644
BilyanaMoon , Бижу ти е дала линк , аз точно от там си поръчах  Peace  .

Относно Прада Кенди, аз само варианта на Заг познавам , но сега ще потърся и на другите фирми, които ми препоръчахте  bouquet

Днес в обедната почивка ходих до Рефан със списъче, но нито едно от нещата ги нямаше  Tired . Уж ще ги поръчат за другата седмица ........бе не мога да чакам .....ще видим каква глупост ще измисля пак  Laughing  . Хубавото е, че от там си вземам по 10 мл. и ме устройва идеално да се запозная с аромата, но сега взех много лошо да заглеждам и сайта ми  Mr. Green

Да Ви питам IDYLLE GUERLAIN, освен в имитация на Заг има ли го при другите марки? На мен ми хареса този, но не познавам оригиналния аромат и не знам колко е близо до него.

П.П. Видях на първа страница  за Jodex, Parfen

Версията на Заг и аз я определям като НЕдобра.

За мен най - сполучлива беше версията на Джодекс. Не съм сигурна към момента дали някъде онлайн могат да се поръчат техни аромати.

Предполагам, че и версията на Баргело няма да е лоша.

Общи условия

Активация на акаунт