Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №12

• 65 117
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета да попитам някой знае ли др.Ставрев кога ще е в отпуска

# 76
  • Пловдив
Мистика, на мен д-р Матев ми беше на късмет още при първия ЗЕТ, тъй че вярвам, че и на теб ще ти е на късмет. Успех!!!

# 77
Здравейте момичета на 5 ще ми е трансфера ...Мн.Ми е притеснено

# 78
Е защо?

# 79
Ами страх ме е ,за първи път ще ми е...незнам какво представлява...пък и резултата.... newsm78

# 80
Ще те викнат в 8 сутринта. Ще те прегледат на ехограф, след което те настаняват в една от стаите и ти връчват 1.5 литра вода, защото трансфера се извършва при пълен мехур. Самия трансфер ще е някъде към 11 - 12 часа. Имай това предвид като пиеш водата, защото при първия ми трансфер мехура ми беше пълен в 9 и едва устисквах да не се опикая, като самата процедура ми беше в 13 часа. Акушерките идват и те привикват през половин час да те видят на ехограф дали е пълен мехура. Когато дойде лекаря, те вкарват в операционна, слагат те на магарето, пускат класическа музика и...цялата работа трае по - малко от минута. Първо спекулум, после катетър, после ембриончетата, слагат ги при мама и готово! Идват санитарките, прехвъррят те на подвижно легло, оттам ва леглото в стаята, пъхат ти една подлога под дупето, трябда да пишкаш, колкото и да те е срам и да ти е странно,иначе другия вариант е гаден - катетър. Оставят те да лежиш 2 часа и те изпращат по живо по звраво, като теста ще ти е 12 дни по късно. Аз лично реших да остана и през нощта, за да огранича движенията максимално.
Няма нищо страшно. Процедурата дори би била приятна, ако не е препълнения мехур. Като ви се допишка много, кажете на акушерките, те ще ви дадат чашка и ще ви кажат докъде може да я напълните, за да освободите малко изстрадалото мехурче. Аз при втория трансфер на няколко пъти изпусках напрежението и успях да се насладя на самата процедура.
Та няма нищо страшно, или болезнено.
Успех!

# 81
Ще те викнат в 8 сутринта. Ще те прегледат на ехограф, след което те настаняват в една от стаите и ти връчват 1.5 литра вода, защото трансфера се извършва при пълен мехур. Самия трансфер ще е някъде към 11 - 12 часа. Имай това предвид като пиеш водата, защото при първия ми трансфер мехура ми беше пълен в 9 и едва устисквах да не се опикая, като самата процедура ми беше в 13 часа. Акушерките идват и те привикват през половин час да те видят на ехограф дали е пълен мехура. Когато дойде лекаря, те вкарват в операционна, слагат те на магарето, пускат класическа музика и...цялата работа трае по - малко от минута. Първо спекулум, после катетър, после ембриончетата, слагат ги при мама и готово! Идват санитарките, прехвъррят те на подвижно легло, оттам ва леглото в стаята, пъхат ти една подлога под дупето, трябда да пишкаш, колкото и да те е срам и да ти е странно,иначе другия вариант е гаден - катетър. Оставят те да лежиш 2 часа и те изпращат по живо по звраво, като теста ще ти е 12 дни по късно. Аз лично реших да остана и през нощта, за да огранича движенията максимално.
Няма нищо страшно. Процедурата дори би била приятна, ако не е препълнения мехур. Като ви се допишка много, кажете на акушерките, те ще ви дадат чашка и ще ви кажат докъде може да я напълните, за да освободите малко изстрадалото мехурче. Аз при втория трансфер на няколко пъти изпусках напрежението и успях да се насладя на самата процедура.
Та няма нищо страшно, или болезнено.
Успех!
Шошши много благодаря за разясняването на самата процедура.То и при инсеменацията е нещо подобно.

Последна редакция: нд, 03 юли 2016, 09:30 от Necinka

# 82
Много благодаря 😘😘😘😘💜💜💜

# 83
Мистика, на мен д-р Матев ми беше на късмет още при първия ЗЕТ, тъй че вярвам, че и на теб ще ти е на късмет. Успех!!!
Мерси, Вале  Heart Eyes При мен ново двайсе - първо ми закъсня 4 дни, и на 2-ри ден прогестерона е 2  Crossing Arms Сигурна съм, че е от дуфостона, дето го пих 10 дни преди цикъла и аз не разбрах защо Sad Вместо да започна фемара, сега ще пия преднизолон три дни и ще видим как е. Дали ми се прецака ЗЕТ-а пак Sad
Искра, пиши какво стана, мина ли трансфера?

# 84
Здравейте момичета💜💜💜вчера ми беше трансфера ,вкараха ми две снежинки ,на 17ми е теста...банално е ,но се притеснявам дали ще стане и най-вече дали някакви симптоми няма да хвана да си търся,защото разочарованието ще е много голямо 💜💜💜много ще се радвам,ако някой пише "евентуално"дали може да се хванеш с нещо...Целувки 😘😘😘

# 85
Искра,не търси симптоми,опитай се да си спокойна и гледай да се разсейваш с нещо . Стискам палци да ни зарадваш:)

# 86
Искра, чудесна новина  Hug
Стискам палчета всичко да е наред и да ни се похвалиш с положителен резултат  Heart Eyes Hug

# 87
Искра, стискам палци да ни зарадваш с високо ЧХГ след някой ден!
Мисти, как си, повтори ли прогестерона?

# 88
Краси, тъкмо се връщам, всичко е наред - 0,39. Само нерви си вкарах с това ранно ходене. Почвам сега фемарата и дано всичко е по план вече. Ти как си, растете ли Simple Smile

# 89
Ех, че хубава новина, знаех си че ще влезе в норми Hug . Почвай Фемарата и вече всичко ще е наред.
Ние сме добре, дребния расте, аз дебелея... Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт