Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №12

• 65 700
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Дебелей си спокойно, това да е Wink Хайде и аз да се присъединя, пък после ще отслабваме  Party

# 91
Ще се присъединиш и ти и другите мацки, просто няма начин!
Пожелавам на всички да бременеем и да гушкаме живи и здрави бебоци! Heart Eyes

# 92
Благодаря ви😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹а колко трябва да е чгх?

# 93
Някой беше питал за отпуската на Ставрев: от 25 юли до 29 го няма.

# 94
Здравейте момичета.Знае ли някой др.Минев кога ще е отпуска?

# 95
До 19.07.16г

# 96
krassi14 много благодаря. bouquet

# 97
За нищо Simple Smile.
Мисти, как си, кога ще ходиш на преглед за проверка на лигавника?

# 98
Краси, утре съм при Матев.  Да отивам вече, че лудичките са ми хванали яко  Mr. Green Ти щак си, кога ще ходиш на контролен при Минев?

# 99
Значи да стискаме палци за утре!
Аз трябва да ходя чак началото на другия месец, ако не ме хванат лудите и да ида по рано  Laughing

# 100
Значи да стискаме палци за утре!
Аз трябва да ходя чак началото на другия месец, ако не ме хванат лудите и да ида по рано  Laughing
Оо, този път ще се уцелим, да знаеш  Mr. Green За протокола от днес - много съм доволна от д-р Матев. Лигавица на 9-ти ден - 8,7. Накарах го да пуснем пак микробиология, че съм изтрещяла нещо с тея тема  Sick Въпреки, че пих два АБ преди цикъла Sad Вика ме пак в петък, ще пуснем естрадиол, за да видим дали наистина има нужда от някакъв естрофем или ще си карам така.
Искра, загуби се, какво става?

# 101
Еее браво, супер е лигавицата Hug.

# 102
Здравейте, момичета  Hug
Аз все още чакам цикъл... Tired, миналата седмица имах за два дни много слабо зацапване и се зарадвах, че ще ми дойде, но не би...чудя се какво да правя, да чакам ли още, да отивам на лекар, за да мислим как ще го предизвикваме ли...аман вече  Tired
Шоши, помниш ли след хистерото на полип дали имаше такива отклонения в цикъла на следващия месец? Да знам дали е от това или си ми е от поликистозата...
Искра, ти как си? Не остана до теста  Hug

# 103
__Жана__ кога ти е е било хистерото и кога е трябвало да ти дойде.

# 104
Хистерото ми беше на 06.06., а последният цикъл беше на 29.05./изключително слаб и необилен, хем го предизвикахме с Дуфастон/. Confused

Общи условия

Активация на акаунт