Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №12

• 65 022
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
За март ме нави  Wink Hug
Когато имам график, веднага ще ти драсна да ти кажа коя е първата ми почивна неделя и ако е удобно за другите момичета, да се срещнем  Heart Eyes

# 691
  • пазарджик
За сега на 11 март съм свободна през деня,ако не изникне нещо. Hug

# 692
Момичета,тъкмо се връщам от лабораторията,след 16-00 ще знаем какво е положениета.Краси,дано да има ЧХГ,пък колкото толкова.Попринцип,около тези дни трябваше да ми дойде цикъла.Днеска ми 11 ден след трансфера.Имам някакво главоболие,което ме докарва до прилошаване и леко ме приболява ниско долу,като преди цикъл.Дано е за хубаво. #Crazy
На всички които успеят да се съберат-поздрави и много положителни емоции (не изреждам имена,че ще пропусна някой).
Пак ще пиша след резултата.Много усмивки.  newsm51

# 693
Стискаме палци, Теди и чакаме да се похвалиш с положителен резултат.
Не мога да забравя какво преживявах, когато аз правих кръвен тест, за щастие положителен, резултата му спи сладко до мен. Пожелавам го от сърце на всички "чакащи". Вярвам, че ще се случат нещата при всяка една от Вас, независимо от усилията и тревогите.

# 694
Теди, айде чакам да се похвалиш Heart Eyes

# 695
Тедии, стискам палци за едно тлъсто ЧХГ!  EFP

Жанче, супер, чакам да пишеш, когато ти се изясни мартенския график.
Дани, чудесно.
Очаквам още желаещи да се включат.  Wink

# 696
Здравейте момичета,тестът е положителен,но стойностите са малко ниски.Доки иска в понеделник пак да го направя.Моля Ви,да стискате палци,за да се удвоява правилно.Мисля почивните дни да си почивам.Късмет на всички. newsm17 newsm51

# 697
Здравейте момичета,тестът е положителен,но стойностите са малко ниски.Доки иска в понеделник пак да го направя.Моля Ви,да стискате палци,за да се удвоява правилно.Мисля почивните дни да си почивам.Късмет на всички. newsm17 newsm51
Стискаме палци и двамата с дребния Hug.Ти си почивай и всичко ще е наред.Колко е стойността?

# 698
Нисичко 32.9,само се моля да не тръгне на долу и да е поне двойно в понеделник. Praynig

# 699
Теди, имаш палчета и от мен  Heart Eyes
Всичко ще е наред.

# 700
Нисичко 32.9,само се моля да не тръгне на долу и да е поне двойно в понеделник. Praynig
Ще е удвоено, не се притекнявай.

# 701
Благодаря ви момичета,потъвам в молитви до понеделник. Praynig bouquet

# 702
Стискам силно палци!  Praynig

# 703
Теди, стискам палчета!!!

# 704
Някой знае ли дали д-р Минев е в страната?

Общи условия

Активация на акаунт