А караниците на тема свекърва са българска /а и не само/ класика. Добре дошла в отбора!
Нали не мислите, че вечер мамите отварят лаптопа пред мъжете си и казват "виж, мило, днес със съфорумките как подредихме майка ти - всички са съгласни, че е дърта кукумявка, освен това готви гадно, глупава е и е използвачка".
Мъжът ти трябва тепърва да научи доста неща - къде не му е работа да пипа, както и да не се прави на щраус по отношение на очевидни неща, били те и не особено ласкави за близките му. Ситуацията се е получила неудобна с принос от всички страни, но неговата реакция е просто неадекватна на случката, багаж щял да събира. 
)) Абсолютно споделям. От следене полза няма, само човек се тормози. Казвам го от позицията на човек, хващал отсрещната страна в изневяра. Ако другият не е читав, това и без следене си проличава.
)) Абсолютно споделям. От следене полза няма, само човек се тормози. Казвам го от позицията на човек, хващал отсрещната страна в изневяра. Ако другият не е читав, това и без следене си проличава.
предпочитам някой да ми бръкне в телефона, отколкото да ми разнася семейството по цяла България.
Ще ме обсъжда зад гърба ми някоя си случайна простакеса колко често съм омитала трохите от килима, как ли пък не.
Препоръчани теми