Слънцезащитни млека, лосиони, спрейове...

• 33 843
  • 199
  •   1
Отговори
# 165
Определено не е отбелязано. Увериха ме и "консултантите" в аптеката, от която го взех, че не би трябвало да има, но това беше ефектът при мен. Много бяла съм, за това държах на качествен продукт и висок фактор в началото. По-евтините марки дори не ги погледнах, но малко съжалявам защото колежката ми е много доволна от Евелин, а е по-бяла от мен, но това е друга тема. Бях си навила, че най-ниският клас, който ще ползвам са Гарниер и Нивеа и то сериите с бронз ефект. Факт е, че много потъмнях, още на 3-тия ден имах страхотен загар, но е факт и че бързо го изгубих като се върнах в София.  Sad И все пак го препоръчвам, защото пък за първа година не изгорях. Въпросът е колко траен искаш да ти е тенът  Peace

# 166
Бях си навила, че най-ниският клас, който ще ползвам са Гарниер и Нивеа и то сериите с бронз ефект.
Между другото, сега лятно време много се интересувам и чета за слънцезащитата като цяло, и стигнах до извода, че Гарниер са по-добри от Нивеа. Peace

# 167
  • София
Тази година пропуснах морето, но пък не пропуснах да изгоря. Бях си взела Lancaster мъгла 30ти фактор, след като изгорях, се пръсках няколко дни. Много съм доволна откъм защита, но откъм аромат... Sick

# 168
+ 1  Peace за Garnier спреят - Предпазва като създава блестящ филм на кожата и има приятен аромат.

# 169
  • Тра-ла-ла
За второто моренце използвах Piz Buin Allergy Lotion SPF50 първите 3 дни. Доволна съм, не изгорях. Но не знам дали се дължи на факта, че вече съм имала няколко бани преди това или защото като цяло не успях да почернея заради климата. Следващите дни бях с Bioderma Photoderm Spray SPF 30. Последните 2 дни не се пазих много и се мазах със ZIAJA sun tan accelerator. Наистина почернях доста бързо, но няма фактор и кожата малко ме пощипваше после. Но нищо фатално като изгаряне или белене

# 170
https://www.google.cz/search?q=eucerin+sunscreen+cream+english&a … 3CspXu5pb5l1hM%3A
Аз съм с този крем трета година, само че фактор 30, не 50. Ежедневно, има доста ходене навън.
Доволна съм, догодина ще си търся крем с минерални филтри обаче.

На биодерма кремът ми идва мазен и ми излизат пъпки.

# 171
  • SF
Да, но естественото потъмняване за седмица, не ти се отмива нали?
Естественото - не, но то е доста минимално на фона на "боядисаното". Споделям опита си тази година с Гарниер, не ангажирам никого с мнението ми. Взех го с големи очаквания, но леко се разочаровах.

Аз не се почувствах ангажирана, но попитах, защото и аз съм със същото олио. Потъмняла съм и затова те питам - ще се отмие ли? За цялото време все пак кожата ми е потъмняла, защото това не е защита с фактор 50. Моят е 10, което означава, че очаквам "под боята" да има и тен като за 10-и фактор.

Между другого днес изгорях. Щото толкова ми е акълът. Уж за малко, уж духаше вятър, щях да се обличам, само малко, набързо... не се намазах с нищо и сега съм винено червена. Все пак  успях да се намажа с някакво какаово масло като сапун, без никакъв фактор. Поне не ми се сбръчка кожата благодарение на него. Ако не го бях намазала, сега щях да съм като мокет на пипане.

# 172
Това е официалният отговор на Гарниер по темата:
"Уважаема ....., благодарим Ви за въпроса и проявения към продуктите на Garnier интерес. Спрейовете Garnier Ambre Solaire от серията Ideal Bronze са предназначени за тъмна кожа, която лесно потъмнява. Формулата им е обогатена с комплекс, който стимулира синтеза на меланин в кожата и осигурява сияен и дълготраен тъмен тен, но не съдържат съставки за самостoятелен тен. Списъкът на всички съставки се намира върху всяка отделна опаковка, където можете да прочетете всички съставки, които съдържа посоченият продукт. Хубав и приятен ден Ви пожелава Ивана - Garnier:)
Край на разговора"

# 173
  • Варна
Аз много харесвам да имам шимър частици по тялото. И пак да ви питам дали се сещате за такъв продукт?

Piz buin  Peace

# 174
  • София
Аз си взех този от DM ,но ще го тествам след две седмици.И аз се чудех дали има автобронзиращ ефект,но го взех въпреки това.По принцип съм с ужасно бяла и изгаряща кожа,тен почти не хващам,така че не храня големи надежди,важното е да не изгоря.

# 175
да, тези имат лек бронзиращ ефект
ползвах единия миналата година, но вече не помня кой

# 176
На сайта на ДМ пише : Für natürlich schöne Bräune - ohne Selbstbräuner. Не би трябвало да има автобронзант

# 177
И аз взех един такъв, но спрей. Няколко пъти го ползвях на басейн. Ефектът беше като с Гарниер. За мен имат бронзант, не вярвам на това, което пише на опаковките. Много по-различни са от продуктите без бронз ефект. Но пак пиша - мое мнение.

# 178
А поне пази ли? Като гледам, въпросният спрей е само 15 фактор, което не е много... Peace

# 179
Определено има защита. Аз имах тен вече, когато започнах да се мажа с него. Бях изхабила един спрей Гарниер 30 фактор на морето, 15 фактор на Ейвън (който никога повече няма да повторя да си взема) и спрей Нивеа с бронз ефект по басейни в София. Мажа се често, точно заради ниския фактор. Единия ден на басейта реших да се "правя на мъж" и понеже съм "свикнала със слънцето" да не се мажа, въпреки че ми беше в чантата - прибрах се като рак. Това ми беше единстното изгаряне за това лято. Най-довална откъм защита съм от Гарниер Идеал бронз, но и Сън денс става, ако се мажеш често и обилно. А и като се има предвид цената му, според мен си заслужава  Peace
ПП: Имаше един недостатък при мен - изсушава доста кожата, а по принцип ми е мазна. Гарниер овлажнява доста добре, Нивеа -също, а с този кожата ми стана на люспи след няколко часа.

Общи условия

Активация на акаунт