Слънцезащитни млека, лосиони, спрейове...

• 33 848
  • 199
  •   1
Отговори
# 150
Препоръчайте шампоан за ежедневна употреба за след слънце. Миналата година използвах маска за коса за след слънце на Биопоинт, но не останах доволна - косата ми стоеше много суха, въпреки, че е със склонност за бързо омазняване. За лице ползвам 50 фактор на Uriage и съм доволна. Тази година си взех и за тяло от детската серия на Uriage, ще споделя ефекта другата седмица Simple Smile

# 151
Момичета, ще нахлуя в темата с едно много кратко питане. Има ли тема за лосиони за изкуствен тен или тук мога да намеря информация, ако прочета всичко назад? Благодаря!  bouquet

# 152
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате някакъв лосион/олио за хубав тен и цена до към 20-25лв.?  newsm78

# 153
# 154
# 155
Aз съм готова за Мексико.
За второ лято се доверявам на Ла рош,спрей за тяло с 60 фактор,отделно крем за лице с 60 фактор.Допълнително на Алба Ботаника 45 фактор с лавандула и на Coola - балсам за устни 30 фактор и спрей за лице,който също фиксира и грим 30 фактор.Остава ми да купя слънчев спрей за косата и...догодина пак.

# 156
  • Бургас

Beautyholicа бях те питала в темата за придобивките , но ще прехвърля въпроса си тук за Coola спрея фиксатор за грим, дали ти харесва , какво е усещането?

# 157
Ползвах го вече два пъти и не разтича или разваля грима.По етикет - хидратира,освежава,поддържа грими цял ден.Ползва се лесно,няма цвят,2-3 пръскания и воала.Не знам доколко успешен е като протекция срещу слънцето,но е с добър фактор 30 и ако кожата ти не е млечно бяла,податлива на слънчеви петна,си мисля,че не ти трябва допълнителен слънцезащитен.Не ми харесва химичната,леко спиртна миризма обаче.

# 158
  • Бургас / София
Мнение за това

# 159
Интересувам се от това. Аз мисля, че е от типа продукти, които стимулират почерняването, но чета, че казвате, че е с автобронзант... Rolling Eyes

# 160
wdv аз ползвах тази серия на Гарниер и според мен има автобронзант. Определено се прави хубав тен, но за седмица без излагане на слънце, буквално се отмива (е, ни съм като през зимата, но не съм и много черна). Това ме навежда на мисълта, че освен естествено потъмняване има и оцветяване.

# 161
  • SF
Да, но естественото потъмняване за седмица, не ти се отмива нали?
Още малко с 20 и ще мина именно на този Гарниер, но с фактор 10.
Аз много харесвам да имам шимър частици по тялото. И пак да ви питам дали се сещате за такъв продукт?

# 162
Здравейте, някой ползвал ли е тези продукти: http://www.enzo.bg/hawaiian-tropic/sation-protection-vodoustojch … -za-slnce-spf-30/ и http://www.enzo.bg/hawaiian-tropic/protective-slncezasshitno-vod … kho-maslo-spf-30/
Може ли да ми препоръчате слънцезащитен продукт, който да ускорява тена, бързо потъмнявам, но сякаш стигам до едно положение, а ми се иска да почернея повече  Laughing Simple Smile

# 163
Да, но естественото потъмняване за седмица, не ти се отмива нали?
Естественото - не, но то е доста минимално на фона на "боядисаното". Споделям опита си тази година с Гарниер, не ангажирам никого с мнението ми. Взех го с големи очаквания, но леко се разочаровах.

# 164
Трудно ми е да го повярвам и е много разочароващо... Никъде не е отбелязано да има автобронзиращ ефект... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт