Слънцезащитни млека, лосиони, спрейове...

• 33 831
  • 199
  •   1
Отговори
# 75
  • SF
Не пишем, защото може би нямаме какво да споделим за тези продукти.
Аз мога да кажа за Биодерма - с 30 фактор, за 2 часа изгорях. На другия ден пак, на третия - пак. Повече няма да го купувам.
Тук споделихте за ситни обривчета. Аз мислех, че това е слънчевата ми алергия, която ми се появи една година внезапно. Да не би наистина да е било нещо от слънцезащитните продукти??? - Гарние 30, с което не се изгаря според мен, Юсерин 25э и Нивеа 18, 15 съм ползвала за тези години, в които имах въпросната реакция.

# 76
"Юсерин" 25 фактор е балсам за слънчевата ми алергия. Също и "Ла Рош Позе" против слънчев дерматит е ефикасен, само че не ми допадна много като консистенция и усещане, та тази година се върнах пак на "Юсерин".

Само че при мен алергията не е във вид на ситен обрив, ами на големи и силно сърбящи "буци" по тези участъци на кожата, които са били повече изложени на слънце – ръце, крака, лице... Появяваха се само вечер, няколко часа след плаж, и изчезваха до сутринта. Така и не разбрах дали е реакция само към слънцето, или към комплекса от слънце, басейн и слънцезащита. Откакто открих "Юсерин", направо се родих. Купувам си промоционалния пакет, заедно с препарата за след плаж, от който също съм много доволна.

# 77
От неделя до вчера бях на плажа. Както писах, до сряда се мазах с Гарниер Идеал бронз 30. Последното мазане с него ми беше в четвъртък сутрин, след което минах на хидратиращ лосион на Ейвън 15 фактор. Съжалявам искрено, че не си взех още едно мляко на Гарниер преди да тръгна от София. Не знам дали от млякото или от басейна в хотела, или пък от слънцето, но в четвъртък след обед ми се появиха ситни пъпчици по шията и раменете.  Никога до сега не са ми се появявали такива. Така че може би и смяната на лосиона има значение. Направих хубав тен, доволна съм и че не изгорях, което винаги ми се случва поради много бялата кожа. Днес, 24 часа без излагане на слънце, пъпчиците са се поскрили. Ако ми позволите един съвет-запасете се със слънцезащитни продукти преди да стигнете до морето, поне българското, защото цените там са... думи нямам. Лосионът на Гарниер го взех за 19.95 от София, в Созопол беше от 30 до 35 лв на различните места. Пропуснах да спомена, че съм много доволна и от лосиона за след слънце пак на Гарниер.
Относно Пиз Буин- препоръчаха ми ги горещо в една аптека, особено за светла кожа. Не ги пробвах, но може би догодина бих опитала и с тях. Весело и защитено лято на всички! Simple Smile

# 78
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Миналото лято бяхме с Дейлонг, това също съм заложила на него и на Рок, защото съм страшно доволна и от двете марки. Дейлонг е по-мазен и лепкав, но това не ме притеснява на плажа. Рок е с по-немазна консистенция.
Ползвали сме и Рiz buin - също много обичани продукти.
За себе си съм забелязала, че не всички продукти с еднакъв фактор пазят еднакво добре. Преди две години цялото семейство изгоряхме, ползвайки така хваления във форума Бочко с фактор 50.

# 79
  • SF
Рiz burn бяха изчезнали от нашия пазар, нали!
Ще ги пробвам, но сега трябва да се отърва от Биодерма. Остава й още малко. Вече не горя, но и не почернявам. Нищо! Не ме интересува. Лятото едва сега започва и ще направя тен.
Непременно ще ползвам Рiz buin.

Вчера в аптеката гледах слънцезащитните, понеже се чувствам много мината с тази Биодерма и ми направи впечатление, че Daylong са с много прилични и приятни цени, в сравнение с останалите продукти от същия клас  - Виши, Юсерин, Авен, Биодерма и така нататък - знаете ги аптечните марки.

# 80
Ползваме мляко на Рiz buin с фактор 50, но тенът ни е никакъв.

Кажете повече за тези бенки. Praynig Ако се мажат винаги, могат ли да станат злокачествени? Rolling Eyes

# 81
  • Sofia
V_345, по мои наблюдения козметиката на Avon много често причинява алергии. Поне моите впечатления са такива.

# 82
# 83
Мерси bouquet
Странна е тази част от интервюто, че слънцезащитните могат да повлияят негативно Shocked: При меланома становищата са противоречиви – има дори предположения, че предразполагат към израждане на бенките, но все още няма окончателно мнение за това. Оказва се, че защитните кремове предизвикват намаляване на имунитета на кожата. Затова все още сме скептични по въпроса дали предпазват от малигнения меланом.

# 84
Момичета имате ли впечатления от VELNEA? Май са собствена марка на дрогерии Лили...
Скрит текст:

# 85
Някой с отзиви за този крем :

Надявам се да се вижда.

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 17:50 от ..Луничка..

# 86
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ползваме мляко на Рiz buin с фактор 50, но тенът ни е никакъв.
За мен това е индикация, че кремът е добър.  Grinning

Луничка, линкът не се отваря.

# 87
Piz buin са много добри, бяха изчезнали у нас, но пак ги има от 2-3 години.
Ползвахме мляко 30 фактор, имаха и крем Day Long, дето се мацваш сутрин и това е за деня. Нито изгоряхме, нито почерняхме както се писа вече.  Mr. Green

Миналата година пробвах Sundance на DM за около 5 лв за 100 мл, вършеше работа 30ти фактор.

# 88
Учудвам се, че толкова хвалите PIZ BUIN. Преди време имаше изследване на WHICH и той заедно с още две марки не се бяха представили много добре.

# 89
За какво е било изследването?

Общи условия

Активация на акаунт