Слънцезащитни млека, лосиони, спрейове...

• 33 863
  • 199
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас / София
Привет в тази темата от мен.
На Авен слънцезащитата за лице най много ми харесва, направо си замества кремът за лице. Омръзна ми сухото олио на Биодерма и сега мисля да си взема Нивеа Протект и Бронз, понеже сухото олио ми идва с много висок фактор, когато потъмнея няма смисъл от 30 фактор.

# 136
Дами , да препоръчате лосион (за предпочитане масов) с цинков оксид (за предпочитане нано)? Повечето Гарниери , Нивеи и т.н. са с титаниев диоксид било то нано или не

А защо предпочитате да е нано? При слънцезащитата + е ако е "non nano".

# 137
"Non nano" няма размазване и е много "варосано" Rolling Eyes Преди няколко години се прекарах с един лосион с титаниев диоксид нон нано и беше ужас ooooh! Вчера си намазах лицето с някакъв крем на Бочко , отново с титаниев диоксид нон нано и пак същото. Тежки , гъсти , неразмазваеми и непопиваеми. По - скоро чуденката ми е защо масово се ползва титаниев диоксид. Аз поне не се сещам да съм виждал продукт с цинков оксид независимо нано или не.

# 138
Много доволна съм от този на Гарние
Скрит текст:

След изгарянето с Ла Рош-а този ни пази идеално. Въпреки че е по-нисък фактор, освен това се размазва и пръска по-лесно.

За след излагане на слънце това на Биодерма е много нежно и леко.
Скрит текст:
По принцип в топло време не обичам да нанасям млека, но с това няма неприятно усещане, и успокоява изгореното.

# 139
  • Тра-ла-ла
Тази година Bioderma ме предаде Tired С детският крем с фактор 50+ изгорях още на 2рия час от 1вия ден на плажа и в следващите дни продължих да си изгарям на различни места ooooh! А се пека доооста щадящо. Не знам защо така се случи при условие, че миналата година бях много доволна от комплектите им - 4 дни се мажех с фактор 50 и 4 дни с фактор 30 и си почернях без драми. Тази година усещането ми е все едно съм се мазала с някакъв безименен продукт за 5 лв от кварталния супермаркет. Не знам дали е от крема или слънцето с всяка година става все по-брутално.

Та се чудя с какво да заменя Биодерма-та newsm78 Нещо с фактор 50 или нагоре

# 140
Не е от слънцето, 2 съседни дни - през по-слънчевия бях с Гарнието 30, седях повече време извън чадъра и нищо не ми се случи. Предния ден с Ла Рош 50 и по-малко време на слънце изгорях.
Явно си зависи от самата формула на продуктите...

# 141
  • Тра-ла-ла
Аз вече съм в шашинг на какво да заложа newsm78 Уж медицински козметики, нещо по-така, цифра пари. Очаквам и формулата да е по-изпипана.

Майка ми беше на море 1 седмица преди мен - използвала е някакви по-евтини слънцезащитни продукти - и тя се оплака, че бързо е изгоряла, а стои на плажа до 11-12ч. В същото време племенникът ми на няма и годинка ползва детския на Биодерма и няма проблеми. Вярно, че не е висял колкото мен на плажа. За това си мисля, че може и слънцето да е гадно. Променя се природата. Даже и продуктите, които са ме спасявали от изгаряния в годините, едвам ме закрепиха този път ooooh!

# 142
Ние няколко години бяхме с Бочко и не сме имали никакви проблеми. Вчера пак взехме, защото не знаехме дали Гарнието ще пази, половината бяхме с едното, другите с другото и нямаше изгорели. А седяхме в най-силното слънце  Peace
Но и самите фирми си сменят формулите, така че не се учудвам, че може да се случва така.

# 143
Не е от слънцето, 2 съседни дни - през по-слънчевия бях с Гарнието 30, седях повече време извън чадъра и нищо не ми се случи. Предния ден с Ла Рош 50 и по-малко време на слънце изгорях.
Явно си зависи от самата формула на продуктите...
Гарниер тази година го признавам откъм защита, но мисля, че има някакъв автобронзант в него, защото за седмица след морето тенът ми буквално се отми, за басейните сега залагам на Нивеа и за проба взех Сън денс на ДМ.

# 144
Аз също заложих на ДМ слънцезащитните, фактор 20, а за децата Нивеа 50+. Изпробвни са вече, определено съм доволна.

# 145
Гарниер тази година го признавам откъм защита, но мисля, че има някакъв автобронзант в него, защото за седмица след морето тенът ми буквално се отми, за басейните сега залагам на Нивеа и за проба взех Сън денс на ДМ.
Да не би да си ползвала този? Той е бронзиращ.
В моя, който съм показала нагоре няма бронзант.

# 146
  • Sofia
Между Нивеа и Гарниер фактор 30  кое ще  препоръчате?
И един съвет - купувайте си лосионите преди морето. Тези, кжито в софийския Кауфланд да под 20 лв, тук на морето са над 30 лв  ooooh!

# 147
  • SF
Интересува ме лосион с фактор 20, който да оставя блестящи частици по тялото. Много харесвам този на Gаrnier, но не мога да го намеря никъде.

# 148
Да не би да си ползвала този? Той е бронзиращ.
В моя, който съм показала нагоре няма бронзант.
същият, но 30 фактор, като ме увериха, че няма автобронзант, т.е. не оцветява той кожата, като боя, а спомага за получаване на тен.  Да, ама не - буквално се отми т.нар. ми "тен" за една седмица.  Сега, две седмици, след като се върнахме от морето съм с тон и половина по-светла, от когато се прибрах, но определено и доста по-тъмна от естестветото ми състояние, което е млечно бало Grinning  За басейните в София взех Нивеа протект енд бронз и Сън денс, пак с бронз ефект, за да го пробвам и него. Ще споделя като ги тествам как са Simple Smile

# 149
Аз да доложа,че съм невероятно доволна от мъглата 50 фактор на Биотерм.Ще се повторя,но съм влюбена в разкошния цитрусов аромат,който при това е толкова траен.Светкавично попиване и нулев мазен филм,все едно че не съм си сложила нищо на кожата,остава само аромата.За мен това бе много важно,като видя хора лъщящи като потопени в олио и ме потриса,как се търпят в този пясък такива мазни,брррр Sick .Никъде не съм изгоряла, нито зачервена.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт