Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 913
  • 717
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз пък не се харесвам с ФДТ, приличам на вещица  Joy Ходя си по гола кожа, само с контур и ружче  Laughing Сега в жегите съм и с естествен хайлайтър  hahaha

# 196
ДУ double wear на ести.Страхотен за мазни кожи.
Аз слагам като излизам пълен арсенал но с хубав фондьотен и пудра не лъсвам бързо.Имам макар и на 19 белези от пъпки и много неравномерен тен червенини и рядко излизам без фондьотен или коректор поне Peace

# 197
През лятото ползвам само мус, а понякога и него си спестявам. Гримът ми също е много пестелив, само червилото е задължително.

# 198
През лятото ползвам само мус...
Гледай как си забравих мусовете, добре че ме подсети! Grinning Hug

# 199
Гледай как си забравих мусовете, добре че ме подсети! Grinning Hug
Аз преди време открих "моя" мус и оттогава винаги го поддържам в наличност.

# 200
  • Бургас
Бижу,и аз понякога си се гримирам вкъщи,ей така,за настроение.И без това имам промишлени количества гримове...

А сега да похваля едни сенки,които си купих днес,исках нещо лъскавко,цвят шампанско и си избрах ето от  тези на Катрис:
http://www.catrice.eu/en/eye-makeup/eyeshadow/eyeshadow/catrice- … yeshadow-120.html
Moят цвят е 120 Satina Van Der Woodsen

И искам да запитам нещо,отдавна търся една палитра на Катрис,но никъде не я намирам,поне от няколко месеца не съм я виждала ето тази:
http://www.ekiem.de/2015/01/catrice-absolute-rose-palette.html

# 201
  • София
[quote author=mariqivanova799 link=topic=927994.msg33307710#msg33307710 date=1466438293
И искам да запитам нещо,отдавна търся една палитра на Катрис,но никъде не я намирам,поне от няколко месеца не съм я виждала ето тази:
http://www.ekiem.de/2015/01/catrice-absolute-rose-palette.html
[/quote]

mariqivanova799, има ги в аптеки Фармастор.

# 202
  • най-шареното място
Розовата я има в почти всяко Лили. Не съм в Бургас обаче.

Течния метал не е ли брозово-златист?

# 203
  • Бургас
Благодаря момичета,специално за аптеки Фармастор не знаех,че продават Катрис,ще погледна,а в Лили съм търсила на две места няколко пъти и палитрата я няма.
ом,може и бронзово златист да е цветът,никак не ме бива в описанията,но сенките са хубави.Нали съм си сврака все гледам да са лъскави,матовите не са ми любими.

# 204
  • най-шареното място
Само питам.
И аз не знам Simple Smile, но не ми се видя шампанско.

# 205
  • Бургас
Аз си слагам сенки,очна линия,спирала.Често забравям червилото,за фон дьо тен в тези жеги не си и помислям,но без грим на очите не се харесвам.
Винаги съм искала да видя твоя снимка  Hug

# 206
Аз очна линия имам в залежите, разбира се, но просто не се възприемам с очна линия. Странно ми е и имам чувството, че очите ми се "набиват на очи" твърде много, смятам че не ми отива и съответно не слагам. Най-често слагам само спирала, т.е. само, ако не излизам от вкъщи, не слагам спирала. Като съм на работа, а това е на 4 дни веднъж, слагам и сенки. Но фдт, ВВ или СС, руж и червило са задължителни! Особено червило, което започнах да слагам и вкъщи, защото иначе имам едно петънце на устната, което хваща нещо като твърда кожена люспичка, и аз го гриза постоянно до кръв Embarassed а като има червило не го гризкам, че вече дупка ще си направя там. Белег вече си има...

# 207
И аз имам същото усещане за очната линия на моите очи като на Бижу, за това минах само на моливи, някак ми придават мекота на погледа и повече ми отива.

# 208
Очните линии , които ползвам, са цветни и не "избождат" очи. Слагам тънка линия отгоре и под линията на долните мигли- така е по-дълготраен гримът. С молив, без значение на  вид и марка, се поизтрива. Особено сега, в топлото.

# 209
  • Бургас
Аз си слагам сенки,очна линия,спирала.Често забравям червилото,за фон дьо тен в тези жеги не си и помислям,но без грим на очите не се харесвам.
Винаги съм искала да видя твоя снимка  Hug
Ще дам линка на фейсбука си,снимките са малко стари и на тях съм слаба,сега доста се освиних,но лицете ми горе-долу не се е промрнило много.
https://www.facebook.com/mariyana.byandova

Общи условия

Активация на акаунт