Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 921
  • 717
  •   1
Отговори
# 180
Аз и спирала не слагам, само молив  Mr. Green

# 181
  • Стара Загора
Дами, намърдвам се при вас с въпрос. Купих си днес сив матиращ шапоан Belea, някакви отзиви? Изрусена съм и имам нужда от матиращ продукт.
Скрит текст:
Този продукт мисля, че е предназначен за сиви коси, т.е. за жени, които не се боядисват, против жълтеене на косите.

# 182
Сиси, по спомен пишеше на опаковката, че е подходящ и за изрусени коси и да не се прилага върху естествено руси. Довечера ще погледна точно. Така или иначе ще го пробвам да видя какво ще стане 😊

# 183
  • най-шареното място
На снимката е маската мисля, а в магазина има само шампоан в туба. Лилав е, а не сив.
За коси с червени тонове. Особено за изрусени.

# 184
  • Чукарландия
В тези жеги как ги ползвате тези фон дьо тени не знам.Аз зорлем спирала слагам само  Blush

А аз само по гланц за устни си ходя... Joy

# 185
  • Велико Търново
Щото сте си Убави без мазила Flutter

# 186
  • Чукарландия

Блажени са верующите... Joy

# 187
  • Бургас
Аз си слагам сенки,очна линия,спирала.Често забравям червилото,за фон дьо тен в тези жеги не си и помислям,но без грим на очите не се харесвам.

# 188
Тъй де, тъй  Laughing

# 189
  • Велико Търново
Мда...аз защо според вас, независимо от жегите, се гримирам от - до Wink и аз искам да изляза само по гланц, ама ме е срам Blush

# 190
ДУ не мърда, ако ще да е +46 градуса (пробвано!)  Mr. Green само с него рискувам в тези жеги
Със спирала и други продукти пък никога не съм имала проблем  Thinking

# 191
  • Чукарландия
Мда...аз защо според вас, независимо от жегите, се гримирам от - до Wink и аз искам да изляза само по гланц, ама ме е срам Blush

Не защото съм Убава, Бисквитка, а защото не ме е срам. Joy

# 192
  • най-шареното място
В тези жеги червило не мога да сложа. Само гланц колкото да не се изсушават.
Фдт минерален ако се налага - добре понася, но не се занимавам, ака но се налага. Спирала и сенки пак при наложителност Simple Smile

# 193
Добре , че отворихте темата за грима и жегата....до миналата седмица бях с ФДТ, сега открих забравен сред другите ми запаси ББ крем Виши Идеалиа, цвят медиум, та съм с него и малко коректор на бузите,защото имам пигментации- несилни, но достатъчно забележими, а и руж слагам, иначе съм кафеникава с тоя цвят на бб-то, гланц, молив устни, спирала и очна линия /тук е моментът да похваля ейвънските писалки и фломарските серия Бохемия-издържат ми на очите/.  Работя на закрито, но без климатик. Вкъщи се връщам неразмазана.

Холи Пинк, какво е "ДУ" - мислих, мислих, ама не се сетих.

# 194
Аз като ходя на работа и в жегите слагам фдт, защото сме на климатици, но като се поизпека и вече не съм такава неравномерна в тена, нищо не слагам. А като ходим по гори и поляни, пък съвсем. Само слънцезащитен на лицето.
Днес обаче въпреки че съм си вкъщи се понагримирах ей така за кеф Crazy С нова прическа съм от известно време, с друг цвят на косата и сега, докато съм в отпуск, ще пробвам различни цветови комбинации, защото цвета ми наистина е много различен от преди. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт