Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 845
  • 717
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Момичета, някоя от вас поръчвала ли си е продукти на Makeup Revolution от сайта им? В YouTube ги хвалят доста като по-евтини дрогерийни дубликати на известни марки (най-вече сенките за очи), но имат и много свои оригинални продукти. Английска марка е.

Искам да си поръчам два продукта от сайта им, защото излизат доста по-изгодно отколкото цената, на която ги предлагат в Enzo. Ако някоя от вас иска, можем да поръчаме неща заедно и да си разделим цената на доставката, която е 7 паунда.  Peace

Имам техен руж Blushing Hearts I Heart Makeup ( Води се бюджетния вариант на Too Faced Sweethearts ).Много пигментиран , издържлив и красив руж.Доволна съм , даже едно леко завъртане на четката по ружа ми дава достатъчно цвят ( Peachy Keen Hearts ).
Имам и тяхна палитра за очи Acid Brights-отново силно пигментирани цветове , много ярки ( особено неоновото жълто ) .За издържливостта е нормална  тъй като палитрата е с неонови цветове я нося главно за акценти и не смея да си я сложа на цялото око.

Единствено опаковката не е най-блазнещата окото , но поне тези два продукта успешно имитират по-скъпите.

# 331
Аз съм се спряла на две техни палитри със сенки за очи - Iconic 3 и New-trails vs neutrals. Има ли някой, който иска да си поръчаме от Makeup revolution заедно, за да ни излезе по-евтина доставката? Може да ми изпрати съобщение.  Peace

Иначе аз имам тяхна палитра от сенки за очи 160 цвята, повечето са доста добри като формула и пигментация, има разбира се и някои по-непигментирани нюанси (светли матови основно), но като цяло за цената са супер според мен.

# 332
Момичета, някоя вземала ли си е шампоана на Балеа с манго? Четох за него в един блог, но момичето пише, че е лимитирана серия и се чудя дали още е наличен  newsm78 Ако вече са спрели да го продават поне да не се разкарвам в тези жеги.

# 333
в Пловдив някой  засичал ли е къде (в кой обект) имат налични от памучните еднократни къпи за лице на Дм?
открих ги , благодарение за съфорумка  Hug

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 19:45 от Holly Pink

# 334
+ 1 за Velnea душ пилинг със зелен чай и зехтин. Частичките са от смачкани кайсиеви ядки и ориз и ексфолират добре. Има приятен освежаващ аромат.

# 335
  • Бургас
Момичета, някоя от вас поръчвала ли си е продукти на Makeup Revolution от сайта им? В YouTube ги хвалят доста като по-евтини дрогерийни дубликати на известни марки (най-вече сенките за очи), но имат и много свои оригинални продукти. Английска марка е.
Аз съм голям фен на палитрите им. Имам към 15  със сенки и още няколко с ружове, контури и хайлайтъри. Ползвам и други техни продукти. Повечето неща са страхотни, особено сенките. Определено си заслужават. И аз първоначално ги пробвах от Ензо, но вече от година поръчвам директно от сайта им като се комбинирам с приятелки.
Имай в предвид, че в тези две палитри, които си харесала, има повтарящи се цветове. Можеш да направиш по-удачна комбинация, но пак зависи какво си търсиш.  Peace
По темата - имам много нови покупки от Лили, но сега не мога да опиша подробно всичко.
Много ми хареса гел-лака на Римел, засега имам един цвят, нещо не мога да си избера друг.
Новата спирала на Лореал - Мис Манга Хипи, с оранжевата капачка - също ми пасна добре.
Доволна съм и от полупрозрачните червила на Голдън Роуз, които се споменаха по-напред. Ползвам ги постоянно. Не ми мазнеят, чудесни са като усещане. Не са издръжливи, но при мен нищо не е, освен супер дълготрайните червила. И като стана дума за тях, пак да похваля течните дълготрайни на Голдън Роуз. Идеални са за мен. Имам два ярки цвята. Не са ме предавали досега, много са издръжливи и винаги ме питат с какво червило съм.  Wink
За по-смелите в експериментите с цветовете мога да препоръчам матовата очна линия на Голдън Роуз в кралско синьо. Супер е и е много ефектна.  Heart Eyes

# 336
  • софия
Слънцезащитен за детето 5 г взимам на Ла Рош и ако свърши и сме някъде на почивка Биодерма и двата с фактор 50 ,само мин.лято се наложи един ден да я мажа с Бочко и изгоря .
За мен лично взимам https://www.google.bg/search?q=слънцезащитен+за+лице&client=tablet-android-asus-rev&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjwk9SursfNAhXHA8AKHcevBnsQ_AUIBygB&biw=601&bih=962#imgrc=Dl0HXzj62xjr4M%3A
За тяло също на тази марка ,тази година ще пробвам с какаово ,кокосово и други масла да забъркан нещо.

# 337
И аз си взех ексфолиант от Лили , само ,че много бързах  и бях с голямата ми дъщеря.Показах и кой да сложи и тя сложила другия.Като стигнахме в нас чак тогава разбрах ,че е взела другия а не този със зелен чай .  Joy .
Няма нищо като имам път до Лили ще си взема и от другия.
Този с бамбук ми е малко неприятен на аромат и ми е тежък .Аз обичам по свежи аромати .
Взех и този крем за крака с охлаждащ ефект.

Скрит текст:
този крем за крака на велнеа в момента е на два лева /1,99/ .
Пробвах го.Не бих казала ,че охлажда за разлика от един охлаждащ мус на Авон /който наистина охлажда и ,че хидратира кой знае колко много както е описано.Много е лек .Приятен е ще видим във времето как ще се представи .
KDS
И аз я заглеждам тази спирала. все още обаче не съм се ровила да чета за мнения из блоговете .
Загледах и това отново на Лореал , някой използвал ли го е ?
и изобщо нещо  от продуктите за вежди на Лореал добри ли са?

# 338
  • София
KDS, а течните матови червила на Голдън Роуз не ти ли цапат зъбите? При мен е някакъв ужас, целите ми зъби са в червило, а е и дълготрайно на всичкото отгоре и не се трие с облизване  Mr. Green иска си пръстче  Joy
Само с това червило ми се случва, имам десетки други но от тях не.

# 339
На мен не ми цапа зъбите, но мирише доста неприятно това червило. Confused

# 340
  • Вестерос
Катрис беше в Лили нали  Blush Днес ги търсих в ДМ  Joy Забърсах един руж на ессенс и бялата пудра.

# 341
И аз днес забърсах един руж на Есенс и сенки на Флормар (четох някакви положителни мнения тук, че са добри за парите си). Въпреки че що ли ми трябваха сенки, лятото почти не използвам пък и имам вече достатъчно палитри ама а де.. Като прочета тук нещо и дай да пробвам. Mr. Green

# 342
  • Варна
Аз днес порядъчно уважих Алверде. Някой пробвал ли е гримовете от лимитираната им пролетна серия? Ето тази:
Скрит текст:

По принцип съм скептично настроена към декоративната им козметика, но този път всичко ми изглеждаше много приятно, леко, деликатно - точно както ми харесва през топлото време. Очаквам само спиралата да ме разочарова, другите в най-лошия случай няма да са с отлична трайност, но и аз се подвизавам предимно в паркове и градинки, та няма да е фатално това.
Награбих още дезодоранти, шампоан за бебето, течен сапун, паста за зъби и вода за уста, балсамче за устни.
Слънцезащита нямаше, тази година не внесли нищо, освен бронзанта, който толкова хвалите.

# 343
  • Вестерос
От кой ДМ взе пролетната серия? Днес в този срещу общината гледах и не видях такива продукти.

# 344
  • Варна
От същия.
Лимитираните серии стоят отделно - на една поставка срещу парфюмите.
Нямаше много останали обаче, по бройка - две, от някои само тестерите.

Общи условия

Активация на акаунт