Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 848
  • 717
  •   1
Отговори
# 315
имам сигурно 5 л. душ гел, но явно няма да пропусна и този  ooooh! Mr. Green
мерси!  bouquet

ароматът на лимон ме побърква особено през лятото  Blush

# 316
  • Deutschland
Пробвала ли си този с лимон на I love? Ухае на лимонов кекс  Peace

# 317
хич не ме изкушавайте повече  Crossing Arms Joy Hug

# 318
Дяволски чаровна, благодаря ти за предложението да ми вземеш гланц и да ми го пратиш, но няма да е нужно.  Hug Днес случайно попаднах на едни страхотни матови червила и си взех няколко от тях. Става дума за матово червило във формата на молив от Голдън роуз. Много хубави цветове, формулата също е матова, но не изсушава устните, но пък и не стои прекалено като гланц (за разлика от този на Есенс, за който питах, аз имам от него тъмночервиния вариант). И най-хубавото, тези червила на Голдън роуз са по 3,60 лв в Лили. Силно препоръчвам.  Peace

# 319
Препоръчвам този на Алверде, който е в две части - околоочен серум с кофеин и светлорозов коректор. От второто се слага по една точица под всяко око и се разнася много бързо. Няма пълно покритие, но ефектът е естествен и несравним с този на стандартните бежови коректори.
Искам да благодаря за тази препоръка.  Hug bouquet Струва ми се че този продукт ще се окаже много добър за мен. Впечатленията ми са от няколко часа само, но са добри. Аз съм вманиачена по коректорите и по ружовете, както споменах, и постоянно съм в издирване на перфектен коректор. Crazy

Радвам се, Бижу.  Hug

Като съм започнала да хваля, няма да пропусна ексфолианта за тяло "Велнеа" със зелен чай и зехтин. Направи ми впечатление, че съдържа много меки пенители, екстракти от чай и други растения и частици от кайсиеви ядки за ексфолиране. Ухае неочаквано естествено, на чаени листа и още някакви треви, тръпчиво и свежо. Ароматът се запазва известно време след баня и напомня на "Зеления чай" на Е. Арден.
Освен това ми се струва, че измива по-добре от аналогичните ексфолианти за душ на "Балеа". Отличен продукт.
Може ли снимка да знам какво да търся Simple Smile  esmeralda23 Радвам се ,че си с намерила хубави червила Simple Smile

# 320
в Пловдив някой  засичал ли е къде (в кой обект) имат налични от памучните еднократни къпи за лице на Дм?

# 321
  • Стара Загора
Пробвала ли си този с лимон на I love? Ухае на лимонов кекс  Peace

Има разлика обаче от свеж аромат на лимон или лимон с джинджифил и този на I Love. Иначе наистина ухае страхотно, но не мога да кажа че е свеж. Blush

# 322
  • София

Като съм започнала да хваля, няма да пропусна ексфолианта за тяло "Велнеа" със зелен чай и зехтин.

Дясното е, нали?

Скрит текст:

# 323
  • Хасково
Днес имаше откриване на ново Лили в Пловдив и имаше много промоции .. най-сетне се сдобих с течния камуфлаж на Катрис и хайлайтъра  #Crazy страхотни са .
При покупка над 15 лв се завърта колело и спечелих ароматизатор Glade и после минах още веднъж за други дребни неща и се падна крем на Велнея  Mr. Green
Много се чудих на новата палитра на Maybelline Nudes  , някой пробвал ли я е вече  bouquet

# 324
  • София
* Ани *, когато Лили открива нов магазин, колелото задължително присъства с наградите. Има и промоционални цени на някои продукти, като има ограничение за броя на закупените продукти.

# 325
  • Варна
Някой може ли да ми препоръча хубава отлепяща се маска ? Взех си тубичка на Himalaya Peel-Off Mask , но дори и след 20мин. съхнете не се отлепя гладко , остава на парцали и много ме опъва.Обичам еднократните пакетчета на Гарниер ( даже успях да я отлепя цялата без да я скъсам ) и единичните на Balea , но искам нещо , което ще ползвам по дълго.

# 326
  • Хасково
* Ани *, когато Лили открива нов магазин, колелото задължително присъства с наградите. Има и промоционални цени на някои продукти, като има ограничение за броя на закупените продукти.

Мерси 😀

# 327
Влизам да похваля един душ гел на Ив Роше с памук. Не се сдържах днес и го отворих, въпреки че имам вече два отворени и бях решила да свърша първо тях. Много е свеж и мирише прекрасно.
Освен това си купих днес стика за контуриране на Мейбълин. Да видим дали ще ми хареса. Simple Smile

# 328
Момичета, някоя от вас поръчвала ли си е продукти на Makeup Revolution от сайта им? В YouTube ги хвалят доста като по-евтини дрогерийни дубликати на известни марки (най-вече сенките за очи), но имат и много свои оригинални продукти. Английска марка е.

Искам да си поръчам два продукта от сайта им, защото излизат доста по-изгодно отколкото цената, на която ги предлагат в Enzo. Ако някоя от вас иска, можем да поръчаме неща заедно и да си разделим цената на доставката, която е 7 паунда.  Peace

# 329
Аз от Ензо поръчах тяхна палитра и съм впечатлена. По-добри са от Sleek.

Общи условия

Активация на акаунт