Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 882
  • 717
  •   1
Отговори
# 285
Някой има ли пресни впечатления от слънцезащитата на Алверде?
Аз имам, но не много пресни.  Предпазва добре, обаче много трудно се размазва и стои бяло. Сега може да са сменили формулата и да няма този проблем.
Да, аз съм със същите впечатления от Алверде...Препоръчаха ми Масада 50+ фактор, но не знам дали се продава свободно Blush
А на мен дерматоложката ми каза да продължавам да ползвам шампоан оцветител, вместо боя

# 286
  • sofiq
Видях новата колекция на Есенс

Страшно са сладурски палитрите,въпреки че нямам нужда от тях и вероятно ще ги ползвм веднъж годишно,защото ежедневно слагам само спирала и пудра ги искам всичките Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ислам да ви попитам за козметиката на Лумене,някой има ли впечатление от кремовете и серумите,че много им се чудя....за съжаление нямат тестери,а цените им не са никак ниски .

# 287
Някой има ли пресни впечатления от слънцезащитата на Алверде?
Аз имам, но не много пресни.  Предпазва добре, обаче много трудно се размазва и стои бяло. Сега може да са сменили формулата и да няма този проблем.
Да, аз съм със същите впечатления от Алверде...Препоръчаха ми Масада 50+ фактор, но не знам дали се продава свободно Blush
А на мен дерматоложката ми каза да продължавам да ползвам шампоан оцветител, вместо боя
А покрива ли бели коси?

# 288
На мен ми покрива

# 289
Видях новата колекция на Есенс

Страшно са сладурски палитрите,въпреки че нямам нужда от тях и вероятно ще ги ползвм веднъж годишно,защото ежедневно слагам само спирала и пудра ги искам всичките Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ислам да ви попитам за козметиката на Лумене,някой има ли впечатление от кремовете и серумите,че много им се чудя....за съжаление нямат тестери,а цените им не са никак ниски .

Забърсах три от палитрите. Само тази с бронзърите не взех. Беше голям смях като ги купувах. Още не бяха изкарани на стелажа, а в страницата на Есенс пишеше, че са заредени. Продавачките нямаха идея за какво им говоря, но в крайна сметка след ровене в склада ги откриха.
Не се отказвам аз. Профуках си обедната почивка, но поне не беше напразно. Simple Smile Ползвам си ги и много ми харесват.

# 290

скоро писах, че харесвам този крем, но вече съм влюбена в него
според мен и на теб ще хареса
също в този блог има ревю днес на два други продукта /Lumene Arctic Aqua 24H Deep Moisture Face Cream  и Lumene Arctic Aqua Deep Moisture Eye Gel/, но ти по спомен май си по-близо като възраст до мен и околочният гел може да ти бъде лек
https://lesoleill.wordpress.com/2016/06/23/morning-beauty-routine-summer/

Тайга, искрено съжалявам  Hug

# 291
На коя марка е? /съжалявам, ако не е по темата/

# 292
  • sofiq
Бубанка - много благодаря за бързия отговор Hug Hug Hug
на 32 съм аз със много сух околоочен контур и смесена проблемна кожа на лицето.

# 293
"моят" околоочен ще ти хареса  Hug

# 294
Не се гримирвам изобщо,но ми се иска да си купя различни гримове.Нямам на идея дали ще ги използвам затова загледах от по масовите .
Интересувам се от няколко неща на мейбълин които видях днес в ДМ .Някой използвал ли ги е ?

https://www.facebook.com/MaybellineNY.BG/photos/a.13049361707068 … ype=3&theater
 Контуринга за лице ме интересува

И този също https://www.facebook.com/MaybellineNY.BG/photos/a.13049361707068 … ype=3&theater

https://www.facebook.com/MaybellineNY.BG/photos/a.13049361707068 … ype=3&theater тази палитра някой има ли я?
Как са като покривност сенките ?

# 295
И аз се присъединявам към въпроса за палитрата на Мейбълин.  bouquet

# 296
Препоръчвам този на Алверде, който е в две части - околоочен серум с кофеин и светлорозов коректор. От второто се слага по една точица под всяко око и се разнася много бързо. Няма пълно покритие, но ефектът е естествен и несравним с този на стандартните бежови коректори.
Искам да благодаря за тази препоръка.  Hug bouquet Струва ми се че този продукт ще се окаже много добър за мен. Впечатленията ми са от няколко часа само, но са добри. Аз съм вманиачена по коректорите и по ружовете, както споменах, и постоянно съм в издирване на перфектен коректор. Crazy

Този гланц е прекрасен за лятото, защото червилата просто се топят и в чантата, и на лицето, а блестящите частички ме плениха Crazy както е известно, аз съм видна столична сврака и умирам за блясък Flutter Blush

ПП. Ефектът от онзи околоочен за бабички на Балеа, при мен вече е очевиден дори за хората около мен!

# 297
На коя марка е? /съжалявам, ако не е по темата/
Не помня марката, но го купувам от Елитис, полски е Blush
Бижу, имам такъв гланц /друг цвят/ и съм доволна Peace
Бихте ли ми препоръчали околоочен, но по-плътен. По-плътен от масово хвалените тук на Балеа и Алверде

# 298
  • най-шареното място
Нощният с роза на алверде е доста плътен крем. Предполагам и околочният е подобен. И в амарант серията би трябвало да е така - тя е за зряла кожа.

# 299
ПП. Ефектът от онзи околоочен за бабички на Балеа, при мен вече е очевиден дори за хората около мен!
Благородно завиждам. Simple Smile
Ефектът при мен също беше очевиден и за околните - силно изразени отоци под очите. Twisted Evil Много ме е яд. Grinning
Гел-пачовете за под очите обаче ми се отразяват чудесно. Благодаря ти за препоръката! Hug

Общи условия

Активация на акаунт