Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 918
  • 717
  •   1
Отговори
# 150
Загледах го аз точно този топ лак на Ревлон онзи ден, ама айде де, защо не го взех, а послушах момичето в Лили и взех римелския  Crossing Arms

# 151
Дами, намърдвам се при вас с въпрос. Купих си днес сив матиращ шапоан Belea, някакви отзиви? Изрусена съм и имам нужда от матиращ продукт.
Скрит текст:

# 152
Дами, намърдвам се при вас с въпрос. Купих си днес сив матиращ шапоан Belea, някакви отзиви? Изрусена съм и имам нужда от матиращ продукт.
Скрит текст:
ужасен е  Peace само аромата е хубав в този продукт, не върши никаква работа откъм матиране, ама никаква

# 153
  • Бургас
Скрит текст:

В Дебенхамс са заредили тези 2 нови (за мен) серии на Катрис и Есенс. Някой дали е пробвал палитрите на Катрис? Все си мисля, че и преди съм ги мяркала, но може да са я пуснали отново тази серия.
Тези палитри бяха ги пускали доста отдавна в Лили,говоря за тези на Катрис,даже имах зелената.

# 154
Мария, да, и аз мисля съм ги виждала, но преди в магазина имаха друга колекция заредена. И сега тази, не че я рекламират като нова, но заредена на мястото на лимитираните им, та предположих е нова.
Как е зелената палитра? Може ли отзиви?

# 155
Holly Pink, благодаря! Ще го пробвам и ще издирвам подходящ продукт...

# 156
  • София
Бисквитче, ето от тези червила си взех:

Скрит текст:

# 157
  • Бургас
Мария, да, и аз мисля съм ги виждала, но преди в магазина имаха друга колекция заредена. И сега тази, не че я рекламират като нова, но заредена на мястото на лимитираните им, та предположих е нова.
Как е зелената палитра? Може ли отзиви?
Зелена наричам средната палитра на катрис от снимката,като качество не беше лоша,но не се възприех със зелените цветове и я размених.

# 158
  • Велико Търново
Вивче, благодаря ти Hug Точно от тези не съм купувала, ще се поправя, щом ги хвалиш Simple Smile Преди време, като ги пуснаха, имаше 4-5 цвята, сега да не би да са повече? Ти кои номера взе?
Извини ме за любопитството Blush

# 159
  • София
Бисквитче, взех си  № 02 и 39  Heart Eyes
Аз пък ще погледна чъбитата, щом ти ги хвалиш  Hug

# 160
Понеже тук обсъждаме дрогерийния клас козметика, реших да споделя с вас нещо относно любимия ми ФДТ от този клас, а именно Loreal True Match. Пасваше ми идеално - и точния цвят си открих(нещо,което рядко се случва), и покривността беше добра, и общо взето резултата за мен беше точно това което исках.Не знам колко време вече го ползвам, сигурно година има, но по стечение на обстоятелствата и поради любопитство - преди месец взех друг ФДТ и започнах да ползвам него.
Искам да ви кажа, че кожата ми се изчисти. Преди, докато ползвах True Match винаги имах я петънце, я пъпчица, я нещо.. Бях чела коментари на момичета тук, че им излизат пъпки от него, но се опитвах да си затварям очите Grinning и да не обвинявам него за несъвършенствата. Но след "раздялата" с него се радвам на доста по-чиста и сияйна кожа.

Това ми беше мъката. Съжалявам, ако поста ми не е за темата, ще го редактирам.

# 161
Разбира се, че е за темата! Peace Тук обсъждаме и добрите и лошите впечатления от продуктите които ползваме.
Сподели кой е фдт, от който си по-доволна и кожата ти се чувства по-добре.

# 162
ФДТ, който си взех Maybelline 24h Superstay. Първоначално след толкова време употреба на True Match, изобщо не бях доволна от резултата на мейбълинския, дори имах намерения да го изхвърля. На консистенция ми идва малко гъст и дори ми напомня на фдт на Импала.. Трудно позволява напластяване, изсъхва бързо върху лицето. Покритието е по-слабо от това на True match. Резултата е леко матов. Все пак реших да му дам втори шанс и смених крема за лице, който ползвам преди основата. С крем, който хидратира повече, резултата определено е много по-добър. За сега ме задоволява, но въпреки това не спирам да търся достоен заместник на True match. Много се чудех на Colorstay-a на Ревлон, някой мнение?

# 163
Colorstay ми е любим. Точен цвят за моята кожа, трайност, покривност. Всичко. Винаги имам един наличен от него.

# 164
  • Вестерос
Понеже тук обсъждаме дрогерийния клас козметика, реших да споделя с вас нещо относно любимия ми ФДТ от този клас, а именно Loreal True Match. Пасваше ми идеално - и точния цвят си открих(нещо,което рядко се случва), и покривността беше добра, и общо взето резултата за мен беше точно това което исках.Не знам колко време вече го ползвам, сигурно година има, но по стечение на обстоятелствата и поради любопитство - преди месец взех друг ФДТ и започнах да ползвам него.
Искам да ви кажа, че кожата ми се изчисти. Преди, докато ползвах True Match винаги имах я петънце, я пъпчица, я нещо.. Бях чела коментари на момичета тук, че им излизат пъпки от него, но се опитвах да си затварям очите Grinning и да не обвинявам него за несъвършенствата. Но след "раздялата" с него се радвам на доста по-чиста и сияйна кожа.

Това ми беше мъката. Съжалявам, ако поста ми не е за темата, ще го редактирам.
Кажи сега новия кой си взе, че аз съм едната с пъпките от тру мача  Laughing

едит: видях , че си писала на мейбалин, аз и преди съм споделяла, че като ми излезе пъпка от тру мача и 2 дни ползвам бб крема на мейбалин и ми се изчиства кожата. Сега тру мача го ползвам само понякога и то на носа главно  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт