Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 906
  • 717
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Като сте заговорили за очна линия, да питам, гел очната линия на Лореал хубава ли е?
Тази:

Скрит текст:

# 211
  • Велико Търново
Аз я ползвам повече от година, доволна съм Wink лесно се нанася с четчицата, не се размазва bouquet

# 212
  • Бургас
Като сте заговорили за очна линия, да питам, гел очната линия на Лореал хубава ли е?
Тази:

Скрит текст:
А аз искам да знам лесно ли се нанася,все не си купувам такава,защото си мисля,че няма да се справя с четката,най-удобна ми е меката четчица,свикнах с нея още докато имаше единствено очна линия на Голдън Роуз на пазара.

# 213
  • Стара Загора
Така и така сте заговорили за Лореал, да ви питам взимали ли сте Elseve двуфазен спрей за коса - има го в брошурата на Лили. Днес бях там и му се чудих, но така и не се реших да го взема, защото ме е страх да не ми направи косата мазна.  Grinning Е, някакви отзиви имате ли?

# 214
Така и така сте заговорили за Лореал, да ви питам взимали ли сте Elseve двуфазен спрей за коса - има го в брошурата на Лили. Днес бях там и му се чудих, но така и не се реших да го взема, защото ме е страх да не ми направи косата мазна.  Grinning Е, някакви отзиви имате ли?

Любими са ми. По-лесно ми се разресва косата, не ми омазнява. Пръскам само в краищата.

# 215
  • Стара Загора

Любими са ми. По-лесно ми се разресва косата, не ми омазнява. Пръскам само в краищата.

Ааа само в кращата значи... емм тогава утре ще бягам до Лили, че бяха останали само 2  Laughing

# 216
 Laughing
Вие ползвате ли слънцезащита за коса? Одеве фризьорката ме пита слагам ли си-че кое по-напред. Спомням си, че коментирайте такъв спрей на Балеа  Rolling Eyes

# 217
  • София
Бисквит  Hug
Аз си мисля да нанасям очната линия с ето тази четка, с която си нанасям и сенките, които слагам за очна линия:

Имам и скосена, но тази ми е по-удобна за тази цел.

# 218
Вивиан, аз такава ползвам за веждите. Много са удобни Peace

# 219
Добавили са някои интересни нещица тук:

Catrice Fall Winter 2016 Update
http://chicprofile.com/catrice-fall-winter-2016-update

# 220
Дами, намърдвам се при вас с въпрос. Купих си днес сив матиращ шапоан Belea, някакви отзиви? Изрусена съм и имам нужда от матиращ продукт.
Скрит текст:

Аз ползвам такъв шампоан защото съм с балеаж на косата. Чисто информативно - няма нужда и от двата продукта. И двата вършат еднаква работа. Аз съй доволна ! Тона видимо при мен се оправя ккогато използвам шампоана. Но си трябва доста подхранваща маска защото не хидратира изобщо.

# 221
  • София
Дами, намърдвам се при вас с въпрос. Купих си днес сив матиращ шапоан Belea, някакви отзиви? Изрусена съм и имам нужда от матиращ продукт.
Скрит текст:

Аз ползвам такъв шампоан защото съм с балеаж на косата. Чисто информативно - няма нужда и от двата продукта. И двата вършат еднаква работа. Аз съй доволна ! Тона видимо при мен се оправя ккогато използвам шампоана. Но си трябва доста подхранваща маска защото не хидратира изобщо.
При мен този шампоан не дава  абсолютно никакъв ефект. Няма и помен от матиране. 
След като прочетох, че има доста доволни от автобронзанта на Алверде, днес си го взех и аз. Много се чудех между него и новият Dove, (в момента е на промоция в Dm-5.99. ) . Но от него имаше само за средна до тъмна кожа, а аз съм много бяла и не посмях.

# 222
Благодаря, дами! Пробвах го снощи шампоана, но не мога да преценя има ли ефект, защото съм прясно боядисана и матирана, та още нямам много жълтаво Simple Smile Ще опитам пак когато падне мата.

# 223
Здравейте, момичета! bouquet

За първи път пиша в темата, но от известно време ви следя. Аз също съм манячка на тема грим и в последно време много от парите ми отиват за това.  Laughing  Намирам темата за чудесна и е страхотно обсъждането на продукти, за да споделяме помежду си кои продукти са качествени, от какво сме доволни и от какво - не.
    В този ред на мисли искам да ви споделя за последната си придобивка. Палитра сенки за очи на Мейбълин The blushed nudes. За нея много се говори сред бюти блогърките в youtube и много от тях я описват като дубликат или доста подобна на известната паритра на Urban decay Naked 3. Днес за първи път видях в Лили палитрата на Мейбълин, току-що я бяха докарали и нямах търпение да я купя. Цветовете са много приятни и нежни, с доста добра пигментация дори на светлите нюанси. Според мен е по-добра като брой цветове и тонове за избор от палитрата в розово на Катрис, която по-горе обсъждахте, но пък и сътветно е по-скъпа, разбира се.

Хубав и слънчев следобед от мен!  Peace Hug

# 224
  • Бургас
esmeralda23 ,и аз я заглеждам тази палитра от известно време,при нас я има от по-отдавна,в едната дрогерия Лили нямаха тестер,но в другата в центъра на Бургас има,пробвах я,чудих и се,но толкова много сенки имам,че се въздаржах.Обаче доколкото се познавам още другия месец ще я купя.И на мен ми се видяха доста добре пигментирани цветовете,но за мен не са точно летни,по-скоро приличат на есенни цветове.
Коя палитра в розово на Катрис имаш предвид?

Общи условия

Активация на акаунт