Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 888
  • 717
  •   1
Отговори
# 240
  • Чукарландия
Сега не знам да я мажа ли изобщо или да се купува нещо друго

Ако ще ходи пак на плаж - задължително я мажи с лосиона, а иначе за изгорялото - лосион за след слънце, дефламол или друго за изгаряне. Peace

# 241
  • Deutschland
Благодаря. Вече не иска и да чуе за плаж Simple Smile

# 242
  • Чукарландия
Благодаря. Вече не иска и да чуе за плаж Simple Smile

Нормално е! Кота поотмине изгорялото - пак ще иска да ходи. Hug

# 243
А за бебета - на 1 година е малчо. дали става млякото?

# 244
  • Вестерос
Tiffany, аз като цяло харесвам всички палитри със сенки на Есенс, но като че ли тези от ориенталската серия са най-добри поне за мен. Допада ми интересната комбинация от златисти и лилави тонове. Палитрите от 8 цвята сенки на Есенс са много добри също, имам ги всичките. Не ви препоръчвам да си взимате All about nudes обаче, тази палитра е много зле и с изключение на най-тъмните два цвята всичко друго почти не е пигментирано и стои като пудра.

Мария, благодаря за препоръката за фиксиращата прозрачна пудра, аз сега ползвам една друга на Есенс, но като се свърши, ще пробвам прозрачната.

Относно коректора на Есенс, мога да кажа, че течният long lasting не е особено добър, трябва да се слагат по няколко слоя от него, за да има ефект. Харесвам коректора на Мейбълин Афинитон. То май няма и друг в България, много хвалят Fit me concealer на Maybelline, но аз в България не съм го виждала.
Ще я погледна, аз не ползвам много сенки, на есенс имам от единичните, иначе имам една палитра на дъ балм 

# 245
Момичета, някой знае ли слънцезащитното на Sundance за деца за каква възраст е, не пише  Hug
Днес им загледах спрея, но видях, че има от химичните филтри, които са в червено и не се препоръчват, та за дете не бих посмяла да купя, нищо че се водят детски.
Този гледах, има в линка състав. Ето и списъка с филтрите.

# 246
  • sofiq
Хайде и аз в новата тема  Hug

Първо да споделя колко съм доволна от ето този спрей

Аз началото на летния сезон редовно ползвам автобронзанти ,тъй като съм много бяла.Последните 2-3 години ползвах само на Балеа и Алверде и от тях бях много доволна,но реших тази година да пробвам нещо различно и взех този спрей.Много ми хареса,кожата потъмнява само за няколко часа,не става на петна ,получава се лек естествен тен,след употреба няколко дни по веднъж на ден тена става по наситен,но остава естествен,без да е жълтеникав.

Иначе слънцезащитни за детето миналата година взех 50 фактор на Бочко и тази година ще взема същия.За себе си още не съм решила какво да взема,ще избера нещо от собствените марки на ДМ.

# 247
 Joy Лакирах се с ей тоя нюд от геловете на Римел и мъж ми, незнайно как го отбеляза, но ме уби от смях. Думите му бяха: Я, ти си се лакирала с човешки цвят! hahaha

# 248
  • Бургас
Joy Лакирах се с ей тоя нюд от геловете на Римел и мъж ми, незнайно как го отбеляза, но ме уби от смях. Думите му бяха: Я, ти си се лакирала с човешки цвят! hahaha
Бижу,лакът е готин,ама кученцето е разкошно,гушни го от мен Hug

# 249
Ако не беше блясъка, наистина се слива с цвета на кожата ти.
Направо е лак без лак.  Simple Smile

# 250
  • Стара Загора
От няколко години използвам слънцезащитата на Sun dance и съм доволна. Днес разбрах, че са ме изтеглили от играта DM Скаут и спечелих слънцезащитен спрей с фактор 20 - не съм използвала до сега спрейовете им, само олиата под формата на спрей  Sunglasses

# 251
  • София
Бижу, сууупер е!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз днес си взех от ДМ едно кално-сивкаво-лилаво Еси №77, намалено и съм вери хепииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Момичета, а има ли хубава Мат Нюд палитра из дрогериите? Искам само матирани цветове.

# 252
Май и аз ще си избера още цветове от тези гелове без печене. Много ми харесват! Червеният го свалих днес. Не е изкарал две седмици, обаче можеше още да се носи, но счупих нокът и даже промених формата на маникюра.
Толкова лакове съм насъбрала ooooh! , че оня ден казах на приятелката на сина ми да си избира и да взима каквото и харесва, малко да ме разтовари.

Мария, непременно ще го нагушкам Grinning , той е толкова безкрайно добричък и обичлив! Heart Eyes И все си е около мен, та постоянно е някъде в кадър като снимам ей така спонтанно.

Lemy, топ лакът на Сали Хансен дава тоя "стъклен" ефект, много го харесвам!

Виви, мерси! Hug И виж тези сенки на Флормар.

# 253
Бижу, я дай снимка на този топ, доволна съм от моя, но съм готова за проба   Mr. Green  Бързо ли съхне?
И моята кучка беше все в кадър на всички мои снимки.

# 254
От няколко години използвам слънцезащитата на Sun dance и съм доволна. Днес разбрах, че са ме изтеглили от играта DM Скаут и спечелих слънцезащитен спрей с фактор 20 - не съм използвала до сега спрейовете им, само олиата под формата на спрей  Sunglasses
Честито! И чакаме отзиви  Mr. Green
Вивиан, палитрата на Флормар, която по нагоре беше предложена е супер  Само единия, по светлия цвят е с лек шимър, другите са матови.В сравнение обаче с по- висок клас сенки. Ама са 5 лева.. hahaha

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 19:58 от Taqna pet.

Общи условия

Активация на акаунт