Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 892
  • 717
  •   1
Отговори
# 225
esmeralda23 ,и аз я заглеждам тази палитра от известно време,при нас я има от по-отдавна,в едната дрогерия Лили нямаха тестер,но в другата в центъра на Бургас има,пробвах я,чудих и се,но толкова много сенки имам,че се въздаржах.Обаче доколкото се познавам още другия месец ще я купя.И на мен ми се видяха доста добре пигментирани цветовете,но за мен не са точно летни,по-скоро приличат на есенни цветове.
Коя палитра в розово на Катрис имаш предвид?

Мария, имам предвид тази палитра на Катрис, за която ти беше писала по-горе, Absolute rose. Бях я грабнала аз днес, защото цветовете в нея също приличат доста на някои от тези в Naked 3, но като видях The blushed nudes на Maybelline, веднага се отказах от Катрис. Ще ти кажа и защо - четох в няколко блога, че някои от цветовете в палитрата на Катрис толкова си приличат, че 2 по 2 изглеждат почти еднакво на клепача и реално все едно имаш 4 цвята в палитрата, а не 6. Освен това реално можеш само 1 визия да направиш с палитрата на Катрис и за мен не си струва да дам 10 лв. Иначе те разбирам напълно, и аз имам греховно голямо количество сенки за очи, но просто не можах да се удържа.  Laughing Laughing За утешение си казах, че само с палитрата на Мейбълин може да се направят поне 4 различни варианта грим.  Laughing По мое мнение си я вземи, наистина е добра.  bouquet

# 226
  • Бургас
Аз тази палитра Absolute rose на Катрис я имам от размяна и писах,че я търся,защото в нея четвъртия цвят от ляво на дясно е толкова красив,за мен е уникален.Не мога да описвам цветове,но ми прилича на пепел от рози и има мънички шимърчета и толкова ми харесва,че съм го издълбала,което е учудващо при мен,защото имам толкова много сенки и вариации на нюд цветовете,а явно най-често посягам към него.Наистина с тази палитра се прави една визия,но и шестия цвят съм го понамалила от ползване и определено също много ми допада.Толкова рядко се влюбвам в грим,че съм готова да дам нови 10 лв за същата палитра,макар че на практика ми трябват само два цвята от нея.Поне количеството на сенките е голямо,не са миниатюрни.

# 227
Като подхванахме темата за продуктите на Катрис, какво друго от техните продукти използвате? От кои сте доволни? Чувала съм, че много хвалят течния им коректор. Добър ли е наистина?

Аз имам контуриращата пудра с хайлайтер две в едно и Allround concealer със зелено, оранжево и тн. за color correction. От палитрата коректори не съм доволна, оранжевото въобще не намалява тъмните кръгове под очите, зеленото е много слабо за пъпките, а другите бежови цветове не са нищо особено. Контуриращата пудра е добра, но хайлайтерът е много слаб, почти не пуска пигмент. Може би моят се е втвърдил отгоре и трябва да го изтъркам, за да почне да работи нормално.

От новите палитри на Есенс Bloggers beauty secrets си взех синята с бронзиращата пудра, допада ми, много силно пигментирана е и стои добре, хайлайтерът също е много пигментиран, а картонената опаковка е просто божествена, влюбих се в нея. Някой ползвал ли е другите палитри?

# 228
Мария, от каква размяна имаш палитрата на Катрис? Някой ти я е подарил ли?  Simple Smile

# 229
Като подхванахме темата за продуктите на Катрис, какво друго от техните продукти използвате? От кои сте доволни? Чувала съм, че много хвалят течния им коректор. Добър ли е наистина?

Аз използвам матиращата им база за грим и течния коректор Камуфлаж. Доволна съм и от двете неща и бих си ги купила пак, когато ги изразходя  Wink

# 230
  • Бургас
Мария, от каква размяна имаш палитрата на Катрис? Някой ти я е подарил ли?  Simple Smile
На първата страница на темата има линк към друга тема,в която си обявявяме неуспешните покупки и си разаменяме,ето я темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=889449;topicrefid=19
Много полезна тема,почти винаги момичетата са много коректни,палитрата на Катрис я получих направо нова,едва бяха докоснати цветовете.
А специално на Катрис съм голям фен,много харесвам червилата им,имам един фон дьо тен,който харесвам доста,имам и хайлайтър и контурираща палитра,от колекцията им Деним си взех сенките,бронзиращата пудра,ружа...още обмислям дали да взема и очната линия,но е тъмносиня,а няма тестер и се колебая.Само със спиралите им не се разбирам,но по принцип любимите ми спирали са на Мейбълин.Продуктите на Есенс също много ми харесват,дори успях да се добера до Ориенталската колекция и много и се радвам.
Най-любимите ми продукти са палитрата на Катрис  Absolute rose,която вече коментирах и една направо вълшебна за мен пудра на Есенс,която направо ме накара да забравя всички останали пудри,ето тази:
http://www.essence.eu/bg/produkti/lice/pudra/e/product/all-about … g-compact-powder/

# 231
Мария, благодаря много за линка към темата с размяната.   bouquet Много интересно определено, не съм предполагала, че хората си разменят козметика, но все пак нормално, имайки предвид, че повечето неща там са high end и вероятно доста са се оръсили за тях, нормално човек да иска да ги замени за нещо нужно.

Аз съм голям почитател на Есенс, повечето им продукти са доста добри за цената си и съм много доволна. От ориенталската серия си купих сенките са очи, хайлайтър стик и матово червило в светлорозор цвят - много съм доволна и от трите, сенките издържат буквално цял ден и то без фиксиращ спрей. Ако някой успее да се добере до тях, силно препоръчвам. Аз исках да си купя още едно матово червило от същия цвят, но за 2-3 дни бяха свършили.

Тази прозрачна пудра на есенс за какво я използваш? Печеш си коректора под очите с нея ли?

Искам да попитам дали знаете къде в София може да се намери матовият гланц на Есенс Velvet matt в розов цвят. Търсих на няколко места, но има само червен и виненочервен. Ако някой знае, ще съм много благодарна.  Peace

# 232
  • Бургас
Тази прозрачна пудра на Есенс я ползвам над фон дьо тена като фиксация,просто е разкошна,хем матира,хем не си личи изобщо,че имам пудра,не стои като брашно,няма цвят и съм много доволна.Коректор така и не се научих да ползвам.
От Ориенталската серия на Есенс така и не намерих лилавото червило,а ми беше интересно,иначе имам сенките,по-тъмната бронзираща пудра и хайлайтъра стик.

# 233
Момичета, някой знае ли слънцезащитното на Sundance за деца за каква възраст е, не пише  Hug

# 234
  • Вестерос
Аз го взех лилавото- princess jasmine. Много е приятно, но не ми лилавее , по-скоро е средно между лилаво и тъмно червено. Обмислям и друг цвят да взема , че много ми хареса. За кои сенки точно говорите на есенс? Аз съм им голяма фенка-имам сенки, червила, лакове, спирали, очна линия, но сякаш най-голямото ми тяхно попадение е гел базата и топа им, както и една тяхна спирала.

Хареса ми ревюто за бялата им пудра и ще я взема. В един ДМ някаква момиче ми похвали коректорът им , онзи с двата цвята като сенки изглежда. Много му се чудих и тъй като съм свикнала със стик си взех стика, не съм доволна обаче. Старият ми на голдън роуз беше по-добър.

Много се чудих за хайлайтъра от ориенталската серия, на живо хич не ми хареса, доста едри частици имаше, очаквах друго  Thinking

На Катрис имам само едно червило  Embarassed

# 235
Влизам за да похваля това почистващо масло (което всъщност е двуфазно):

В описанието пише няколко капки, но на мен ми трябват повече за да покрия лице и очи. Маха грим но малко люти на очите (така или иначе за очи ползвам двуфазния на Микса).

# 236
Като заговорихме за Катрис, вчера от Елитис си взех очна линия с писец Calligraph Ultra slim eyeliner pen. Ето този:
http://www.ulta.com/ulta/browse/productDetail.jsp?productId=xlsImpprod12831071

Днес го нанесох сутринта в 8:30, а сега вече почти е изчезнал  Shocked нещо на стар продукт ли съм попаднала или по принцип не е много траен??? Направо се ядосах.  ooooh!

# 237
  • Бургас
Tiffany Aching ,става въпрос за красивата палитричка от Ориенталската колекция
http://www.essence.eu/bg/limitirani-serii/lights-of-orient/

А аз имам и една мъничка палитричка за опушен грим,страхотна пигментация и трайност:
http://www.essence.eu/bg/produkti/ochi/senki-za-ochi/e/product/s … okey-eyes-set-02/

Само от очната линия писалка на Есенс не съм доволна,линията прозира на места,спира да пише и много ме е яд на нея.Държа я с писеца надолу,в темата за Орифлейм също се оплаках и едно момиче ме посъветва да издърпам писеца и да го обърна.Много ми стана странно,но си казах,че ако я разваля просто ще я хвърля.Дръпнах писеца и много се учудих,че от другата страна също е заострен,обърнах го и прописа.Явно от времв на време трябва да се обръща,обаче е голяма цапаница и плесканица.

# 238
Tiffany, аз като цяло харесвам всички палитри със сенки на Есенс, но като че ли тези от ориенталската серия са най-добри поне за мен. Допада ми интересната комбинация от златисти и лилави тонове. Палитрите от 8 цвята сенки на Есенс са много добри също, имам ги всичките. Не ви препоръчвам да си взимате All about nudes обаче, тази палитра е много зле и с изключение на най-тъмните два цвята всичко друго почти не е пигментирано и стои като пудра.

Мария, благодаря за препоръката за фиксиращата прозрачна пудра, аз сега ползвам една друга на Есенс, но като се свърши, ще пробвам прозрачната.

Относно коректора на Есенс, мога да кажа, че течният long lasting не е особено добър, трябва да се слагат по няколко слоя от него, за да има ефект. Харесвам коректора на Мейбълин Афинитон. То май няма и друг в България, много хвалят Fit me concealer на Maybelline, но аз в България не съм го виждала.

# 239
  • Deutschland
Момичета, някой знае ли слънцезащитното на Sundance за деца за каква възраст е, не пише  Hug

Дъщеря ми е на 12 и купихме такъв лосион  с фактор 50, защото е с много бяла кожа. Преди да го купим, беше на екскурзия с класа, съответно посетили и плажа и си дойде порядчно изгоряла. Сега не знам да я мажа ли изобщо или да се купува нещо друго

Общи условия

Активация на акаунт