Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 877
  • 717
  •   1
Отговори
# 255
  • Стара Загора

Относно коректора на Есенс, мога да кажа, че течният long lasting не е особено добър, трябва да се слагат по няколко слоя от него, за да има ефект. Харесвам коректора на Мейбълин Афинитон. То май няма и друг в България, много хвалят Fit me concealer на Maybelline, но аз в България не съм го виждала.

Fit me го имаше, но го свалиха преди време и сега момичета го купуват от енцо. Аз съм си го вземала като беше наличен все още по магазините, но нещо не можах да го харесам. Още имам от него. На моменти ми идва прекалено бял и покривен, не стои естествено и ми се събира в гънките.

http://www.enzo.bg/maybelline/fit-me-korektor/

Сега има намаление в парфюмо също и съвсем случайно разглеждам, тези ружове са разкошни. Ако някой пуска поръчка, насочвам вниманието му към тях. Heart Eyes Heart Eyes
http://www.parfimo.bg/prahoobrazen-ruzh-max-factor-creme-puff-blush-67334.html

Направо ме сърбят ръцете, но като знам че чекмеджето скоро няма да се затваря и не ми се ще. Mr. Green

# 256
Lemy, ей го http://megun4i.blogspot.bg/2014/11/sally-hansen-insta-dri-top-coat.html

Защо бе, Ивче Cry Joy  го показа този руж?! Ружовете са ми такава слабост... Crazy Blush И точно тия трите, намалените, са ми идеални! Ще си вържа ръцете... Ще се въздържа, та каквото ще да е. Stop

# 257
  • Стара Загора
Много са хубави наистина. Аз моите Gorgeous Berries & Alluring Rose ги обожавам. Такъв готин финиш с фини шимър частички имат, че стоят като руж и хайлайт. Освен това издържат цял ден и са много пигментирани. Донесоха ми ги есента от Германия, защото тук ги няма официално и само от парфюмо и енцо могат да се вземат. Бяха 9 евро по спомен.
Тук съм писала за тях, ако на някой му е интересно

http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.bg/2015/11/max-factor-cr … -25-alluring.html

# 258
Чудни са! Tired И количеството е идеално, ама... не! Най-любимият ми руж за лятото е този Heart Eyes

# 259
  • Стара Загора
Чудни са! Tired И количеството е идеално, ама... не! Най-любимият ми руж за лятото е този Heart Eyes

Имам го Rose Gold, но моя нещо се развали. Мирише на старо и се рони, един сух е.... върви към кофата. Говорих и с приятелка, която го взе заедно с мен, нейния бил по същия начин. Имам 2 подобни цвята на него (MAC Springsheen и една лимитка на p2) и няма да ми липсва особено. Laughing Hot Mama на The Balm е сходен и той, ако някой търси.

Скрит текст:

Изнамерих си едни снимки от зимата на част от розовите ми ружчета. Heart Eyes

Скрит текст:

# 260
Ивченцето, благодаря за ликовете от Ензо. Не ми се иска да поръчвам много неща от там, защото доставката е скъпичка, но през август ще ходя в Италия и си правя списък за готини козметични неща, които да си купя от там. Давайте предложения, ще съм благодарна.  bouquet

Щом коректорът Fit me на Maybelline е доста плътен, може би няма да е много подходящ за мен. Обичам да се гримирам, но не харесвам плътните фон дьо тени и колектори по лицето, защото заприличвам на варосана стена.  Laughing

Има един друг коректор на мейбълин, Instant age rewind eraser - не мога да прикача снимка, защото пиша от телефона, но също не съм го виждала в България. Някой дали го е пробвал и знае как е като консистенция?  Peace

# 261
Има един друг коректор на мейбълин, Instant age rewind eraser - не мога да прикача снимка, защото пиша от телефона, но също не съм го виждала в България. Някой дали го е пробвал и знае как е като консистенция?  Peace
Да. Той е много по лек от Fit me и по удобен, и лесен за нанасяне с апликатора. Ако нямаш нужда от сериозно покритие на тъмни кръгове, е чудесен.

# 262
Бижу, кръговете под очите са ми доста тъмнички - нещо средно между лилаво и кафяво, така че може и да имам нужда от силен коректор. Пробвах с оранжев color corector на Катрис преди коректора, ефектът беше никакъв. Но пък и не искам да слагам много плътни продукти, защото имам фини линии под очите и при повече коректор и то фиксиран с пудра, се получават едни много гадни резчици под очите с по-тъмен цвят (коректорът реално не е влязъл в тях) и приличам на бабка, макар да съм на 24 години.  Laughing Уж добре нанасям коректор с потупващи движения и бюти блендер, но така и не мога да накарам тези мини бръцици да не се показват, особено ако съм сложила и малко пудра за фиксация. Ако някой има предложение как да се справя с този проблем, ще съм му много благодарна.  bouquet

# 263
  • най-шареното място
Вода, храна и сън за да нямаш нужда от толкова силни корекции.
Жълто за корекция на цвета, вместо оранжево, също.
И озаряващи коректори, отразяващи светлина за оптическа корекция.
И без пудра, а със крем под коректора ако трябва.

# 264
  • Стара Загора
Ивченцето, благодаря за ликовете от Ензо. Не ми се иска да поръчвам много неща от там, защото доставката е скъпичка, но през август ще ходя в Италия и си правя списък за готини козметични неща, които да си купя от там. Давайте предложения, ще съм благодарна.  bouquet

Щом коректорът Fit me на Maybelline е доста плътен, може би няма да е много подходящ за мен. Обичам да се гримирам, но не харесвам плътните фон дьо тени и колектори по лицето, защото заприличвам на варосана стена.  Laughing

Тогава наистина погледни този с гъбката, а и Rimmel Match Perfection. Peace

# 265
Добро утро Simple Smile
Да похваля набързо гланцовете на essence xxl .
http://www.essence.eu/bg/produkti/ustni/bljask-za-ustni/e/produc … hine-lipgloss-36/ от този взех nude  и един мат http://www.essence.eu/bg/produkti/ustni/bljask-za-ustni/e/produc … s-matt-effect-06/ не са много издръжливи .Около два три часа , но не изсушават устните .С приятен аромат и леко сладникави.Изненада ме хубавата покривност.И това, че на един слой са о.к и няма нужда от повтаряне .
Освен тях взех и http://www.maybelline.bg/Products/Lip-Makeup/Lip-Gloss/Lip-Studio-Gloss.aspx цвят 215.В момента са намалени в ДМ.
Сега съм в процес на издирване на палитра за контуриране.Вие какви използвате ?Аз май мисля да търся по качествени и хубави, но не разбирам от марки и гримове   Embarassed

# 266
  • София
Гланца за устни на Есенс е страхотен! И Траен! Цветовете също са много хубави!

# 267
Бижу, сууупер е!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз днес си взех от ДМ едно кално-сивкаво-лилаво Еси №77, намалено и съм вери хепииииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Момичета, а има ли хубава Мат Нюд палитра из дрогериите? Искам само матирани цветове.
Аз имам сенките на Катрис Absolute matt и съм много доволна. Втория цвят съм го свършила вече. Сега си взех един мат от единичните на Катрис и също много ми харесва, траен е и добре пигментиран  Heart Eyes

# 268
  • най-шареното място
компромисен вараинт за контуриране са минералните хайлайтър и бронзър на Катрис. Следващата ми идея е 3 пъти по-скъпа поне и наистина минерална - без талк. Все още се чудя, защото няма да контурирам всеки ден.

# 269
  • Щастлива мама на 3 слънца
Гланца за устни на Есенс е страхотен! И Траен! Цветовете също са много хубави!
Любими са ми.

Общи условия

Активация на акаунт