Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 850
  • 717
  •   1
Отговори
# 405
  • най-шареното място
Да, Бижу, същото нещо имах предвид. С химичен /киселинен/ пилинг казват го постигала - маха мъртвата кожа заедно с тов авърху нея в порите.

# 406
Ами не съм сигурна, че химичен/киселинен пилинг е по-добрия избор за кожата на лицето ми. Laughing Като помня една колежка на какво приличаше след химичен пилинг... бррр  никога не искам лицето ми да изглежда така. За мен това с отлепящата маска е удобен и щадящ избор. Peace Който е преценил, че химичен е по-добре, моля - нека си прави такъв. Peace

# 407
Бижу, по мое мнение, не е добър вариант маската да отлепва и мъха по лицето.

# 408
Да, не е добър вариант, аз също така мисля. Peace Това правела черната китайска маска, според мненията на ползвали я. Тази на Avon, която ползвах, не скубе мъха от лицето.

# 409
И аз използвам една черна от Китай... Обаче само за нос и чело. Иначе наистина оскубва всичко  ooooh! При това не бих казала, че прави чудеса... Едни лентички от Елитис ми вършат по-добра работа. На някаква непозната за мен марка бяха...

# 410
Тайга
страхотни очи  Heart Eyes и мигли Simple Smile Всяка спирала ще е добре на твоите очи .
Какви са тези лентички за нос?
Аз вече няколко дена си използвам ексфолианта за тяло с бамбук на Велнеа.Като изключим аромата който не ми е приятен , но и вече не ме дразни съм доволна доста.Много ми харесва усещането след ексфолианта.Кожата ми става мека и приятна.А аромата се задържа от ексфолианта .На децата и на ММ им харесва и ме питат на какво ухая Simple Smile

# 411
  • Бургас
Преди години имах такава пилинг маска с отлепване на Астера, след нея нищичко подобно не открих. Или са като спукан балон на лицето ми като изсъхнат и просто се маха без никакво усилие, или не изсъхва и си остава като лепило. Сега имам ей тази http://1.bp.blogspot.com/-ZuBym9c2Als/VYKbas1I25I/AAAAAAAAJS0/7G … 1600/DSC_0467.jpg  и не знам как изсъхва, и как ще се отлепи, смятам да я пробвам след малко.
Бижу,маската,която си показала ми е любима.Не оставам без нея.Не скубе мъхчетата по лицето,но почиства перфектно.Просто не ми се пробват нови,не знам коя по ред вече тубичка ползвам.

# 412
  • София
Имате ли впечатления от тази спирала? 

Една от любимите ми спирали!Миглите стават страхотни!  newsm10

# 413
  • Вестерос
Новата есенска серия била заредена във всичките Лилита.  newsm78

# 414
  • София
Аз ползвах тази на Есенс, много съм доволна!

Днес се "запознах"с нея Simple Smile
Като за първо нанасяне е доста добре. Ако имаше и повече извиване, за мен щеше да е супер.
Ето и снимки преди/след.
Скрит текст:

# 415
  • При децата ми
Момичета, да ви питам: Базата за нокти на "Essence" ми се сгъсти, много и то. Разредих я с разредител за лак, но пак е гъста, точи се направо. При вас така  ли е и ако я разредя пак дали ще и се промени формулата?

# 416
Можете ли да ми препоръчате с какво да мажа косата си на морето? Краищата са ми доста сухи, а от слънцето и морската вода ще стана съвсем като метла. Какво да си купя?

# 417
  • При децата ми
Можете ли да ми препоръчате с какво да мажа косата си на морето? Краищата са ми доста сухи, а от слънцето и морската вода ще стана съвсем като метла. Какво да си купя?

Препоръчвам олиото за коса от списание "Грация". Аз останах приятно изненадана. Не слепва, не омазнява и косата се разресва лесно. Освен това ухае много приятно. Можеш да мажеш косата и с масла: кокосово например, но ще трябва да я миеш след всяко мазане.

# 418
А какво е олиото от Грация?

# 419
  • гр.Варна
Момичета,дъщеря ми иска този хайлайтър,да сте го виждали някъде във Варна?

Общи условия

Активация на акаунт