Balea, Alverde, Catrice, Essence - 27 (Козметика от ДМ и Лили)

• 114 864
  • 717
  •   1
Отговори
# 375
Абе моите Мейбълин са баш като спечена кал Laughing Матови и доста твърдички, иначе верно издържат 24 часа! А тези са хубави, мекичко се разнасят и са перлени. Имам същия цвят от H&M, но те се изтриват за минути... и просто все едно съм си без сенки.
Зеленото е малко като майски бръмбар и затова се отказах от него.

# 376
  • най-шареното място
Не, топло към каки и кумуфлаж Simple Smile с мноооого златни блясъци. В буркана е по-красиво. Simple Smile

# 377
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Имам сенките на Буржоа в бурканче...Толкова нетрайни сенки не бях купувала.Доста бяха нахулени и по други блогове в последствие.И Бубс май ги имаше.

# 378
да, и аз не ги харесах - още в блога бях написала едно лошо ревю за тях

# 379
  • най-шареното място
Аз също предпочитам класиката, но тя не се внася /the pot/. Неутралните /nudes/са хубави, но малкoцветове. За зелено или тъмно лилаво трябва да купиш бурканче. 03 nudes e по-добро от златистото бурканче /много тъмен цвят e 24h-овото/. И май спират 24-часовата серия.

# 380
Следващият Rimmel Super Gel

Скрит текст:
Малко е плажен цвета, ама ме мързи да се прелакирам, ще го водя на работа утре. По скоро не завива към оранжево, но не е и толкова светъл, колкото е в шишенцето. Цвета е наситен пъпеш.

# 381
Много красив цвят, Бижу!

Тези гел лакове на римел колко време издържат действително? И задължително ли е да си купя и двете стъпки - лак и топ лак, както ги предлагат, за да държат повече? Вчера ги загледах в Лили, имаха много малко цветове, и се чудих има ли смисъл да купя двата при положение, че на мен и лакът на флормар + 3 в 1 на перфект ми издържа по седмица на ноктите.  Peace

Освен това после с нормален лакочистител си се премахва лакът?

# 382
Ами издържат доста. На мен ми порастват ноктите от вътрешната страна, отпред лакът не е мръднал. Не е нужно да е с техния топ, с всеки май става. Аз ползвам топ лакът на Сали Хансен.
Оф, прелакирах се Blush , нещо не се одобрих с онзи цвят. Освен това не всички цветове се разнасят равномерно, но този 025 е съвършен като покритие. По-цикламен отенък има в действителност
Скрит текст:

# 383
Бижу, с какъв лакочистител чистиш? С обикновен става ли или е специален?
И веднага ли изсъхва като нанесеш втория слой или трябва време?

# 384
С обикновени - зеления на Лили, синия Форте и на Cien. Много лесно се чисти. Съхне много бързо.

# 385
  • София
Имате ли впечатления от тази спирала? 

# 386
Есенската спирала я имах и много ми хареса като поизсъхна (моята беше някаква прецакана, още като бяха в комплект с очната линия, пак на марката и ограничителят беше някакъв не както трябва и имаше супер много туш на четката). Разделя, придава обем на моите редки и средно дълги мигли. Ползвах я и като "втора стъпка" само на краищата за придаване на дължина.
Аз да похваля и другия вид- зеления фолс лаш. Жестока е- дължина, още по- хубаво разделяне и много обем. Днес си я припомних  Heart Eyes

# 387
  • Бургас
Гел-лакът на Римел си е доста издръжлив, но пак зависи от състоянието на нокътната плочка. Моите нокти в момента са цепят неимоверно и съответно нищо не издържа повече от два дни. Топът може да е всякакъв. Аз ползвах последно гел топа на Есенс. Днес изчистих въпросния лак със зеления лакочистител от Лили.
Сенките на Буржоа в бурканчето и при мен не са кой знае колко трайни - издържат, но не чак толкова. Все пак са по-добре от тези на НМ - те наистина не си заслужават цената. За сметка на това бурканчетата на Мейбълин - Калър Тату са уникални.  Heart Eyes Имам четири цвята и ги ползвам предимно като основа за сенки. Като залепнат за клепача, просто няма мърдане. Нищо не се събира в гънките, независимо колко е горещо навън. Моите обаче не са като спечена кал, както казва Бижу. Твърди са, но се нанасят много лесно, след което трябва да се изчака минутка да изсъхнат и отгоре може да слагаш, каквото ти душа иска  Laughing
Днес съм с новата палитра на Мейбълин, за която писа Бижу по-нагоре - The Blushed Nudes. Имам десетки палитри, но сенките са ми голяма страст и не можах да подмина и тези. Цветовете са много красиви, с добър блясък. Нансят се и се преливат доста лесно. Като консистенция приличат по-скоро на Деним палитрата на Катрис, както и палитрите от осем цвята на Есенс /пробвала съм бронзовата и тази в сиви тонове/. Някои от цветовете се доближават до тези на Naked 3 Urban Decay, така че предполагам, че палитрата може да се ползва като бюджетен заместител. Неприятното е, че сенките ми се събраха в гънките на клепача след два часа носене навън, въпреки че отдолу бях с основата на Катрис. Освен това се разпрашваха доста, когато ги слагах с четки. Полагам ги по-лесно с апликатор. Като цяло мисля, че са добри за ежедневно ползване и са направени лесни за употреба и от хора, които не са професионалисти или вманиачени като мен  Laughing
И като стана въпрос за Naked 3 с две ръце мога да ви препоръчам палитрата Iconic 3 на Makeup Revolution:
http://www.makeuprevolutionstore.com/makeup/eyes/eyeshadow-palet … tte-iconic-3.html
Тя е директно копие на оригинала, но съотношението качество/цена е отлично.  Peace

# 388
Моите обаче не са като спечена кал, както казва Бижу.
Joy Цвета на моите е такъв! Crazy Само едни Мейбълин имам.
 Ето този цвят http://i.otzovik.com/2015/04/14/2001748/img/22621121.jpg

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 17:32 от Бижy

# 389
  • Вестерос
Имате ли впечатления от тази спирала? 

да една от любимите им, за мен им е най-добрата.

Общи условия

Активация на акаунт