Януарчета 2016-5

• 36 327
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
Фрози аз давам осцилококциум.  Ако знам че е настинка от студен вятър, или студ Аконитум. Ако смяташ че е грип - ферум фосфорикум.

# 136
  • София
Ами мисля, че е от почивката - нямаше климатик и спяхме на отворена врата и прозорец. До пет часа се варяхме в собствен сос, а после захладняваше. Хърка му носа, но не тече.

# 137
  • Русе
От няколко нощи Ева спи много неспокойно. Беше спряла нощното хранене, сега обаче пак си търси. Давам й да сучи, разбира се. Промрънква си на всеки час, върти се. Tired Не мога да разбера какво й е. Топло, зъбче, гладна е или всичко комплексно... Определено не е готова за захранване.
Как сте с пълните памперси? Напоследък ака през ден и не е като да е запечена, рядко си е. Обаче и не пишка много. А откакто са започнали жегите си пие и вода по 100-150 мл. Обаче много се поти милата. Къпя я по 2 -3 пъти на ден, че иначе лепне не се трае.

# 138
Ние не пишкахме като не й стигаше кърмата, но и не качваше. Въпреки, че акаше по един път всеки ден.

Ани, ме помня точно, но може би седмица-две. Нашите легла обаче са залепени и тя като се катурне аз почти веднага я обръщах. Сега вече се обръща до странично положение като спи и продължава съня. 

Ние също не сме захранени, но скоро и това ще направим. Някак си не бързам, много ми е хубаво да се кърмим и гушкаме  Heart Eyes

Фрози, и ние сме така след почивката. Но тя се поти по принцип много и като я лъхне вятър може от това да е. Все я преобличам уж да не настива.

Аз вече наистина съм добре. Оправих се без лекарства. Благодаря на всички  Hug

Таня, да си жива и здрава!  bouquet

# 139
  • Русе
Ева е на смесено хранене. Днес я мерих, наддала е около 200 грама след поседната консултация /07.06.2016/.
И тя беше започнала да се завърта по корем спейки, и веднага започваше да се кисне след това. Явно не може да се нагласи. Имам 2 мънички възглавнички / 36/22/, слагам й ги успоредно до таблата на леглото една в/у друга и тя само се сгушва до тях без да може да се обърне.

# 140
Коко до преди 2 дни спеше в ограничител, оставях го нощем настрани легнал и той по някое време най-много да се завърти по гръб. Обаче ограничителя е чиста синтетика и затова му го махнах уж да се поти по-малко и да спи спокойно. Много се притеснявах да не започне без него да се обръща по корем, но за сега две нощи си спи по гръб само. Изглежда да му е кеф така, все пак с ограничителя горкото все се мъчеше да спи по гръб. Пак е леко потен на сутринта, но е много по-добре, имайки предвид че в спалнята става вече 30 градуса Sad Е, буди ме да цока нощем, това явно не е било заради някакъв дискомфорт от ограничителя.
За пишкането и акането - ако е спал хубаво през нощта и не се е разсънвал много за ядене на сутринта му е абсолютно празен памперса. Иначе отдавна спря да ака нощем.

# 141
  • София
И Сами рядко ака нощем, но задължително пишка като се кърмим, за другото време не знам. Сменям му памперса при второто кърмене.
Акаме още по два-три пъти на ден.
Нещо вчера и днес у нас е кисел. Така и не разбирам дали му е скучно, дали е от сополите или ще започва зъб. Не иска и да суче много много следобяда, предпочита шишето Sad
Вчера вечерта си пропусна вечерната дрямка и мрънка докато си легнем. Същото се очертава и днес.

# 142
  • Бургас
Благодаря на всички  bouquet
Марти ака по 5-6 пъти на ден, ако е само на кърма. Като яде пюре спада на 2 пъти. От моркова не ака цял ден и плака вечерта. Отпуши се чак на другия ден следобед, беше нещо страшно, до вечерта си навакса за двата дни  Joy
През нощта памперс не сменям. Пробужда се само да яде и не го разсънвам. Спи повече по-корем, понякога се налага да го бутам да се обърне, когато е много сънен и не може да се завърти сам, започва да хленчи.
Кате, на второто заместено хранене какво ще даваш? Аз давам на обяд пюре, после кърмя, а следобед каша и после кърмя.
Днес спахме много. Сутринта станахме в 7:30, излязохме в 8:30 и се прибрахме в 11. Спахме два часа на обяд и два часа.следобед с бебето. Излязохме пак чак в 20 часа за едночасова разходка. Добре, че са климатиците в къщи, иначе не ми се мисли ...

# 143
  • Варна
Танче, първо да ти честитя... с последния вагон... Да си жива и здрава! Много късмет и щастие с твоите съкровища! bouquet
По принцип и аз като теб с тази разлика, че засега смесвам зеленчуковото пюре с малко каша, защото не го яде иначе. Утре мисля да го пробвам на тиква с картоф без каша. Ако му хареса, кашата ще започна да я давам следобед. Аз на обяд спрях да го кърмя, че пюре 125гр. и супена лъжица млечна каша (сухо вещество) е доста. Утре ако яде само пюрето, може да го пробвам да суче. Но той май не ще. Издържа си по 3-4 часа.

# 144
  • София
И малкия не пишка много ... даже почнах да се притеснявам. Предлагам му вода, но повече си играе отколкото да пие. Дайте моля снимка на чашите с накрайник, които коментирахте. Може пък от чаша да пие вода. Обринат е по тестисите и около тях, мажа с крем едни пъпки завяхват, но се появяват нови. Дали не е от урината, ако му е по силна? Мислех, че са от млечницата, ама устата я изчистихме и май не е от това.  newsm78

Лека и спокойна нощ момичета!

# 145
  • София
Гери и Сами така се изрина в началото на жегите - мажех с бепантен и себа мед. Мина му от здраве бебе за един ден. Преди това ги борехме няколко дни.
Сега вече няма нищо, но редувам кремовете със здравето.
Според мене е от жегата.
Сами ни заглежда тези дни какво ядем, но не примлясква. В понеделник става на пет месеца и мисля сега като пазаруваме да си вземя от био щанда оризово брашно, елда и био морков. Тиква не съм сигурна, че ще има.

# 146
  • София
аз понеже нямам време много да чета и пиша - вие виждате ли се вече по парковете с бебетата? примерно в борисова?

# 147
  • Русе
Памперс през нощта и аз не сменям, но на сутринта си е пълен/напишкан. Нощем не ака отдавна. Вече 2 дни не е акала моята госпожица и започвам да се притеснявам. Иначе пък е сравнително спокойна. Във вторник е на ваксина, ще го обсъдя с педиатърката.
Аз си ползвам шишета и биби на Нук. Миналата седмица й взех ново за вода.

# 148
Отчет от нас: 7400 кг, 70 см. Очертава се да е висок като баща си, добре че няма да е като мен 1,59 хаха Simple Smile
Педи каза да захранвам по схемата пилешко-пуешко-телешко-дроб. Но колкото повече чета, толкова повече мисля, че трябва да се започне с пуешкото. Вие как ще процедирате?

Купих и аз чаша, но на Авент. Ето тakава:
за сега не знае какво да прави с нея. Държи я, но не се ориентира да смукне, само натиска с венци.

Иначе ние не сме ходили напоследък на плуване, защото сме на вилата, а тук си имаме басейн. Купила съм му пояс, в който се мушкат крачетата и e със сенник.

# 149
  • Варна
Аз знам, че най-чистото месо е заешкото. Ако не-пуешко! Пилешкото само, ако е домашно.

Общи условия

Активация на акаунт