Януарчета 2016-5

• 36 320
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
Трябва и ние килимче да измислим..за секунди стига ръба на спалнята,на няколко пъти я хващам с висящи крака  ooooh! Напоследък като хапне няколко лъжички и иска да сърба от купата,то така никога няма да се научи на твърда храна..хапне около 100ина гр.разредено с 30-40мл АМ и суче после по 10ина минути за заспиване.Но се е запекла милата от 3 дни и се напъва и мъчи ,но много твърдо акото и ме е страх да не си разрани дупето Praynig Сега взех микроклизма и ще чакам да се събуди.Ние по принцип сме много близо до Южния,но пък сега сме на "Спа" ако може така да се нарече с бебе  Laughing Иначе много искаме да се видим с други бебчета  Blush Вчера я топнахме във вътрешния басейн,поске в джакузито,че е най-топло и милото не знае да не си държи надолу главата и няколко пъти си намокри лицето.Зарекла съм се като се прибеерем да почнем да ходим на плуване за бебета,тъкмо и мама обича водата  Crazy Тук в ресторанта има от икейските столчета за хранене и я сложихме докато вечеряме,игра си ,хапа табличката ,а бе май е беше доста добре,един такъв може да се вземе за бабите(когато въобще някога се разделим с бебка за малко)

# 706
  • София
За срещата и ние отпадаме. Малкия сега заспа. Каката няма да я има другата седмица и ще съм по-свободна. Ако искате може за тогава да се разберем.

# 707
  • София

П.п. Момичетата с бебета на АМ - минахте ли на 2ки вече?
След седмица сме на лекар и тогава ще питам с какво да подменя Хип Комфорта.
днес ММ какъв гаф направил. Сменил памперса, но забравил да сложи нов, в резултат на което Филип се омаза до врата с ако, че и шезлонга също. Поне използвахме момента да го изперем, че и без това беше целия в пюре.
Никой ли не ходи в Борисовата?

# 708
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
извинете ме за нахълтването, надявам се, че някой може да помогне  Peace

http://vchas.net/266169/?ref=shodni

# 709
  • София
Ох милото, дано бързо го индентифицират, за да не увисне с неизяснен статут по институциите. Прекрасно дететнце!

# 710
Ооо, милото! Дано си намери местенце, какво сладурче!  Cry

# 711
  • София
Много тъжно ми стана за него като видях новините. На възрастта на нашите, а и доста прилича на моя Филип Cry Милото дете.

# 712
Да се помолим бързичко да си намери близките или по-добра съдба, с други хора, които ще го обичат, като свое. Дано не остане в институция!

# 713
Да се помолим бързичко да си намери близките или по-добра съдба, с други хора, които ще го обичат като свое. Дано не остане в институция!

# 714
Боже, не мога да повярвам, че човек е способен на такова нещо ..  Милото, стискам палци всичко да се подреди по най-добрия начин за него! ..

# 715
Отдавна не съм се включвала, порастнали са децата, ние чакаме зъбите отгоре белеят се и изобщо не спи, като сумнамбули сме,изпусне ли си биберона и се почва мрънкане,ужас е.Да се похваля, плажуваме, ходихме на Младежко на почивка за няколко дни, много добре се представи детето.Ядем за сега само на обед пюре, зеленчуково или месно, от вчера сме на 7 месеца, пълзи доста активно, даже днес и седна почти, докато се гъзеше на спалнята хаххах.Много бързо се осъзна на паяка,а с бънджито е фурия голямо джаскане пада.И мен ме хапе докато се кърмим направо ток минава много боли.Днес бяхме на консултация , обаче ни изкара само 0,5 см порастнали но пък с 400 гр отгоре хахха , тя вика много е добре на нея рядко и  се случва  и сега сме 6180,и 64 см .Имахме инцидент и ние, понеже сме със сгъваема кошара обаче стария повивалник го изхвърлих и сложих един голям твърд, и тя само го рита отдолу, викам кой ли ден ще я затисне, е вчера беше тоя ден, чувам реве, тя се събудила и като го ритала я затиснал, ама нищо и няма де.Сега ще захранвам с жълтък, и плод каза ябълка , банан, и трябва да заместя нацяло кашата че се замотах.Ох че дълго стана. Simple Smile

# 716
  • София
Милото, дано намери дом, където да се грижат за него и да го обичат.

# 717
  • София
Браво Иве, добре дошли в шесте килограма Simple Smile
Лека полека растат и дребчовците на темата. И Сами мина шесте килограма.
Вчера се спряхме при една мама с двумесечно бебе 5,5 кг. и то над 60 см. Миии много ми беше страно. Още неоформено, по бебешки си изглежда, пък визуално с размерите на Сами. Щеше ми се да ѝ предложа дрешки от Сами, ама май бяха на един и същи рамзмер  Laughing
Ама живи и здрави да са ни Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 юли 2016, 14:14 от Frozy

# 718
Фроузи права си,да са здрави бебоците а кг ще си ги наваксаме,пък и да не си ги ще сме слабички.
А това детенце е много сладичко,дано има щастлив край тази история.

# 719
  • София
И нашия Сами е към групата на дребчовците. Grinning Той е към 6500гр. и има дрешки от 1-3 месеца, които му стават.

Общи условия

Активация на акаунт