Отговори
# 255
здравейте и от мен-нас! Hug
Вчера боядисах яйцата, но относно допълнителната декорация си мисля, че има още някои неща за доизпипване.
Утре живот и здраве тръгваме и изках да ви споделя, че се чувствам малко подтисната от това, че повечето ни роднини ни молят да не пътуваме никъде /за да не стане нещо с бебето/... ние с мъжа ми точно защото не искаме да се подаваме на някакви суеверия и страхове ще тръгнем, но на мен отвътре ми е едно свито Confused
Дара, добре дошла и дано бабите са т идали, това от което имаш нужда, за да забременееш успешно  bouquet
Страчиатела, стискам ти палци и чакам с притаен дъх.
Леа, дано вземете бързо и конструктивно решение с доктора. Честно казано понякога като се замисля за теб и .. чак не мога да повярвам, че не си бременна. В съзнанието си съм те възприела като такава. ЩЕ СТАНЕ! Hug Heart Eyes

# 256
  • София
Леа, дано вземете бързо и конструктивно решение с доктора. Честно казано понякога като се замисля за теб и .. чак не мога да повярвам, че не си бременна. В съзнанието си съм те възприела като такава. ЩЕ СТАНЕ! Hug Heart Eyes

Хи-хи hahaha в съзнанието си ме приела като бременна Crazy Забавно ми стана Laughing Засега само съм обременена с мисли около бебето Wink
А ти Иринии, ако мислиш, че е безопасно да пътуваш, пътувай! Да повозиш бебчето Wink

# 257
Здравейте!
Първо, Дара, добре дошла! Хубаво е, че си обнадеждена и весела! Стискам палци вече да се обебиш! Ми време ти е де... Joy Hug
Страчиатела, стискам силно палци за утре! Praynig
Леа, ще стане бебето мила! За мен ти си пример за оптимизъм и слънчева жена! Струи положителна енергия от теб! Прегръщам те силно! Hug
На мен нещо ми е криво. .... Значи ли, че съм лош човек щом мъничко завиждам на снаха ми? Cry Радвам се много за нея, но...оффф колко гадно звучи само. Плаче ми се много... Защо не става при мен?! Искам и аз да съм бременна. Тежи ми да слушам за първи признаци за бременноста, за това какво усеща или не усеща, за това колко са наситени чертичките. РАДВАМ СЕ! Наистина! Но има...ЗАЩО НЕ СЪМ И АЗ!
Извинете, че ви занимавам с това, но не мога да спра да мисля..
Хубав ден ви желая!  bouquet

# 258
Stra4iatela чакам да се похвалиш!!! И много силно ти желая да са две чертички!

# 259
Страчиатела и аз стискам палци!
Дара много приятно ми стана,че ти е допаднал нашият град,чак се загледах през прозореца и се подсетих колко си го обичам! Laughing
Момичета верно ли нищо не се прави днес?Спирам,тъкмо се бях заела с нещо нескончаемо... Mr. Green
Мога ли да Ви попитам нещо - след като спра дуфастона,колко дни след него трябва да ми дойде?И ако направя тест на 14 ден след прегнила,въпреки че продължавам с дуфастона ще даде ли реален резултат?
Усмихнат ден на всички! newsm18

# 260
Здравейте, здравейте!
Днес при нас е неработен ден......иупиии........голям ми е кеф, за първи път от почти 2 месеца спах до 9 часа  newsm44 ......всяка сутрин се събуждах в 7, за да си меря Т.
Даре, чаках с нетърпение да се върнеш. За пореден път - БЛАГОДАРЯ за вниманието и търпението ти, през цялото време ти ми даваше кураж!  Hug  Heart Eyes Знаеш ли, че ми липсваше   love001
Страчиатела се крие.....нещо ставааа, хайде бе жена, изчерпи ни се търпението. Стискам палци за  EFP  Hug
irinii, всичко ще е наред, гледай да се насладиш на почивката и приятно изкарване!

# 261
  • Пловдив
Честит ви петък!Чакам с нетърпение да минавм под масата-харесвам този обичай.
Страчиатела, много силно стискам палци Peace

# 262
Здравейте момичета-кокичета,
пожелавам ви слънчев и усмихнат ден и приятно изкарване по празниците...

Обременила съм се с едни мисли, едни чудеса, но дано се разсеят по-бързо Tired
Целувам ви всички Mr. Green

# 263
  • София
Здравейте отново Grinning Ей, няма да ви оставя днес на мира Wink Пускам снимки на нашите яйца. Някой друг няма ли да се престраши да покаже своите?

Последна редакция: пт, 21 апр 2006, 10:28 от lea

# 264
  • сто акровата гора
Здравейте момичета  newsm44
Днес ще пътуваме на гости за празниците, така че бързам да ви поздравя преди заминаването и да ви пожелая весело изкарване, много усмивки и слънчеви преживявания!!!
 Стискам палци на Страчиатела, а и на всички на които (НЕ)трябва да им дойде!  newsm17
Аз се кротнах малко, благодарение на вас и чакам да дойде вторник за да отида на лекар с доста по-малко нерви  Grinning
Благодаря ви, че ме изтрайвате и даже ме утешавате вместо да ме напердашите  Joy
Довиждане за сега и много усмивки ви желая!!!
 newsm51

# 265
Ами аз няма с какво да се похваля...  newsm45 Както си и знаех теста е   EFN  При мен нищо не става, когато искам и по лесния начин, което пък ме навежда на въпросът - щом причината не е  EFP каква е ?   Много ми е мъчно, сутринта си поревах в работата, надеждите ми са напразни. Ако не ми дойде до вторник ще отида при моя док Попов smile3518 Чувсвам се половин човек днес, знаех си да не правя тест... уфф... newsm45

# 266
Ами аз няма с какво да се похваля...  newsm45 Както си и знаех теста е   EFN  При мен нищо не става, когато искам и по лесния начин, което пък ме навежда на въпросът - щом причината не е  EFP каква е ?   Много ми е мъчно, сутринта си поревах в работата, надеждите ми са напразни. Ако не ми дойде до вторник ще отида при моя док Попов smile3518 Чувсвам се половин човек днес, знаех си да не правя тест... уфф... newsm45

Не се отчайвай скъпа и не се шашкай излишно като мен, че ще се побъркаш то нерви!! И при мен не стана, ама ще чакаме следващия месец!! Наборче, по-спокойно Wink Стискам палци за следващия път baby_neutral

# 267
  • София
Страчиатела, недей да плачеш, миличка! Толкова си млада още! На твоята възраст не мисля, че може да има проблем. Просто прекалено си се пренавила. Ще видиш, че много скоро ще видиш двете чертички! Обещавам ти и даже ти давам срок три месеца Wink Я си помисли колко по-хубаво е да забременееш през лятото и да имаш пролетно бебе Flutter Нали? Ще си го извеждаш на разходка сред цъфналите дръвчета и въобще няма да съжаляваш, че не е станало зимно бебе. Успокой се, моля те! Прегръщам те Hug

# 268
Абе сладоледке, какви са тия депресарски мисли от таквоз хубаво момиче! Naughty Да ти обяснявам ли пак, че тестът може да е отрицателен и пак да си бременна? Я си вземи нещо за душата, разбирай нови дрешки, козметика или парче торта, и ще видиш колко по-леко ще ти стане Party

Леа, страхотни яйца, браво smile3501 Аз обаче не мога да ви се похваля с нищо такова. Вчера ме домързя да шаря и оставих тази работа за събота.

Аз да ви се похваля, отхвърлих тази седмица един огромен гърч на работа, и се надявам следващия месец да ми е по-спокойно и да имам повече време за вас. Освен това си взех отпуска за седмицата между Великден и 1ви май и смятам да ударя едно страхотно пролетно почистване из нас... Стискайте палци само да не ме пребори моя нечовешки мързел smile3507 Ама сериозно ви казвам това с палците, че ми е много важно!

Прощавайте тези които пропуснах да отбележа, но не съм много в крак с темата и ще ми трябва време да наваксам.

# 269
  • София
Здравейте милички bouquetВчера тръгнах да пиша и пак ми звънаха спешно да излизам Confusedта сега почвам наново да ви пиша-седмицата ми беше изключително тежка-завършихме ремонта в нас,направих пролетното чистене,разбиха ми колата преди 3 дни,та висях по районното и при застрахователи,въобще пълна лудница,но най-важното е ,че имам тридневно закъснение и вчера след като прочетох едно съобщение,което ми беше писала Жабче,се престраших,спретнах едно бързо тестче-и познайте? GrinningВТОРА ЯСНА ЧЕРТИЧКА LaughingНаправо щях да припадна BlushДнес следобяд мисля да направя и втори тест и ако всичко е ок ,другата седмица към края на доктор CrazyПросто не мого да ви обясня как се чувствам,просто ви пожелавам по-скоро да видите двете чертички CrazyВсе пак ми е притеснено,защото само едно тестче нищо не значи,но все пак CrazyЦелувам ви и ви прегръщам и дано великденското зайче ви зарадва и вас с две чертички Crazy

Общи условия

Активация на акаунт